Huis > W > Welke Samsung Telefoon Wordt Niet Meer Ondersteund?

Welke Samsung telefoon wordt niet meer ondersteund?

Samsung stopt met de ondersteuning van vier telefoons uit 2017. Het gaat om de Samsung Galaxy A3,(2017), de A5 (2017), de A7 (2017) en de J3 Pop. De toestellen behoren niet meer tot de lijst van ondersteunde apparaten.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Dienovereenkomstig, waarom is whatsapp onveilig?

We hebben in 2016 end-to-end-encryptie. toegepast in de gehele app, waardoor oproepen, berichten, foto's, video's en spraakberichten alleen worden gedeeld met de bedoelde ontvanger. Niemand anders, zelfs wij niet, kan ze lezen. Wat zijn de gevaren van WhatsApp? Ja! WhatsApp maakt gebruik van end-to-end-encryptie waardoor je berichten veilig worden verzonden. Anderen kunnen dus niet zomaar zien wat jij naar mensen stuurt. Daarmee maken we in Nederland gebruik van een veilige app om dagelijks mee te communiceren.

En nog een vraag, is er iets veranderd in whatsapp?

WhatsApp evolueert en verandert voortdurend. Er worden voortdurend nieuwe functies toegevoegd en oude functies worden bijgewerkt of verwijderd. Het is dus moeilijk om definitief te zeggen of er iets is veranderd in WhatsApp. Enkele recente wijzigingen zijn de toevoeging van nieuwe emoji, de mogelijkheid om te zien wanneer je berichten zijn gelezen en de mogelijkheid om te zien wanneer je contacten online zijn. Welke gegevens deelt WhatsApp? WhatsApp deelt gegevens zoals het telefoonnummer, de contacten en de locatie van de gebruiker met Facebook. WhatsApp heeft ook toegang tot de camera en microfoon van de gebruiker en kan het scherm van de telefoon van de gebruiker delen met Facebook. Facebook kan deze gegevens gebruiken om advertenties en inhoud te richten op de gebruiker.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Kan Facebook je WhatsApp berichten lezen?

De versleuteltechniek van WhatsApp zorgt er namelijk voor dat berichten worden omgezet in een reeks willekeurige tekens, waardoor de chats voor buitenstaanders onbegrijpelijk zijn. Zelfs Facebook kan hierdoor niet meelezen, al zou het bedrijf dat willen. Daarvan, wat houdt whatsapp bij? WhatsApp is een gratis app waarmee je kan chatten en (video)bellen met anderen. De app is verbonden aan je gsm-nummer, waardoor het een beetje te vergelijken is met sms'en of bellen via de telefoonlijn.

Kun je WhatsApp berichten terughalen zonder back-up?

Kun je WhatsApp berichten terughalen zonder back-up? Misschien wil je WhatsApp gesprekken terughalen via internet, bijvoorbeeld omdat je geen back-up meer hebt. Dit kan via een speciaal whatsapp-bericht herstelprogramma. Download en installeer dit programma en sluit het Android– of iOS-apparaat op de computer aan. Waar vind ik verwijderde WhatsApp berichten? Er is geen zekere manier om verwijderde WhatsApp-berichten te vinden, omdat de app geen verwijderde berichten bijhoudt. Er zijn echter een paar methoden die je kunnen helpen bij het vinden van verwijderde WhatsApp-berichten. Eén methode is om de prullenbak of prullenbak van je apparaat te controleren op verwijderde WhatsApp-berichten. Een andere methode is om een programma voor gegevensherstel te gebruiken om je apparaat te scannen op verwijderde WhatsApp-berichten.

Hoe zet je je WhatsApp gesprekken over van Android naar iPhone?

Er zijn een paar manieren om je WhatsApp-gesprekken van Android naar iPhone over te zetten. Eén manier is het gebruik van een app van derden zoals WhatsApp Transfer, waarmee je je WhatsApp-chats van Android naar iPhone kunt overbrengen. Een andere manier is om een bestandsbeheerder zoals iFunbox te gebruiken om je WhatsApp-chatgeschiedenis van Android naar je computer te exporteren en deze vervolgens te importeren in WhatsApp op je iPhone.

Door Bouchier

Vergelijkbare artikelen

Kun je WhatsApp op 2 telefoons hebben? :: Wat gebeurt er als je de voorwaarden van WhatsApp niet accepteert?
Handige links