Huis > K > Kan De Iphone 7 Plus Tegen Water?

Kan de iPhone 7 plus tegen water?

De iPhone 7 en iPhone 7 Plus zijn officieel niet waterdicht, maar wel waterbestendig. De iPhone 7 heeft een IP67-certificering, wat betekent dat je iPhone tot maximaal een half uur overleeft op een diepte van maximaal 1 meter. Dit is getest in een laboratorium, onder gecontroleerde omstandigheden.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Is de iPhone 6s waterdicht?

Officieel is de iPhone 6s noch waterdicht noch waterbestendig. Apple had voor dit model geen IP-waardering aangevraagd. Hiermee wil het bedrijf zeggen: 'Laat hem vooral niet in de buurt van water komen! Dus, welke samsung telefoon kan onder water? Toptoestellen (S, Note en Z series) Vanaf de Samsung Galaxy S7 hebben alle toestellen uit de Samsung Galaxy S-serie van Samsung een IP68-certificering. Dit betekent dus dat al deze smartphones 30 minuten overleven op maximaal 1,5 meter diepte.

Kan de S10 onder water?

Als je bedoelt "Kan de S10-telefoon onder water?":
De S10-telefoon is waterbestendig in maximaal 5 meter water voor maximaal 30 minuten. Dienovereenkomstig, kan de a51 tegen water? De a51 is bestand tegen blootstelling aan licht water zoals regen of spatten, maar is niet waterdicht en mag niet in water worden ondergedompeld.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Bovendien, wat moet ik doen als mijn telefoon in het water is gevallen?

Wat kunt u het beste doen om uw telefoon te redden?

  • Zet uw telefoon direct uit.
  • Verwijder de cover of de case van uw toestel.
  • Schud of beweeg uw toestel niet.
  • Probeer uw telefoon niet snel te drogen door hem in de zon of op de verwarming te leggen.
  • Heb geduld!
  • Leg uw telefoon in een afgesloten zak met ongekookte rijst.
Dienovereenkomstig, wat moet je doen als er vocht in je telefoon zit? Leg het toestel te drogen

Een veelgehoorde tip is dat je je toestel in een bak met rijst moet leggen. De rijst zou effectief zijn om al het vocht uit je toestel te trekken.

Is waterschade verzekerd?

Waterschade verzekering: leidingwater

Waterschade door leidingwater wordt redelijk uitgebreid gedekt. Door een leidingbreuk heb je waterschade aan het plafond en de muren. De waterschade is via de Opstalverzekering gedekt, hier hoef je dus geen waterschade plafond verzekering voor af te sluiten.
Vervolgens, hoe lang kan een iphone onder water? De iPhone kan tot 30 minuten onder water worden gedompeld op een diepte van 1 meter.

Hoe krijg je water uit je oplaadpunt iPhone?

De beste manier om water uit je oplaadpoort iPhone te krijgen is met een bus perslucht. U kunt ook een stofzuiger met slangaansluiting gebruiken om te proberen het water eruit te zuigen. Een andere optie is om met een wattenstaafje te proberen het water in de poort op te zuigen.

Door Norval Gasch

Vergelijkbare artikelen

Welke kleur hoort bij welke emotie? :: Kan de S10 onder water?
Handige links