Huis > H > Hoe Open Je Een Xbrl Bestand?

Hoe open je een XBRL bestand?

Programma's die het bestand XBRL openen

  1. NotePad++ text editor. XBRL Addon for Firefox.
  2. TextEdit. MoneyDance.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is een BIN bestand openen?

CD-, DVD- of Blue-Ray-beelden worden geassocieerd met BIN-bestanden. Door hun formaat kunnen ze worden gebruikt als schijven. Ze kunnen worden omgezet in een ISO-bestand, dat kan worden gebruikt om bestanden uit te pakken.

Wat dit betreft, waarom xbrl?

XBRL als open standaard

In 1998 hebben de accountants het initiatief genomen om XBRL te ontwikkelen, omdat zij voordelen zagen in het elektronisch beschikbaar stellen in een standaardformaat van financiële informatie aan analis- ten, beleggers en financiële instellingen, maar ook voor eigen gebruik in hun con- trole.
Je kunt ook vragen wat is sbr xbrl? SBR werkt met XBRL (tool), een internationale standaard voor digitaal rapporteren. Met deze open standaard is het mogelijk om online gegevens van overheidsinstellingen en het bedrijfsleven te verzamelen, uit te wisselen, te analyseren en desgewenst nader te bewerken.

Men kan zich ook afvragen: wat wordt bedoeld met sbr?

De term sbr staat voor sound-based rendering. Dit type rendering wordt gebruikt om 3D-geluidseffecten te creëren in een spel of een andere virtuele omgeving. Het geluid wordt gegenereerd door de computer en vervolgens afgespeeld via de luidsprekers. Dit type rendering wordt gebruikt om realistische geluidseffecten te creëren. Is SBR verplicht? Het antwoord op deze vraag is nee, SBR is niet verplicht. SBR kan worden gebruikt om de prestaties van beton te verbeteren, maar is niet in alle gevallen vereist. In sommige gevallen kan het gebruik van SBR de sterkte van beton zelfs verminderen.

Gerelateerde artikelen

Hoe zip-bestand openen op tablet?

Er verschijnt een nieuw venster als u met de rechtermuisknop op het zip-bestand klikt. Klik om het uit te pakken.

Dit in overweging nemend, wat kost sbr?

De SBR-kosten zijn de totale prijs van de software, hardware en diensten die nodig zijn om een softwareproduct gedurende de gehele levenscyclus te ontwikkelen, te implementeren en te onderhouden. De levenscyclus van een softwareproduct omvat alle fasen vanaf het eerste ontwerp en de ontwikkeling tot de uiteindelijke buitengebruikstelling.

Door Durkee

Vergelijkbare artikelen

Wat kan je met XML? :: Welke games zijn gratis op Xbox?
Handige links