Huis > W > Wat Betekent Het Als Een Site Niet Beveiligd Is?

Wat betekent het als een site niet beveiligd is?

De websites die nog niet beveiligd zijn met een SSL certificaat krijgen nu de melding 'niet veilig' op webpagina's met wachtwoordvelden of welke financiële gegevens verzamelen. Zo willen Google en Mozilla Firefox aan hun gebruikers laten zien of een website veilig is.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Wat is verbindingsfout?

Je ziet deze fout wanneer de pagina je te vaak heeft geprobeerd om te leiden. Soms worden pagina's niet geopend omdat cookies niet correct functioneren. Probeer de cookies te wissen om de fout op te lossen. Je ziet deze fout als de pagina een fout bevat die Chrome niet kan interpreteren. Hoe weet je of een site veilig is? Je kunt zelf gemakkelijk controleren of jouw website gebruik maakt van een beveiligde verbinding. Ga hiervoor naar de (bedrijfs)website en kijk of er bovenin de browser https:// in de adresbalk te zien is. De letter 's' staat voor 'secure'.

Hoe krijg ik een beveiligde website?

De eerste stap is het kopen van een domeinnaam en een hostingplan. Uw hosting provider zal u een controlepaneel geven om uw server te beheren. U kunt een webapplicatie zoals WordPress of Joomla installeren om te beginnen met het bouwen van uw website.
Om uw website veilig te maken, moet u een SSL-certificaat installeren. Dit zal uw websiteverkeer versleutelen en de gegevens van uw bezoekers beschermen. U kunt een SSL-certificaat krijgen van uw hostingprovider of van een vertrouwde certificaatautoriteit.
Zodra u het SSL-certificaat hebt geïnstalleerd, moet u HTTPS inschakelen in uw webapplicatie. Dit zal ervoor zorgen dat al het verkeer naar uw website wordt versleuteld. U kunt ook een beveiligingsplugin gebruiken om uw website te harden en te beschermen tegen malware en aanvallen. Is een HTTPS website altijd veilig? Nee, een HTTPS-website is niet altijd veilig. Hoewel HTTPS een veiliger protocol is dan HTTP, zijn er nog steeds manieren voor aanvallers om kwetsbaarheden in HTTPS-websites uit te buiten. Een aanvaller kan bijvoorbeeld met een man-in-the-middle-aanval de communicatie tussen de gebruiker en de HTTPS-website onderscheppen en de uitgewisselde gegevens bekijken of wijzigen.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Wat zijn gevaarlijke sites?

Misleidende sites (ook wel sites met phishing of social engineering genoemd) proberen je te verleiden om online iets gevaarlijks te doen, zoals wachtwoorden of persoonlijke informatie bekendmaken, meestal via een nepwebsite. Waarom melding verbinding is niet prive? Als je browser het SSL-certificaat van een bepaalde website niet kan valideren, kan er geen beveiligde verbinding tot stand worden gebracht. De meeste browsers zorgen er dan voor dat je dergelijke sites niet kunt bezoeken en tonen de foutmelding 'Je verbinding is niet privé'.

Wat is fout 101?

Fout 101 Logische fout - Logische fouten manifesteren zich wanneer de gebruiker de juiste gegevens invoert, maar het apparaat het verkeerde resultaat oplevert. Waarom is een site niet bereikbaar? Er zijn vele mogelijke redenen waarom een site niet toegankelijk is. Enkele veel voorkomende redenen zijn:
De site kan plat liggen of technische problemen ondervinden.
De site kan geblokkeerd zijn door uw ISP, werkgever of school.
-De site kan geblokkeerd zijn door een overheid of andere organisatie.
De site kan kwaadaardig zijn en malware of andere schadelijke inhoud bevatten.

Kan ik deze site vertrouwen?

Er is niet één antwoord op deze vraag, want het hangt af van de site in kwestie. Er zijn echter enkele algemene tips die u kunt volgen om te bepalen of een site betrouwbaar is. Controleer eerst of de site een privacybeleid en gebruiksvoorwaarden heeft. Dit beleid moet gemakkelijk te vinden en te lezen zijn. Als u ze niet kunt vinden of als ze moeilijk te begrijpen zijn, is dat een rode vlag. Zoek ten tweede naar beoordelingen van de site door andere gebruikers. Een snelle Google-zoekopdracht moet belangrijke klachten over de site aan het licht brengen. Gebruik ten slotte uw gezond verstand. Als iets aan de site niet klopt, kunt u het waarschijnlijk het beste vermijden.

Door Simpson Polisky

Vergelijkbare artikelen

Hoe herken je malafide webshops? :: Kan sommige websites niet bereiken?
Handige links