Huis > K > Kan Itunes Op Pc?

Kan iTunes op pc?

iTunes staat standaard op al Mac-computers, maar voor Windows is het programma ook beschikbaar. Download het zo: Klik boven aan deze pagina op Download. De website van de Microsoft Store opent.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is iTunes gratis?

Een handig overzicht van al het materiaal dat je op je pc, Mac of ander Apple-apparaat hebt staan, vind je in de iTunes-bibliotheek. Je kunt het programma gratis verkrijgen via de site van Apple. Je kunt het downloaden voor zowel Windows als Mac.

Kan iTunes ook op Android?

In feite is er een officiƫle software voor Android-gebruikers om iTunes-muziek te luisteren op een Android-apparaat. Deze software genaamd Apple Music, is ontwikkeld door Apple. Als je deze software wilt gebruiken om muziek te synchroniseren van iTunes naar Android, heb je een Apple ID nodig. Bovendien, wat is de opvolger van itunes? De directe opvolger van iTunes is de nieuwe Muziek app voor Mac. Net zoals de iOS versie staat vooral Apple Music centraal, maar het is niet verplicht om een abonnement te hebben om de applicatie te gebruiken.

Hoe moet je een geblokkeerde iPhone verbinden met iTunes?

Als u het wachtwoord van uw iPhone bent vergeten, kunt u uw toestel wissen en opnieuw beginnen. Hierdoor worden al uw gegevens gewist, inclusief uw wachtwoord, en kunt u uw toestel als nieuw instellen. Sluit hiervoor uw iPhone aan op uw computer en open iTunes. Zodra iTunes uw apparaat heeft gedetecteerd, klikt u op het tabblad "Samenvatting" en vervolgens op "iPhone herstellen". Je kunt ook vragen waarom zie ik mijn iphone niet in itunes? De meest waarschijnlijke reden dat u uw iPhone niet in iTunes ziet, is dat u de verkeerde USB-kabel hebt. Om het probleem op te lossen, probeert u een andere USB-kabel te gebruiken. Als dat niet werkt, probeer dan uw computer opnieuw op te starten. Als u uw iPhone nog steeds niet in iTunes ziet, kan het probleem aan uw iPhone liggen.

Gerelateerde artikelen

Waar zijn iTunes kaarten te koop?

Je krijgt een e-mail met een unieke, 16-cijferige iTunes-code nadat je de kaart hebt gekocht. Je hoeft niet te wachten tot je favoriete game of film in de App Store staat om deze code te gebruiken.

Hoe Synchroniseer ik mijn Apple apparaten?

Ga op je computer naar iTunes, selecteer het apparaat in kwestie en klik op Overzicht. Ga naar Opties, zet een vinkje bij Synchroniseer deze [apparaat] via Wi-Fi en bevestig je keuze door op Pad toe of Synchroniseer te drukken. Voortaan kun je vanaf je computer of iOS apparaat de synchronisatie in gang zetten. Waar zet iTunes bestanden neer? De map 'iTunes Media' opzoeken

Standaard bevindt de map 'iTunes Media' zich in de map 'iTunes'. Als u deze wilt vinden, gaat u naar 'Gebruiker' > 'Muziek' > 'iTunes' > 'iTunes Media'. Als u de map 'iTunes Media' niet in de bovenstaande locatie ziet, kunt u deze op de volgende wijze vinden: Open iTunes.

Hoe nieuwste versie iTunes downloaden?

Als u iTunes hebt gedownload van de website van Apple

Open iTunes. In de menubalk bovenaan het iTunes-venster selecteert u 'Help' > 'Zoeken naar updates'. Volg de aanwijzingen om de nieuwste versie te installeren.
Je kunt ook vragen waar staan foto's itunes? Als u een Mac gebruikt, is de eenvoudigste manier om uw iTunes-foto's te vinden het programma te openen en naar het tabblad "Foto's" te gaan. Van daaruit kunt u het album selecteren dat u wilt bekijken, waarna alle foto's die bij dat album horen worden weergegeven. Als u een Windows-pc gebruikt, kunt u uw iTunes-foto's vinden door het venster "Mijn computer" te openen en naar de map "Muziek" te gaan. In de map "Muziek" opent u de map "iTunes" en vervolgens de map "iTunes Media". In de map "iTunes Media" vindt u een map "Foto's". Hier worden alle foto's opgeslagen die bij uw iTunes-account horen.

Waar vind ik mijn iCloud muziekbibliotheek?

De iCloud-muziekbibliotheek is een functie van de iCloud-dienst van Apple waarmee gebruikers toegang hebben tot hun muziek vanaf elk apparaat met een internetverbinding. De muziekbibliotheek is te vinden in het iCloud-gedeelte van de Instellingen-app op iOS-apparaten, of in het iCloud-gedeelte van Systeemvoorkeuren op Macs.

Door Micki Hinnen

Vergelijkbare artikelen

Hoe kun je zien of je iPhone gejailbreakt is? :: Wat doe je met iTunes?
Handige links