Huis > W > Wat Betekent Apparaat Niet Compatibel Met Deze Versie?

Wat betekent apparaat niet compatibel met deze versie?

De melding”Uw apparaat is niet compatibel met deze versie”fout kan het gevolg zijn van een Play Store-update. Gelukkig kun je deze updates terugdraaien en kijken of je je app kunt downloaden: Start de app Instellingen op je apparaat. Tik op Apps en meldingen in Instellingen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Waarom kan ik geen apps downloaden op mijn Samsung?

Check op Android-systeemupdates

Open de app Instellingen op je Android-telefoon of -tablet. Systeemupdate. Je ziet de updatestatus. Volg de instructies op het scherm om updates te downloaden of te installeren.
Waarom kan ik de DigiD app niet installeren? DigiD-app ondersteunt geen toestellen meer met Android-versie ouder dan 6.0. De Android-app van DigiD wordt vanaf februari niet meer ondersteund voor telefoons of tablets die draaien op een oudere versie dan Android 6.0. Dat blijkt uit een nieuwe versie van de DigiD-app die in de Play Store is uitgebracht.

Dit in overweging nemend, waarom zijn apps niet compatibel?

Er zijn een paar redenen waarom apps niet compatibel zijn. Eén reden is dat apps worden gebouwd op verschillende platforms, dus een app voor iOS zal niet werken op Android. Een andere reden is dat verschillende app-ontwikkelaars verschillende codeertalen gebruiken, dus een app geschreven in Java zal niet werken op een apparaat dat alleen in Swift geschreven apps ondersteunt. Ten slotte zijn sommige apps niet compatibel omdat ze zijn ontworpen voor specifieke apparaten, zoals de Apple Watch of Samsung Gear VR, en niet zullen werken op andere apparaten. Men kan zich ook afvragen: wat moet je doen als je ipad niet compatibel is? Er zijn een paar dingen die u kunt doen als uw iPad niet compatibel is met de laatste iOS-release. Ten eerste kunt u controleren of er een update is voor de software van uw iPad. Als die er is, kunt u de update installeren en vervolgens proberen de nieuwste iOS-release te installeren. Als u nog steeds problemen ondervindt, kunt u proberen uw iPad te herstellen naar de fabrieksinstellingen. U kunt ook contact opnemen met Apple support voor verdere hulp.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Je kunt ook vragen wat betekend niet compatibel?

Twee planten of dieren worden compatibel (lett. verenigbaar, passend) genoemd, wanneer ze zich geslachtelijk laten verenigen, zich laten kruisen. Wanneer dat niet mogelijk is dan worden ze incompatibel genoemd (z. Incompatibiliteit). Wat dit betreft, hoe kun je android updaten? De nieuwste beschikbare Android-updates downloaden

  1. Open de app Instellingen op je telefoon.
  2. Tik onderaan op Systeem. Systeemupdate.
  3. Je ziet de updatestatus. Volg de stappen op het scherm.

Daarvan, waarom kan ik google lens niet installeren?

Download Google Lens

Mocht je een melding krijgen dat de app niet beschikbaar is, dan moet je de systeemtaal van je smartphone tijdelijk aanpassen naar het Engels. Na het instellen is er alsnog een Nederlandstalige versie beschikbaar. Via onderstaande link is de app gratis in de Play Store te vinden.
Waar apps downloaden Samsung? Het antwoord op deze vraag hangt af van het specifieke Samsung-apparaat dat u gebruikt. Voor de meeste Samsung-apparaten kunt u apps downloaden uit de Samsung App Store. Voor toegang tot de Samsung App Store opent u de Samsung Galaxy Apps applicatie op uw toestel. Mogelijk moet u een Samsung-account aanmaken om toegang te krijgen tot de winkel. Zodra u bent ingelogd, kunt u apps bekijken en downloaden.
Als uw toestel geen toegang heeft tot de Samsung App Store, kunt u proberen apps te downloaden via de Google Play Store. Voor toegang tot de Google Play Store opent u de Google Play Store-applicatie op uw toestel. U hebt een Google-account nodig om u aan te melden. Zodra u bent ingelogd, kunt u apps bekijken en downloaden.

Dit in overweging nemend, waar kan ik een app downloaden?

Er zijn veel plaatsen om apps te downloaden, maar de meest gebruikelijke plaats is de App Store voor iOS-apparaten en de Google Play Store voor Android-apparaten.

Door Domenico Farahkhan

Vergelijkbare artikelen

Wat is een DM op FB? :: Wat is het verschil tussen advies en devies?
Handige links