Huis > H > Hoe Kom Ik Achter Mijn Gateway?

Hoe kom ik achter mijn gateway?

Hoe vind ik het IP-adres van mijn router?

  1. Typ cmd in de zoekbalk en selecteer Opdrachtprompt (alternatief kun je ook op de Windowstoets + R drukken en cmd in het venster dat opent invoeren);
  2. Typ ipconfig in het venter en klik op Enter;
  3. Je vind het IP van je router onder Standaardgateway of Default Gateway.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Dus, wat moet ik invullen bij gateway?

Bij Default Gateway vul je het IP-adres van je router in (staat ook bij je eigen PC). Bij DNS-servers kun je dezelfde adressen invullen als er in je eigen PC staan. Deze adressen vind je via een commandscherm en dan invullen 'ipconfig/all' en enter. Trouwens, wat is mijn standaard gateway kpn? 192.168.2.254 hoogstwaarschijnlijk.

Wat is mijn gateway Ziggo?

Ziggo is een Nederlands telecommunicatiebedrijf dat televisie, breedbandinternet en telefoondiensten aanbiedt aan klanten in Nederland. Het hoofdkantoor van Ziggo is gevestigd in Utrecht. Het bedrijf heeft ongeveer 4 miljoen klanten. Vervolgens, kan standaard gateway niet vinden? Als uw computer de standaardgateway niet kan vinden, betekent dit dat er een probleem is met de router of de modem. Probeer de router en de modem los te koppelen en vervolgens weer aan te sluiten. Als dat niet werkt, probeer dan de router te resetten. Als dat niet werkt, neem dan contact op met uw ISP.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Vervolgens, waar kan ik mijn ip adres vinden mac?

Apple macOS

  1. Kies in het Apple-menu (in de menu-balk) voor systeemvoorkeuren, daarna voor netwerk.
  2. Selecteer je verbinding (vaak ethernet voor bedraad, airport of wi-fi voor draadloos). Onder Status Verbonden staat het IP-adres van je Mac of MacBook.
Hoe werkt een default gateway? Dus bij de default gateway vul je 192.168.1.254 in. Jouw pc (192.168.1.1) geeft immers geen toegang tot het WWW, maar krijgt toegang via de router. Je ip adres is een uniek adres waar de router je pc aan herkent. De gateway kun je zien als een weg naar buiten.

En nog een vraag, waar vind ik mijn subnet mask?



Op Windows

  1. Ga naar Configuratiescherm > Netwerk en Internet > Netwerkcentrum;
  2. Klik op je netwerknaam en vervolgens op Details;
  3. Hier vind je het subnetmasker samen met andere details.
Waarom een gateway? Een gateway is een computer die dient als toegangspunt tot andere computers of netwerken. Een gateway wordt vaak gebruikt om een privénetwerk met het internet te verbinden. Een gateway kan een hardwareapparaat zijn, zoals een router, of een softwareprogramma.

Wat is de DNS server van KPN?

De DNS-server van KPN staat op 193.189.244.244.

Door Dittman Packingham

Vergelijkbare artikelen

Hoe kom ik achter mijn IP adres Ziggo? :: Hoeveel Mbps is normaal Ziggo?
Handige links