Huis > W > Wat Gebeurt Er Als Je De Voorwaarden Van Whatsapp Niet Accepteert?

Wat gebeurt er als je de voorwaarden van WhatsApp niet accepteert?

Gebruikers moeten volgens de Autoriteit Persoonsgegevens een vrije keuze hebben om de wijziging van voorwaarden te accepteren of weigeren. Maar als gebruikers niet instemmen met de wijziging van WhatsApp dan kunnen zij hun chats niet meer zien en alleen nog reageren op inkomende berichten.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Dit in overweging nemend, welke telefoons hebben geen whatsapp in 2021?

Welke telefoons werken straks niet meer met WhatsApp? Als jouw Android op Androidversie 4.1 (Jelly Bean) of hoger, dan zit je goed. Voor alle telefoons met een oudere Androidversie, dus Android 4.0.4 (Ice Cream Sandwich), stopt per 1 november 2021 de WhatsApp-ondersteuning. Dienovereenkomstig, wat verandert er bij whatsapp 2021? Gebruik jij WhatsApp? Dan moet je weten dat je de app na 15 mei 2021 nauwelijks meer kunt gebruiken als je de nieuwe gebruiksvoorwaarden niet hebt geaccepteerd. Nieuwe berichten lezen of versturen is dan niet langer mogelijk: het beleid voor inactieve accounts treedt vanaf die datum in werking.

Dit in overweging nemend, wat zijn de nieuwe regels voor whatsapp?

WhatsApp introduceert een nieuwe reeks regels die op 25 mei 2018 van kracht worden. De veranderingen zijn bedoeld om gebruikers meer controle te geven over hun gegevens en om het voor WhatsApp makkelijker te maken om te voldoen aan nieuwe regelgeving op het gebied van gegevensbescherming.
De belangrijkste veranderingen zijn als volgt:
- WhatsApp zal gebruikers niet langer toestaan hun gegevens te delen met Facebook.
- WhatsApp zal gebruikers de optie geven om af te zien van het delen van hun gegevens met Facebook voor advertentiedoeleinden.
- WhatsApp zal gebruikers toestaan hun account en gegevens te verwijderen als ze daarvoor kiezen. Hoe zet je je WhatsApp gesprekken over? Om je WhatsApp-gesprekken over te dragen, moet je ze eerst exporteren uit WhatsApp. Om dit te doen, open je WhatsApp en ga je naar Menu > Instellingen > Chats > Chatgeschiedenis > Chat exporteren. Selecteer of je media wilt opnemen of niet en kies vervolgens welke chat je wilt exporteren. Zodra de export is voltooid, kun je de chat opslaan als een .txt-bestand.
Vervolgens moet u het .txt-bestand overbrengen naar uw nieuwe toestel. Sluit hiervoor uw oude toestel aan op uw computer en zoek het .txt-bestand. Breng het bestand vervolgens met een USB-kabel over naar uw nieuwe toestel.
Zodra het .txt-bestand op je nieuwe apparaat staat, moet je het importeren in WhatsApp. Om dit te doen, open je WhatsApp en ga je naar Menu > Instellingen > Chats > Chatgeschiedenis > Chat importeren. Zoek het .txt-bestand op je apparaat en selecteer het. Je WhatsApp-gesprekken worden nu geïmporteerd op je nieuwe apparaat.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

En nog een vraag, hoe lang duurt de whatsapp storing?

Hoelang duurt een storing bij WhatsApp? Afhankelijk van het probleem is een storing bij WhatsApp snel verholpen. Meestal wordt het binnen een paar uur als opgelost. Ook platformen als Facebook, Messenger en Instagram kunnen te maken hebben met een storing. Wat is het verschil tussen Signal en WhatsApp? Signal heeft minder functies dan WhatsApp en is daarmee dus iets kaler. De app is beschikbaar op iOS, Android en desktop. Gebruikers kunnen elkaar foto's, video's, links en andere bestanden sturen.

En nog een vraag, waarom ik geen whatsapp meer gebruik?

WhatsApp stopt op 1 november met de ondersteuning van oude iPhones en Android-telefoons. Wie zo'n oud toestel heeft, moet een nieuwe smartphone kopen om WhatsApp te blijven gebruiken. WhatsApp meldt dat het vanaf 1 november alleen smartphones met iOS 10 of nieuwer en Android 4.1 of nieuwer ondersteunt. Wat dit betreft, welke telefoons kunnen geen whatsapp meer gebruiken? WhatsApp werkt vanaf 31 december 2019 niet meer op een aantal telefoons. De lijst met getroffen telefoons omvat de iPhone 3GS/iOS 6, Nokia S40, Nokia Symbian S60, BlackBerry OS en BlackBerry 10. Als je een van deze apparaten gebruikt, moet je upgraden naar een nieuwere telefoon om WhatsApp te kunnen blijven gebruiken.

Welke Nokia's ondersteunen WhatsApp?

Nokia S40: Nokia C3-00, Nokia C3-01, Nokia X2-01, Nokia X3-02, Nokia X2-00
Nokia S60: Nokia 5800 XpressMusic, Nokia N97, Nokia N97 mini, Nokia X6, Nokia 5228, Nokia 5230, Nokia 5233,
Nokia S60 5th edition: Nokia 5800d-1, Nokia 5800i, Nokia 5800e-1, Nokia N97-1, Nokia N97-3, Nokia X6-00, Nokia 5230-1d, Nokia 5230-1c,
Nokia Symbian^3: Nokia N8, Nokia E7, Nokia E6, Nokia C7, Nokia C6-01, Nokia X7-00.

Door Phil Stasulis

Vergelijkbare artikelen

Welke Samsung telefoon wordt niet meer ondersteund? :: Hoe kun je zien of iemand je heeft geblokkeerd op WhatsApp?
Handige links