Huis > W > Wat Is Een Ander Woord Voor Prompt?

Wat is een ander woord voor prompt?

flink, monter, prompt, snel, vlot. vlug (bw) : binnenkort, even, fluks, gauw, gezwind, grif, hard, ijlings, prompt, rad, rap, ras, rats, schielijk, seffens, snel, spoedig.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Dus, wat zijn prompts interview?

Er worden verschillende soorten prompting onderscheiden. Enkele voorbeelden: verbale prompts: verbale hints of aanwijzingen. Een dansleraar die een koppel leert walsen, zal bijvoorbeeld zeggen: "Armen omhoog," of "let op je armen". Wat is een Pront? Pront - bn. bw. (-er, -st), stipt, nauwkeurig, net: tegen pronte betaling, à contant, om gereed geld; hij was pront op zijn tijd, stipt, nauwkeurig; — (Z. A.)

Wat is prompt YouTube?

Prompt YouTube is een functie waarmee je het afspelen van een YouTube-video op een specifiek tijdstip kunt starten. Bijvoorbeeld, als je een video wilt bekijken die 10 minuten lang is, maar je hebt maar 5 minuten, kun je YouTube Prompt gebruiken om de video te starten op het 5 minuten punt. Bovendien, wat is een prompt marketing? Er is geen definitief antwoord op deze vraag, omdat het voor verschillende marketeers verschillende dingen kan betekenen. Over het algemeen is prompt marketing een proactieve benadering van marketing waarbij potentiële klanten tijdig en effectief worden bereikt. Dit kan gebeuren via verschillende kanalen, zoals e-mail, sociale media of zelfs traditionele reclame. Het doel van prompt marketing is een dialoog met potentiële klanten tot stand te brengen en uiteindelijk meer leads en verkopen te genereren.

Gerelateerde artikelen

Waar gebruik je PNG voor?

Het is geschikt voor logo's, iconen, afbeeldingen met tekst en tekeningen. Wanneer u geen compromissen wilt sluiten over bepaalde details in een afbeelding, en wanneer u een transparante achtergrond nodig hebt, gebruikt u PNG.

Wat is prompt logopedie?

PROMPT is een methode voor het behandelen van articulatiestoornissen. Hierbij wordt de cliënt door de logopedist met de handen geholpen om de juiste klank te vormen. Met één hand wordt het hoofd ondersteund. Wat betekent pronte vrouw? Het woord is waarschijnlijk afgeleid van prompt. Pront en prompt delen dan ook een aantal betekenissen: vlot, snel, stipt, nauwkeurig, zonder aarzelen, op korte termijn. Bij pront horen dan verder nog de betekenissen: knap, mooi, trots, parmantig. Zo kon je vroeger spreken van een pronte vrouw.

Wat is de betekenis van parmantig?

parmantig - bijvoeglijk naamwoord uitspraak: par-man-tig 1. zelfbewust en een beetje eigenwijs ♢ parmantig stapte het kind naast haar vader Bijvoeglijk naamwoord: par-man-tig is parmantiger dan Bovendien, wat is google inlog prompt? De aanmeldingsprompt van Google is een pop-upvenster dat verschijnt wanneer u toegang probeert te krijgen tot een Google-product of -service. Het vraagt u om uw e-mailadres en wachtwoord. Als u geen Google-account hebt, kunt u er een aanmaken via de prompt.

Waar vind ik de prompt?

In een Windows-besturingssysteem staat de prompt meestal in de linkerbenedenhoek van het scherm. In een Unix- of Linux-besturingssysteem staat de prompt meestal in de linkerbovenhoek van het scherm.

Door Holden

Vergelijkbare artikelen

Waar kan ik mijn pukcode vinden van mijn telefoon? :: Is een pre synoniem?
Handige links