Huis > H > Hoe Koppel Je Een Apple Watch Aan Een Iphone?

Hoe koppel je een Apple Watch aan een iPhone?

Open de Apple Watch-app op uw nieuwe iPhone

Houd uw Apple Watch en iPhone dicht bij elkaar. Open de Watch-app op de iPhone. Als op de iPhone wordt gevraagd om te bevestigen dat u uw Watch wilt gebruiken, volgt u de stappen op het scherm om de configuratie te voltooien.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Waarom verbind mijn Apple Watch niet?

Open de Instellingen-app op uw Watch en tik vervolgens op 'Algemeen' > 'Stel opnieuw in'. Tik op 'Wis alle inhoud en instellingen' en tik opnieuw om te bevestigen. Wacht tot de Watch is losgekoppeld. U kunt opnieuw koppelen nadat de Apple Watch is losgekoppeld. Hoe koppel ik opnieuw mijn Apple Watch? Tik op de Apple Watch op 'Instellingen' > 'Algemeen' > 'Stel opnieuw in' > 'Wis alle inhoud en instellingen'. Typ het wachtwoord als u hierom wordt gevraagd. Kies op een GPS + Cellular-model van de Apple Watch of u het mobiele abonnement wilt behouden of verwijderen.

Dienovereenkomstig, kun je een apple watch gebruiken zonder iphone?

Nee, je kunt geen Apple Watch gebruiken zonder iPhone. De Apple Watch is ontworpen voor gebruik in combinatie met een iPhone en is voor veel functies afhankelijk van de iPhone. Dienovereenkomstig, hoe krijg ik whatsapp op mijn apple watch? Er is geen WhatsApp-app beschikbaar voor de Apple Watch.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Hoe ontkoppel je een Apple Watch zonder telefoon?

Ook zonder je iPhone is het mogelijk om je Apple Watch te resetten.

  1. Ga hiervoor naar Instellingen op je Apple Watch;
  2. Tik op Algemeen;
  3. Veeg naar beneden en tik op 'Stel opnieuw in';
  4. Tik op 'Wis alle inhoud en instellingen';
  5. Vul eventueel je toegangscode in en kies onderaan voor 'Alles wissen'.
Kan Apple Watch niet koppelen update? Als de update niet wordt gestart, opent u de Watch-app op uw iPhone, tikt u op 'Algemeen' > 'Gebruik' > 'Software-update' en verwijdert u het updatebestand. Nadat u het bestand hebt verwijderd, downloadt en installeert u watchOS opnieuw.

Kan Apple Watch niet meer ontgrendelen?

Je kunt dat op de volgende manieren doen: Koppel je Apple Watch los van je iPhone om de instellingen en toegangscode van je Apple Watch te wissen en koppel de apparaten vervolgens opnieuw. Stel je Apple Watch opnieuw in en koppel het horloge opnieuw met je iPhone. Dus, wat moet je doen als je apple watch vastloopt? Als je apple watch vastloopt, moet je de volgende stappen ondernemen:
1. Haal de batterij uit je apple watch en wacht 5 seconden.
2. Sluit je apple watch weer aan op de oplader en wacht totdat deze volledig is opgeladen.
3. Als de apple watch nog steeds vastloopt, hard reset de watch door op de aan/uit-knop en de digitale kroon tegelijkertijd ingedrukt te houden totdat het Apple-logo verschijnt.

Je kunt ook vragen kun je bellen met apple watch zonder telefoon?

Ja, dat kan. De Apple Watch kan over een draadloze internetverbinding bellen en berichten versturen, zonder dat je iPhone in de buurt hoeft te zijn. Dit is echter wel afhankelijk van je provider en het abonnement dat je hebt. Sommige providers bieden deze optie niet, of brengen extra kosten in rekening.

Door Caitrin

Vergelijkbare artikelen

Waarom kan ik mijn Apple Watch niet koppelen? :: Welke app voor WhatsApp op Apple Watch?
Handige links