Huis > W > Wat Betekent Bladwijzer Niet Gedefinieerd?

Wat betekent Bladwijzer niet gedefinieerd?

Als u een geautomatiseerde inhoudsopgave gebruikt en de foutmelding'Bladwijzer niet gedefinieerd'krijgt, betekent dit dat een of meer velden in de tabel een verbroken link kunnen hebben die naar een bladwijzer leidt. Als u het document nog niet opslaat, kunt u de originele tekst herstellen door op CTRL + Z te drukken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Hoe maak je automatisch een inhoudsopgave in Word?

De inhoudsopgave maken

  1. Klik op de locatie waar u de inhoudsopgave wilt invoegen. Gewoonlijk is dit aan het begin van een document.
  2. Klik op Verwijzingen > Inhoudsopgave en kies een Automatische inhoudsopgave in de lijst met stijlen.
Hoe krijg je Google balk weer terug? Je instellingen voor de zoekwidget resetten
  1. Open de Google-app. op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik rechtsboven op je profielfoto of initiaal Instellingen Zoekwidget. Widget aanpassen.
  3. Tik onderaan op Standaardstijl resetten. Klaar.

Hoe krijg ik de balk met favorieten terug?

Het eerste wat u moet doen is controleren of de favorietenbalk verborgen is. Ga hiervoor naar het menu "Beeld" en zoek naar de optie "Favorietenbalk". Als die is aangevinkt, dan zou de favorietenbalk zichtbaar moeten zijn. Als het niet is aangevinkt, dan moet u het aanvinken om de favorietenbalk zichtbaar te maken.
Als de favorietenbalk nog steeds niet zichtbaar is, moet u de instellingen van Internet Explorer opnieuw instellen. Ga hiervoor naar het menu "Extra" en selecteer "Internetopties". In het venster "Internet-opties" gaat u naar het tabblad "Geavanceerd" en klikt u op de knop "Reset". Hierdoor worden alle instellingen van Internet Explorer teruggezet naar de standaardwaarden. Bovendien, hoe krijg ik mijn werkbalk terug in chrome? Als u de bladwijzerbalk bedoelt, kunt u die vinden onder het menu "Meer" (drie puntjes in de rechterbovenhoek van de browser). Als u het hebt over een extensie die u hebt geïnstalleerd, kunt u die vinden door te klikken op de drie puntjes, dan Meer hulpmiddelen en Extensies.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Waar is mijn bladwijzerbalk?

Bladwijzerbalk Chrome

Open Google Chrome. Klik rechtsboven op de knop 'Google Chrome aanpassen en beheren' . Klik op Bladwijzers > Bookmarkbalk bekijken.
Dienovereenkomstig, wat is het verschil tussen bladwijzer en leeslijst? Je favoriete websites kun je toevoegen aan je bladwijzers (favorieten). Artikels of websites die je later wil lezen kun je plaatsen in je leeslijst.

Dienovereenkomstig, hoe maak je bladwijzer safari?

Een bladwijzer voor webpagina's toevoegen in Safari op de iPhone

  1. Een bladwijzer voor de huidige pagina toevoegen. Tik op.
  2. Je Mac-bladwijzers bekijken op je iPhone. Tik in Instellingen op '[je naam]' > 'iCloud' en schakel 'Safari' in.
  3. Een webpagina aan je favorieten toevoegen.
  4. Een websitesymbool in het beginscherm zetten.
Mensen vragen ook: hoe verwijder je bladwijzers op iphone? Bladwijzers verwijderen op je iPhone is een eenvoudig proces dat in een paar stappen kan worden uitgevoerd. Open eerst de Safari-app en tik op het pictogram Bladwijzers onderaan het scherm. Tik vervolgens op de knop Bewerken in de rechterbovenhoek van het scherm. Tik vervolgens op het rode minteken naast de bladwijzer die u wilt verwijderen. Tik ten slotte op de knop Verwijderen om te bevestigen.

Hoe favorieten verwijderen Windows 10?

Om favorieten te verwijderen in Windows 10, opent u eerst de Bestandsverkenner. Selecteer vervolgens in het linkerdeelvenster de optie Favorieten. Klik met de rechtermuisknop op de favoriet die u wilt verwijderen en selecteer Verwijderen.

Door Elfie

Vergelijkbare artikelen

Hoe werkt bookmarks? :: Wat is een bladwijzer in Google Chrome?
Handige links