Huis > H > Hoe Download Ik Een App Op Mijn Samsung?

Hoe download ik een app op mijn Samsung?

Apps downloaden

  1. Ga naar 'Home'-scherm en klik rechts onderin op 'Apps' (Bij tablets staat dit icoontje rechts bovenin)
  2. Selecteer in dit overzicht de 'Play Store'
  3. Type vervolgens bovenin de app die je zoekt.
  4. Klik in de zoekresultaten de app die je wilt downloaden en installeren.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Is synoniem?

Een synoniem is een ander woord voor 'een ander woord voor': woorden noemen we synoniem als ze (ongeveer) hetzelfde betekenen. Dienovereenkomstig, wat is de synoniem van appje? app zn.: toep, toepassing, applicatie.

Wat hardware?

De term "welke hardware?" is te vaag om een specifiek antwoord op te geven. In het algemeen verwijst hardware naar de fysieke componenten van een computersysteem, waaronder het moederbord, de CPU, het geheugen, de harde schijf en andere randapparatuur. Hoe installeer ik een app op mijn telefoon? Ervan uitgaande dat u een app uit de Google Play Store wilt installeren:
1. Open de Google Play Store-app
2. Zoek naar de app die u wilt installeren
3. Selecteer de app
4. Tik op Installeren
5. Accepteer het verzoek om toestemming
6. De app begint te installeren op uw toestel

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Hoe een app zoeken?

Apps zoeken en openen

  1. Veeg omhoog vanaf de onderkant van het scherm. Als je Alle apps. ziet, tik je erop.
  2. Tik op de app die je wilt openen.
Hoe ziet App Store eruit? De Play Store-app openen

Ga naar het gedeelte Apps op je apparaat. De app wordt geopend. Je kunt nu zoeken naar en browsen door content om te downloaden.

Bovendien, hoeveel verschillende apps zijn er?

Verschillende appstores

was de grootste online softwarewinkel en had tot augustus 2013 meer dan 900.000 apps. Google Play (voorheen Android Market) voor Android bevatte in 2013 meer dan 1.000.000 apps, met meer dan 50 miljard downloads.
Wat is het verschil tussen de App Store en de Apple Store? De App Store is een digitaal distributieplatform voor apps, ontwikkeld en onderhouden door Apple Inc. De Apple Store is een door Apple beheerde fysieke winkel die producten en diensten van het Apple merk verkoopt.

Hoe maak je applicaties?

Er zijn veel verschillende manieren om applicaties te maken, maar de meest gebruikelijke methode is het gebruik van een software development kit (SDK). SDK's bieden een reeks hulpmiddelen waarmee ontwikkelaars toepassingen voor een specifiek platform kunnen maken. De Android SDK biedt bijvoorbeeld een set gereedschappen waarmee ontwikkelaars Android-toepassingen kunnen maken.

Door Luba

Vergelijkbare artikelen

Wat is eigenlijk een app? :: Waaruit bestaat een applicatie?
Handige links