Huis > W > Wat Is De Functie Van Een Snelkoppeling?

Wat is de functie van een snelkoppeling?

S. Een pictogram op het Bureaublad om snel toegang te krijgen tot een programma of document dat elders op de computer opgeslagen staat.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je een snelkoppeling van een website Google Chrome?

U kunt een webpagina aan uw plank toevoegen door meer hulpprogramma's te selecteren. Selecteer in de hoek van uw scherm Launcher, klik met de rechtermuisknop op het gewenste snelkoppelingspictogram in een lijst met apps en selecteer plakken.

Trouwens, hoe herken je een snelkoppeling?

Pictogrammen op Bureaublad

Dan is het plaatje een snelkoppeling naar een programma of bestand dat elders op de computer is opgeslagen. Als u de snelkoppeling weggooit, blijft het bijbehorende bestand of programma gewoon aanwezig op de pc. Dat is anders bij pictogrammen waar geen pijltje linksonder staat.
Hoe maak ik een snelkoppeling op mijn computer? Snelkoppelingen toevoegen aan het bureaublad

  1. Druk op het bureaublad en houd het ingedrukt (of klik er met de rechtermuisknop op) en selecteer daarna Nieuw > Snelkoppeling.
  2. Voer de locatie van het item in of selecteer Bladeren om het item te zoeken in Verkenner, selecteer de locatie en selecteer OK.

Dienovereenkomstig, hoe zet je een bestand op je bureaublad?

Er zijn een paar verschillende manieren om een bestand op het bureaublad te zetten. Eén manier is om het bestand gewoon naar het bureaublad te slepen. Een andere manier is om met de rechtermuisknop op het bestand te klikken en "Verzenden naar" en dan "Bureaublad (snelkoppeling maken)" te selecteren. Wat zijn bureaubladpictogrammen? Bureaubladpictogrammen zijn afbeeldingen die bestanden, mappen, toepassingen of zelfs websites voorstellen. Wanneer u dubbelklikt op een pictogram, wordt het bijbehorende bestand, de map of de toepassing geopend.

Gerelateerde artikelen

Hoe gebruik je de als functie in Excel?

Een manier om een waarde terug te geven als een voorwaarde waar is en een andere als deze niet waar is, is door de functie ALS te gebruiken. Bijvoorbeeld:

Wat dit betreft, wat is een snelkoppeling op whatsapp?

Met een snelkoppeling op het startscherm van de smartphone kunt u direct naar een veelgebruikte chat zonder eerst WhatsApp te openen. Een snelkoppeling maken van een chat kan vooralsnog alleen op Android-toestellen. Maak zo een snelkoppeling van een chat aan: Open WhatsApp. Dus, hoe pictogram op startscherm zetten? Toevoegen aan startschermen

  1. Open Alle apps. Meer informatie over het openen van apps.
  2. Tik op de app en versleep deze. Er worden afbeeldingen van al je startschermen weergegeven.
  3. Sleep de app naar de gewenste positie. Haal je vinger van het scherm.

Vervolgens, waar vind ik mijn snelkoppelingen?

Alle snelkoppelingen worden opgeslagen in de map Bureaublad op de harde schijf. Snelkoppelingen kunt u dan dus ook van het bureaublad wissen door ze te verwijderen uit de map Bureaublad met behulp van Verkenner. Dit in overweging nemend, wat zijn snelkoppelingen op facebook? Er zijn een paar verschillende soorten sneltoetsen op Facebook. De meest voorkomende zijn sneltoetsen, waarmee je bepaalde acties kunt uitvoeren door een combinatie van toetsen op je toetsenbord in te drukken. U kunt bijvoorbeeld de sneltoets "Ctrl+P" gebruiken om een nieuwe statusupdate te plaatsen.
Een ander type sneltoets op Facebook heet "Geheime codes". Geheime codes zijn speciale codes die u in de URL-balk van Facebook kunt invoeren en die u naar een specifieke pagina brengen of een specifieke actie uitvoeren. De code "4" brengt je bijvoorbeeld naar je Facebook-inbox.
Tot slot zijn er ook enkele browserextensies en bookmarklets die snelkoppelingen naar Facebook kunnen toevoegen. De "Facebook Shortcuts" extensie voor Google Chrome voegt bijvoorbeeld een aantal snelkoppelingen toe aan je Facebook homepage, zoals de mogelijkheid om snel een nieuwe status update te plaatsen of een foto te uploaden.

Wat dit betreft, hoe zet ik een pictogram op de taakbalk?

In Windows kunt u een pictogram op de taakbalk zetten door met de rechtermuisknop op het pictogram te klikken en "Vastmaken aan taakbalk" te selecteren.

Door Kurth Peele

Vergelijkbare artikelen

Waar staan de iconen in Windows 10? :: Kan SMTP server niet vinden?
Handige links