Huis > H > Hoe Krijg Ik Meer Wijzerplaten Op Mijn Apple Watch?

Hoe krijg ik meer wijzerplaten op mijn Apple Watch?

De wijzerplaat van uw Apple Watch aanpassen

  1. Druk op de Digital Crown om naar de wijzerplaat te gaan.
  2. Houd uw vinger op het beeldscherm.
  3. Veeg naar links of rechts om een wijzerplaat te kiezen en tik op 'Wijzig'.
  4. Veeg naar links of rechts om een functie te selecteren en draai de Digital Crown om deze functie te wijzigen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Trouwens, hoe wijzig je wijzerplaat?

Houd je vinger op het scherm met de wijzerplaat en tik op 'Wijzig'. Veeg helemaal naar links. Als de wijzerplaat de mogelijkheid biedt om complicaties toe te voegen, zie je deze op het laatste scherm. Tik om een complicatie te selecteren en draai de Digital Crown om een nieuwe te kiezen, zoals Activiteit of Hartslag. Wat is wijzerplaat Apple Watch? Er wordt een nieuwe foto weergegeven telkens wanneer je je pols optilt of op het scherm tikt. De wijzerplaat Portretten is beschikbaar op de Apple Watch SE en Apple Watch Series 4 of nieuwer en heeft portretfoto's nodig die gemaakt zijn op een iPhone met iOS 10.1 of nieuwer.

Hoe kan je betalen met je Apple Watch?

Er zijn twee manieren om met je Apple Watch te betalen. De eerste is om Apple Pay te gebruiken, wat een contactloos betalingssysteem is waarmee je voor artikelen kunt betalen zonder met je creditcard te hoeven vegen. De tweede is om een traditionele creditcard of bankpas te gebruiken met de Watch. Hiervoor moet je je kaart toevoegen aan de Wallet-app van de Watch. Bovendien, hoe installeer je wijzerplaten? Dials kan op een paar verschillende manieren worden geïnstalleerd, afhankelijk van je behoeften. De meest gebruikelijke installatie is waarschijnlijk via een pakketbeheerder zoals apt-get of yum. Als je dials echter vanaf de broncode moet installeren, kun je dat doen door de instructies op de dials website te volgen.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Hoe krijg ik WhatsApp op mijn Apple Watch?

WhatsApp op de Apple Watch: dit zijn de mogelijkheden

  1. Open de Watch-app op je iPhone en ga naar het 'Mijn Watch'-tabblad;
  2. Tik op 'Berichtgeving';
  3. Verschuif de schakelaar bij 'WhatsApp' zodat het vakje groen wordt.
Daarvan, hoe maak je je eigen wijzerplaat? Zo ga je te werk:
  1. Open de Foto's-app op je iPhone en zoek een leuke foto uit.
  2. Tik op de deelknop onder de foto.
  3. Kies de optie Maak wijzerplaat aan (zie afbeelding).
  4. Kies uit een gewone foto of een caleidoscoop, geïnspireerd op de foto.

Dienovereenkomstig, hoe verander je de achtergrond van je smartwatch?

Het startscherm van uw horloge wijzigen

  1. Als het scherm uit staat, activeert u het horloge.
  2. Als u de lijst met wijzerplaten wilt bekijken, tikt u op het scherm en houdt u dit vast.
  3. Swipe naar links of rechts om de wijzerplaten te bekijken waaruit u kunt kiezen.
  4. Tik op de wijzerplaat om een nieuw ontwerp te kiezen.
Men kan zich ook afvragen: hoe kan ik mijn apple watch resetten? Er zijn een paar manieren om je Apple Watch te resetten:
1. Als uw horloge niet reageert, kunt u een herstart forceren door zowel de zijknop als de digitale kroon tegelijkertijd minstens 10 seconden ingedrukt te houden, totdat u het Apple-logo ziet.
2. U kunt uw Apple Watch ook ontkoppelen van uw iPhone, waardoor het horloge effectief wordt gereset. Open hiervoor de Watch-app op je iPhone, ga naar het tabblad Mijn horloge en scroll naar beneden naar de onderkant van het scherm. Tik op de knop Apple Watch ontkoppelen.
3. Tot slot kun je je Apple Watch een fabrieksreset geven, waardoor alle gegevens en instellingen worden gewist. Om dit te doen, ga je naar de Instellingen-app op je horloge, tik je op Algemeen > Reset en tik je vervolgens op Alle inhoud en instellingen wissen.

Dus, wat zijn complicaties op apple watch?

Er zijn een paar verschillende soorten complicaties op de Apple Watch. Ten eerste zijn er de ingebouwde complicaties, waaronder de datum, tijd, alarmen, timer en stopwatch. Je kunt ook complicaties van derden toevoegen vanuit apps. Deze complicaties kunnen bijvoorbeeld het actuele weer, het aantal stappen of je volgende afspraak weergeven. Tot slot zijn er complicaties die specifiek zijn voor de wijzerplaat die u gebruikt. De Utility wijzerplaat heeft bijvoorbeeld complicaties voor de levensduur van de batterij en het huidige weer.

Door Viviane Ziller

Vergelijkbare artikelen

Wat kost het om je naam te laten veranderen? :: Wat kun je met de Wii Fit?
Handige links