Huis > K > Kan Niet Op Beveiligde Websites?

Kan niet op beveiligde websites?

Je krijgt een waarschuwing in Chrome als je de site niet veilig of via een privéverbinding kunt bezoeken.

  • Open een pagina in Chrome.
  • Kijk naar de beveiligingsstatus links van het webadres om de beveiliging van de site te checken: Beveiligd.
  • Klik op het pictogram om de gegevens en machtigingen van de site te bekijken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Wat te doen bij deze site is niet bereikbaar?

Er zijn een paar dingen die u kunt doen als een site niet toegankelijk is:
Wis uw cache en cookies en probeer het opnieuw.
Controleer uw internetverbinding.
Probeer de site met een andere browser te openen.
-Als u nog steeds problemen ondervindt, neem dan contact op met de beheerder of webmaster van de site. Heeft de verbinding geweigerd? Er zijn een paar mogelijke redenen waarom een verbinding wordt geweigerd. Eén reden kan zijn dat de server niet op de opgegeven poort draait. Een andere reden kan zijn dat een firewall de poort waarop de server draait blokkeert. Tot slot kan de verbinding worden geweigerd als de server niet is geconfigureerd om verbindingen vanaf het IP-adres van de client te accepteren.

Dus, wat betekent deze site kan geen beveiligde verbinding leveren?

Deze site kan geen beveiligde verbinding bieden betekent dat de website die u probeert te bezoeken niet gecodeerd is, en dat daarom alle informatie die u op de site invoert (waaronder wachtwoorden, creditcardnummers en persoonlijke informatie) door een derde partij kan worden onderschept. Om de site veilig te bezoeken, moet u een VPN gebruiken of andere beveiligingssoftware die uw verbinding versleutelt. Men kan zich ook afvragen: wat betekent uw verbinding is niet beveiligd? Er zijn een paar mogelijke redenen waarom uw verbinding niet als veilig wordt beschouwd. Eén mogelijkheid is dat uw computer niet de meest recente beveiligingsprotocollen gebruikt. Dit betekent dat uw gegevens kwetsbaar zijn voor onderschepping door derden. Een andere mogelijkheid is dat u verbinding maakt met een onbetrouwbaar netwerk. Dit kan betekenen dat uw gegevens worden onderschept of gemanipuleerd door kwaadwillenden. Ten slotte kan uw verbinding onveilig zijn als u geen VPN of andere vorm van versleuteling gebruikt. Dit betekent dat uw gegevens kunnen worden gelezen door iedereen die ze onderschept.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Waarom zijn sommige websites niet bereikbaar?

Je computer heeft een DNS-cache dat verouderd of beschadigd kan raken, waardoor je soms bepaalde websites niet kunt openen. Soms kun je er door simpelweg je DNS-cache op te schonen voor zorgen dat je je favoriete websites weer kunt openen. Waarom zijn sommige sites niet bereikbaar? Het webadres controleren

Controleer het webadres (URL) in de adresbalk om er zeker van te zijn dat je de juiste webpagina probeert te openen. Als dat het geval is, probeer je dezelfde webpagina te openen op een andere computer die is verbonden met hetzelfde netwerk.

Trouwens, wat is verbindingsfout?

Deze fout wordt mogelijk veroorzaakt door tijdelijke problemen met uw netwerkverbinding. Als u eerder via hetzelfde wifi-netwerk verbinding kon maken met Secure VPN, wacht dan even en probeer vervolgens opnieuw te verbinden met Secure VPN. Wat is fout 101? Fout 101 is een netwerkfout die duidt op een onjuiste verbinding tussen een computer en een server. Dit kan worden veroorzaakt door een verkeerd ingevoerde server-adres of door een probleem met de server.

Hoe los ik een privacy fout op?

Er zijn een paar dingen die u kunt doen om een privacyfout op te lossen:
1. Controleer uw privacy-instellingen en zorg ervoor dat ze zijn ingesteld zoals u wilt.
2. Verwijder alle cookies die op uw computer zijn opgeslagen.
3. Wis de cache van uw browser.
4. 4. Probeer een andere browser te gebruiken.

Door Inessa

Vergelijkbare artikelen

Kan geen verbinding maken met dit netwerk? :: Waarom WebP?
Handige links