Huis > W > Waarom Is Mijn Printer Inactief?

Waarom is mijn printer inactief?

Een 'printer offline' status in Windows wilt zeggen dat de connectie tussen de computer en de printer is mislukt. Dit kan allerlei oorzaken hebben, zoals een foute configuratie, verkeerde drivers of een lange lijst aan afdruktaken in een wachtrij.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Waarom foutmelding printer?

Als de printerstatus wordt weergegeven als 'Printer heeft foutstatus', is er mogelijk een probleem met de printer zelf. Controleer of de printer is ingeschakeld en is verbonden met uw pc via Wi-Fi of een kabel. Hoe kan ik mijn laptop verbinden met mijn printer? Selecteer de Startknop en dan Instellingen > Apparaten > Printers en scanners. Selecteer Een printer of scanner toevoegen. Wacht even tot er printers in de buurt zijn gevonden, kies de printer die u wilt gebruiken en selecteer Apparaat toevoegen.

Hoe verbind je een HP printer met wifi?

Om een HP printer met wifi te verbinden, moet u eerst zorgen dat de printer is ingeschakeld en verbonden met hetzelfde wifi-netwerk als uw computer. Open vervolgens de HP printersoftware op uw computer en selecteer het tabblad "Instellingen". Selecteer in het gedeelte "Netwerk" de "Wizard draadloze installatie" en volg de instructies op het scherm om de printer met wifi te verbinden. Waarom kan ik niet meer draadloos printen? Er zijn verschillende mogelijke redenen waarom u niet meer draadloos kunt afdrukken. Controleer eerst of uw printer is ingeschakeld en verbonden met hetzelfde draadloze netwerk als uw computer. Als dat zo is, controleer dan of uw computer met het netwerk is verbonden. Als u niet zeker weet hoe dit moet, raadpleeg dan de documentatie van uw computer.

Als je hebt gecontroleerd of zowel de printer als de computer op hetzelfde draadloze netwerk zijn aangesloten, is de volgende stap om de status van de printer te controleren. Zit hij zonder papier of kan hij niet afdrukken? Zo ja, dan kunt u daarom niet afdrukken.

Als je printer wel kan afdrukken, maar je kunt nog steeds niet draadloos afdrukken, dan ligt het probleem waarschijnlijk bij je computer. Controleer eerst of de software waarmee je draadloos kunt printen geïnstalleerd en up-to-date is. Als dat zo is, probeer dan je computer opnieuw op te starten. Als dat niet werkt, moet u de documentatie van uw computer raadplegen of contact opnemen met de fabrikant.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Waarom fout bij afdrukken HP printer?

Deze foutcode wijst op een probleem met de kabel die uw printer met jouw computer verbindt. Verwijder de kabel, start de printer opnieuw op en probeer de drivers te updaten via de instellingen van jouw printer. Sluit hierna de kabel opnieuw aan. Werkt de printer nog steeds niet, probeer dan een nieuwe kabel. Trouwens, wat betekent printer geblokkeerd? Firmware-updates zorgen er vaak voor dat huismerk inktcartridges geblokkeerd worden. De printer geeft dan een foutmelding dat de cartridges beschadigd zijn, niet geschikt zijn voor gebruik in de printer of gewoon dat de cartridge vervangen moet worden.

Dienovereenkomstig, hoe printkop reinigen hp?

Selecteer de juiste printer en klik rechtsonder op 'Instellingen'. Klik bij 'Afdrukinstellingen' op 'Printer Toolbox'. Ga naar het tabblad 'Services' en klik op 'De printkoppen reinigen'. Het reinigingsprogramma start nu vanzelf. Hoe kan ik mijn printer online zetten? Er zijn een paar stappen die u kunt nemen om uw printer online te zetten. Eerst moet u ervoor zorgen dat uw printer is ingeschakeld en aangesloten op uw computer. Zodra u dat hebt gecontroleerd, kunt u het configuratiescherm openen en de optie Apparaten en printers selecteren. Daar zou u uw printer moeten zien staan. Zo niet, dan kunt u op de optie Printer toevoegen klikken en de instructies volgen om uw printer te installeren. Zodra uw printer is geïnstalleerd, kunt u er met de rechtermuisknop op klikken en de optie selecteren om deze als standaardprinter in te stellen.

En nog een vraag, hoe kom ik in instellingen?

Er zijn een paar verschillende manieren om in de instellingen te komen. Eén manier is te klikken op het instellingenpictogram in de rechterbovenhoek van het scherm. Een andere manier is om te klikken op het "hamburger" pictogram in de linkerbovenhoek van het scherm en dan te klikken op de instellingen optie in het menu dat verschijnt.

Door Porcia Jahns

Vergelijkbare artikelen

Wat kost een upgrade naar Windows 10 Pro? :: Wat moet je doen als je printer niet print HP printer?
Handige links