Huis > K > Kan Smtp Server Niet Vinden?

Kan SMTP server niet vinden?

Oorzaak: Uw internetprovider of netwerk heeft een firewall die verbindingen met de server voor uitgaande e-mail (SMTP) van uw e-mailservice blokkeert. Oplossing: Kijk of uw internetprovider of netwerkbeheerder een alternatieve SMTP-server biedt die u voor uw POP- of IMAP-account kunt gebruiken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Vervolgens, kan geen verbinding maken met de server gmail?

Wis het cachegeheugen en de cookies van je browser en gebruik Gmail vervolgens opnieuw om te bekijken of dat het probleem oplost. Als je functies hebt ingeschakeld, bekijk je je geavanceerde instellingen. Open Gmail. Klik op Instellingen. Wat is de naam van de server? Een hostname is de naam / het label dat toegewezen wordt aan een apparaat (i.e. een host) op een netwerk en wordt gebruikt om onderscheid te maken tussen apparaten op een netwerk, of op het internet. De naam van een server (VPS) die e-mail verzendt is bijvoorbeeld een hostname.

Trouwens, hoe kom je op een server?

Er zijn een paar manieren om op een server te komen, de meest voorkomende is via een remote desktop protocol (RDP) client of Secure Shell (SSH) client.
Om verbinding te maken met een server via een RDP-client heeft u het IP-adres of de hostnaam van de server nodig, evenals de gebruikersnaam en het wachtwoord van een account met toegang tot de server. Zodra u deze informatie hebt, kunt u de RDP-client openen en de gegevens invoeren om verbinding te maken.
Om verbinding te maken met een server via een SSH-client heeft u opnieuw het IP-adres of de hostnaam van de server nodig. Daarnaast heeft u de SSH-gebruikersnaam en het wachtwoord nodig van een account met toegang tot de server. Zodra u deze informatie hebt, kunt u de SSH-client openen en de gegevens invoeren om verbinding te maken. Waarom kan ik geen verbinding maken met de server? Er zijn een aantal mogelijke redenen waarom u geen verbinding kunt maken met een server. De meest voorkomende reden is dat de server down is of niet reageert op verzoeken. Dit kan het gevolg zijn van een aantal factoren, waaronder onderhoud, netwerkproblemen of stroomuitval.
Een andere mogelijkheid is dat uw computer niet correct is geconfigureerd om verbinding te maken met de server. Dit kan aan een aantal factoren liggen, waaronder onjuiste DNS-instellingen, firewall-instellingen of proxy-instellingen.
Als u nog steeds geen verbinding met de server kunt maken, is het mogelijk dat de server uw IP-adres blokkeert. Dit kan verschillende redenen hebben, waaronder beveiligingsproblemen of een verbod wegens het schenden van de servicevoorwaarden.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Daarvan, wat moet je invullen bij imap server?

Instellingen inkomende mailserver

Servernaam voor inkomende e-mail. Het e-mailadres dat u wilt instellen. Het poortnummer dat wordt gebruikt door de server voor inkomende e-mail. De meeste gebruiken 143 of 993 voor IMAP of 110 of 995 voor POP.
Welke IMAP server?

ONTVANGEN MAILSettings:
Server inkomende mailmail.zxcs.nl
Poort IMAP993SSL beveiligt
Poort POP995SSL beveiligt
Gebruikersnaamuw volledige e-mailadres ([email protected])

Hoe kan ik IMAP activeren?

moet

Als uw IMAP-account niet automatisch wordt gedetecteerd:

  1. Tik op Geen ___-account en tik vervolgens op IMAP op de pagina Account instellen.
  2. Voer uw wachtwoord in en selecteer Aanmelden.
Je kunt ook vragen waar vind ik mailinstellingen op iphone? Er zijn een paar verschillende manieren om toegang te krijgen tot uw mailinstellingen op de iPhone. Een manier is om naar de app Instellingen te gaan en dan naar beneden te scrollen naar het gedeelte "Mail, Contacten, Agenda's". Een andere manier is om de app Mail te openen en vervolgens op het pictogram "Instellingen" linksboven in het scherm te tikken.

Je kunt ook vragen hoe kom ik in instellingen?

"Hoe kom ik in de instellingen?"
Er zijn een paar verschillende manieren om in het instellingenmenu van uw toestel te komen. Een manier is om vanaf de bovenkant van het scherm naar beneden te vegen en op het tandwielpictogram te tikken dat zich in de rechterbovenhoek bevindt. Een andere manier is om naar de app-lade te gaan en de instellingen-app te vinden. Zodra u de instellingen-app hebt gevonden, tikt u erop om deze te openen.

Door Pond

Vergelijkbare artikelen

Wat is de functie van een snelkoppeling? :: Hoe weet ik wat mijn SMTP server is?
Handige links