Huis > K > Kan De S10 Onder Water?

Kan de S10 onder water?

Alle drie Galaxy S10 modellen zijn IP68-gecertificeerd. Dit betekent dat de smartphones, net als de voorgangers Galaxy S8 en Galaxy S9, waterdicht zijn. Het cijfer 6 geeft aan dat de S10E, S10 en S10 Plus beschermd zijn tegen stof en vuil. Het cijfer 8 staat voor bescherming tegen water tot een diepte van 1,5 meter.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kunnen AirPods onder water?

De MagSafe oplaadcase en draadloze oplaadcase voor AirPods zijn niet waterdicht.

En nog een vraag, hoe weet je of je waterschade hebt?

Voor de zekerheid kan je een tweede indicator gebruiken voor het geval dat het vocht een PH heeft van 5, dan zal je het namelijk niet zien. Water heeft een PH van 7 dus dat is dan wel te zien. Kan de iPhone se tegen water? De iPhone 6s en iPhone SE zijn helaas niet waterbestendig, toch heeft Apple volgens iFixit de toestellen beschermd tegen water. Binnenin is namelijk een siliconenlaag aanwezig om de iPhone te beschermen tegen de eerste spatten water.

Trouwens, kan een iphone met waterschade gerepareerd worden?

Het is mogelijk om een iPhone met waterschade te repareren, maar dat lukt niet altijd. De beste manier om het te proberen is om hem naar een Apple Store of een erkend reparatiecentrum te brengen. Mensen vragen ook: hoe lang iphone 12 onder water? Er is geen officiƫle informatie van Apple over hoe lang de iPhone 12 bestand is tegen onderdompeling in water. Op basis van informatie uit verschillende bronnen wordt echter aangenomen dat de iPhone 12 tot 30 minuten op een diepte van 1 meter in water kan worden ondergedompeld.

Gerelateerde artikelen

Kan een Apple AirTag tegen water?

De AirTag is waterbestendig ondanks het feit dat hij gemakkelijk te openen is. Het apparaat kan tot dertig minuten in een meter diep water liggen.

Vervolgens, kan iphone 12 in zout water?

De waterbestendigheid van de iPhone is getest in een laboratorium, onder ideale omstandigheden. Dat betekent: zuiver water. Geen chloorwater, zout water, of water met blauwalg. Bovendien kan de waterbestendigheid na verloop van tijd afnemen. Kan een iPhone 7 onder water? Sinds iPhone 7 zijn de toestellen van Apple water- en stofbestendig. De nieuwste generatie iPhone modellen zijn hier beter tegen bestand dan oudere modellen zoals iPhone 8 en X.

Je kunt ook vragen hoe lang moet een iphone drogen?

Laat de iPhone tot een dag lang achter in een droge ruimte met enige luchtstroom. U kunt gedurende deze tijd opnieuw proberen om de iPhone op te laden of een Lightning-accessoire aan te sluiten. Het kan tot 24 uur duren voordat de iPhone helemaal droog is. Kan de XR tegen water? De XR is tot 30 minuten lang bestand tegen water tot een diepte van 1 meter.

Dus, wat is ip68 waterdicht?

IP68 waterdicht betekent dat het apparaat beschermd is tegen stof en water. De "6" in IP68 betekent dat het apparaat beschermd is tegen stof, en de "8" betekent dat het apparaat beschermd is tegen water.

Door Markus

Vergelijkbare artikelen

Kan de iPhone 7 plus tegen water? :: Kan je met iPhone 11 onder water?
Handige links