Huis > K > Kan Je Met Iphone 11 Onder Water?

Kan je met iPhone 11 onder water?

Met een IP68-classificatie heeft Apple de iPhone 11 Pro en Pro Max zo ontworpen dat hij waterdicht is en maximaal 30 minuten in water kan worden ondergedompeld op een maximale diepte van 4 meter.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Welke telefoon kan onder water?

Ook de Google Pixel 4 en de duurdere en krachtigere Pixel 4XL zijn allebei IP68-waterresistent. Verder zijn het fijne smartphones om te gebruiken, met hun schone en vlotte Android-ervaring, een goed updatebeleid en prettige gezichtsontgrendeling. Hoe kun je zien of je iPhone waterschade heeft? Controleren of een iPhone of iPod vloeistofschade heeft

iPhones en de meeste iPods zijn uitgerust met een vloeistofschade-indicator die je aan de buitenkant van het apparaat ziet. Een vloeistofschade-indicator wordt geactiveerd wanneer deze in contact komt met water of een andere vloeistof die water bevat.

Daarvan, kan de iphone 12 onder water?

Nee, de iPhone 12 kan niet onder water. Kan je iPhone in de zee? Nee, je moet je iPhone niet in zee leggen omdat het zoute water hem kan beschadigen.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Wat te doen als iPhone 11 in water valt?

Schakel een nat geworden iPhone zo snel mogelijk uit, om kortsluiting en verdere schade te voorkomen. Verwijder ook een eventuele beschermhoes en simkaart. Houd de iPhone ondersteboven en schud voorzichtig. Op deze manier verwijder je vocht dat eventueel in openingen van de iPhone terecht is gekomen. Mensen vragen ook: kan ik douchen met een iphone 12? De iPhone 12- en iPhone 13-modellen hebben een IP68-classificatie. Daarmee zijn ze stofvrij en dompeldicht en houden ze het 30 minuten vol tot een diepte van 6 meter. Ook de iPhone 7 en nieuwer kunnen goed tegen water.

Hoe diep kan een iPhone 11?

Deze modellen hebben een IP68-classificatie onder IEC-norm 60529 (maximale diepte van 2 meter tot 30 minuten): iPhone 11. Bovendien, welke samsung telefoon kan onder water? De Samsung Galaxy S7 en S7 Edge zijn de enige Samsung telefoons die onder water kunnen.

Daarvan, kan de a51 tegen water?

Ja, de a51 kan tegen water. Hij heeft een waterbestendigheidsgraad van IP67, wat betekent dat hij 30 minuten lang in maximaal 1 meter water kan worden ondergedompeld.

Door Jaf

Vergelijkbare artikelen

Kan de S10 onder water? :: Wat is de iPad 5e generatie?
Handige links