Huis > H > Hoe Open Je Een Beschadigd Bestand?

Hoe open je een Beschadigd bestand?

Een document openen na een fout door een beschadigd bestand

  1. Klik op Bestand > Openen > Bladeren en ga naar de locatie of map waar het document (Word ), werkmap (Excel ) of presentatie (PowerPoint) is opgeslagen.
  2. Klik op het gewenste bestand en klik vervolgens op de pijl naast Openen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is een BIN bestand openen?

CD-, DVD- of Blue-Ray-beelden worden geassocieerd met BIN-bestanden. Door hun formaat kunnen ze worden gebruikt als schijven. Ze kunnen worden omgezet in een ISO-bestand, dat kan worden gebruikt om bestanden uit te pakken.

Waar staat bestand in Word?

Het tabblad Openen in het menu Bestand bevat een lijst met bestanden die u onlangs hebt geopend, alsook koppelingen naar locaties waar u recent bestanden hebt opgeslagen. De lijst Recent bevat de bestanden die u onlangs hebt geopend vanaf een van uw apparaten. Hoe kan ik dat bestanden openen? Gebruikers van Microsoft Windows-systemen kunnen de Microsoft Kladblok teksteditor gebruiken om een ​​DAT-bestand te openen, terwijl de Mac-gebruikers een Apple tekstverwerker kan gebruiken om dit te doen, al is het raadzaam om de specifieke software die is ontwikkeld om te creëren of te bepalen open en bekijk de

Waarom kan ik geen documenten openen?

Er zijn een paar redenen waarom u documenten niet kunt openen. De eerste reden is dat het bestand corrupt kan zijn. Dit betekent dat de gegevens in het bestand niet georganiseerd zijn op een manier die de computer kan begrijpen. De tweede reden is dat u misschien niet het juiste programma hebt om het bestand te openen. U hebt bijvoorbeeld een tekstverwerkingsprogramma nodig om een .docx-bestand te openen. De derde reden is dat het bestand misschien te groot is voor de computer om te openen. Dit is meestal geen probleem op moderne computers, maar als u een zeer groot bestand probeert te openen, kan het lang duren voordat de computer het opent of kan de computer het helemaal niet openen. Dus, hoe kun je een word document terughalen? Er zijn een paar manieren om een Word-document te herstellen. Een manier is om te proberen het document in een ander bestandsformaat te openen. Bijvoorbeeld, als het document een .docx bestand is, probeer het dan te openen in een .doc bestand. Een andere manier is om te proberen het document te openen in een andere tekstverwerker. Als het document bijvoorbeeld is gemaakt in Microsoft Word, probeer het dan te openen in OpenOffice of Google Docs. Ten slotte, als het document beschadigd is, kunt u misschien een gegevensherstelprogramma gebruiken om de inhoud van het document te herstellen.

Gerelateerde artikelen

Hoe zip-bestand openen op tablet?

Er verschijnt een nieuw venster als u met de rechtermuisknop op het zip-bestand klikt. Klik om het uit te pakken.

Kan bestand niet openen omdat het beschadigd is?

Selecteer het bestand dat u wilt herstellen. Klik op het pijlpictogram naast de optie Openen. Selecteer de optie Openen en repareren. Nu zal Microsoft Word proberen het bestand te herstellen als er sprake is van beschadiging. Dit in overweging nemend, hoe beschadigd excel bestand openen? Een beschadigde werkmap herstellen

  1. Klik op Bestand > Openen.
  2. Klik op de locatie en map met de beschadigde werkmap.
  3. Selecteer in het dialoogvenster Openen de beschadigde werkmap.
  4. Klik op de pijl naast de knop Openen en klik vervolgens op Openen en herstellen.

Kan Word bestand niet openen problemen met de inhoud?

Klik in Word op Bestand op het Lint en klik op Openen.

  • Klik in het dialoogvenster Openen op het Word-document om het te markeren.
  • Klik op de pijl op de knop Openen en selecteer Openen en herstellen.
Vervolgens, waar vind ik automatisch opgeslagen bestanden? Er zijn een paar verschillende plaatsen waar u kunt zoeken naar automatisch opgeslagen bestanden, afhankelijk van het programma dat u gebruikt. In Microsoft Word, bijvoorbeeld, kunt u de automatisch opgeslagen bestanden vinden door naar het menu Bestand te gaan, Openen te selecteren en vervolgens op de knop "Niet-opgeslagen documenten herstellen" te klikken. In Google Chrome kunt u automatisch opgeslagen bestanden vinden door naar het Chrome-menu te gaan, Instellingen te selecteren en vervolgens op de link "Geavanceerde instellingen weergeven" te klikken. Onder het gedeelte "Downloads" ziet u een veld "Locatie" waar u de automatisch opgeslagen bestanden kunt vinden.

Waar vind ik menu bestand?

Dit antwoord is afkomstig van Stack Overflow (https://stackoverflow.com/questions/20746468/where-do-i-find-menu-file).
Een menubestand bevindt zich meestal in dezelfde map als de andere bronbestanden van een programma. Als u een teksteditor gebruikt om uw programma te maken, wordt het menu-bestand waarschijnlijk op dezelfde plaats opgeslagen als de rest van de programmabestanden.

Door Koffman Petrillo

Vergelijkbare artikelen

Waar vind ik het tabblad bestand? :: Hoe veilig grote bestanden versturen?
Handige links