Huis > H > Hoe Kan Ik Een Docx Bestand Bewerken?

Hoe kan ik een DOCX bestand bewerken?

Alleen voor Windows-tablets: DOC- of DOCX-bestanden kunnen alleen met de geïntegreerde WordPad-toepassing van Microsoft worden bewerkt als ook een andere toepassing voor het bewerken van DOC-/DOCX-bestanden is geïnstalleerd (bijvoorbeeld een Microsoft Office-toepassing ).

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is een BIN bestand openen?

CD-, DVD- of Blue-Ray-beelden worden geassocieerd met BIN-bestanden. Door hun formaat kunnen ze worden gebruikt als schijven. Ze kunnen worden omgezet in een ISO-bestand, dat kan worden gebruikt om bestanden uit te pakken.

Hoe kan ik een DOCX bestand openen?

DOC en DOCX openen. DOC, DOCX en DOCM bestanden zijn gemaakt met Microsoft Office Word. Deze documenten kunnen worden geopend in Microsoft Office of Word, maar ook met andere software, apps en online viewers. Hoe kan ik een beveiligd PDF bestand printen? Zoek de beveiligde pdf waarmee je wilt werken en dubbelklik erop om hem te openen. Als alternatief sleep je de pdf vanuit Windows Verkenner naar het scherm van Google Chrome. Klik daarna op de menuknop rechtsboven in de browser en kies de optie 'Afdrukken'.

Hoe map beveiligen met wachtwoord Windows 7?

Er zijn een paar manieren om een map in Windows 7 met een wachtwoord te beveiligen:
1. Gebruik de ingebouwde beveiligingsfuncties van Windows 7. Open hiervoor de map die u wilt beveiligen, klik op het tabblad "Beveiliging" bovenaan het venster en klik vervolgens op de knop "Geavanceerd". Klik in het venster Geavanceerde beveiligingsinstellingen op de knop "Toevoegen". In het venster "Permissie-invoer" selecteert u onder "Opdrachtgever" "Iedereen". Onder "Basismachtigingen" selecteert u "Weigeren" voor zowel "Lezen" als "Schrijven". Klik op "OK" om de wijzigingen op te slaan.
2. Gebruik een softwareprogramma van derden om mappen met een wachtwoord te beveiligen. Een dergelijk programma is Folder Lock (http://www.newsoftwares.net/folderlock/).
3. Gebruik de coderingsfunctie die is ingebouwd in Windows 7. Open hiervoor de map die u wilt beveiligen, klik er met de rechtermuisknop op en selecteer "Eigenschappen". In het tabblad "Algemeen" klikt u op de knop "Geavanceerd". Onder "Eigenschappen comprimeren of coderen" selecteert u "Inhoud coderen om gegevens te beveiligen". Klik op "OK" om de wijzigingen op te slaan. Hoe maak je een handmatig regeleinde? Er zijn twee manieren om handmatig een regeleinde te maken. De eerste manier is om tegelijkertijd de Shift-toets en de Enter-toets in te drukken. De tweede manier is door twee keer op de Enter-toets te drukken.

Gerelateerde artikelen

Hoe zip-bestand openen op tablet?

Er verschijnt een nieuw venster als u met de rechtermuisknop op het zip-bestand klikt. Klik om het uit te pakken.

Hoe zet je een afbeelding vast in Word?

Als u ervoor wilt zorgen dat een afbeelding op dezelfde plaats blijft, zelfs als de tekst eromheen wordt verwijderd, kunt u het anker vergrendelen:

  1. Selecteer de afbeelding.
  2. Selecteer het pictogram Indelingsopties.
  3. Selecteer Meer bekijkenen selecteer vervolgens Anker vergrendelen.
Wat betekent word zonder licentie? Als de activering van Office is mislukt, ziet u Product zonder licentie of Niet-commercieel gebruik / Product zonder licentie in de titelbalk van uw Office-apps en zijn de meeste Office-functies uitgeschakeld. Wilt u alle Office-functies herstellen, los dan eerst het probleem op waardoor de activering mislukt.

Kan alleen-lezen niet uitzetten?

U kunt dit probleem omzeilen door de opdracht Attrib bij een opdrachtprompt (Cmd.exe) te gebruiken om de kenmerken Alleen-lezen of Systeem van mappen weer te geven of te verwijderen. Kan bestand niet lezen? Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u een bestand niet kunt lezen:
-Het bestand bestaat misschien niet
-Het bestand is misschien corrupt
-U heeft misschien niet de benodigde rechten om het bestand te lezen.

Bovendien, hoe haal je read only weg?

Het eerste wat u moet doen is het dialoogvenster Eigenschappen van bestand of map openen. Klik daartoe met de rechtermuisknop op het bestand of de map en selecteer vervolgens Eigenschappen in het contextmenu. Het dialoogvenster Eigenschappen van bestand of map wordt nu geopend. Selecteer vervolgens het tabblad Algemeen (als dat nog niet is geselecteerd) en schakel het selectievakje Alleen-lezen uit. Als u nu op de knop OK klikt, wordt het kenmerk Alleen-lezen uit het bestand of de map verwijderd.

Door Home

Vergelijkbare artikelen

Hoe een Word-document in PDF zetten? :: Hoe maak je een inschrijfformulier?
Handige links