Huis > H > Hoe Kan Ik Beschadigde Bestanden Herstellen?

Hoe kan ik beschadigde bestanden herstellen?

Met de opdracht Openen en herstellen kunt u het bestand misschien nog herstellen.

  1. Klik op Bestand > Openen > Bladeren en ga naar de locatie of map waar het document (Word ), werkmap (Excel ) of presentatie (PowerPoint) is opgeslagen.
  2. Klik op het gewenste bestand en klik vervolgens op de pijl naast Openen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Daarvan, waar vind ik autoherstel bestanden?

De locatie voor ASD-bestanden instellen

  1. Open het menu Extra, klik op Opties en open het tabblad Bestandslocaties.
  2. Klik in het vak Bestandstypen op AutoHerstel-bestanden.
  3. Klik op Wijzigen.
  4. Typ de naam voor de map waarin u herstelde documenten wilt laten opslaan.
Trouwens, wat moet je doen als word niet reageert? Start Word opnieuw en open een nieuw leeg document. Selecteer alle markeringen in de groep Bijhouden op het tabblad Controleren. Selecteer Markeringen weergeven en stel ballonnen in op Alleen opmerkingen en opmaak in ballonnen weergeven. Gebruik FileOpen > om het problematische document te openen.

Hoe kun je alles selecteren?

De eenvoudigste manier om alles te selecteren is met de sneltoets CTRL+A. Deze sneltoets selecteert alle tekst, bestanden en objecten in het huidige venster. Bovendien, hoe moet je een document kopiëren? Er zijn een paar verschillende manieren om een document te kopiëren, afhankelijk van het soort document en het soort apparaat dat u gebruikt. Als u een computer gebruikt, kunt u een document meestal kopiëren door het te openen in het programma waarin het is gemaakt en de optie "Kopiëren" te selecteren in het menu Bewerken. Vervolgens kunt u het gekopieerde document in een ander programma of document plakken door de optie "Plakken" te kiezen in het menu Bewerken. Als u een printer gebruikt, kunt u meestal een document kopiëren door de optie "Kopiëren" te selecteren in het bedieningspaneel van de printer.

Gerelateerde artikelen

Kun je DMG bestanden verwijderen?

Als de software al is geïnstalleerd, kunnen de bestanden worden gewist.

Dienovereenkomstig, kan niet meer kopieren en plakken in word?

Om te zien of de optie Plakken speciaal is ingeschakeld: Ga naar Bestand > Opties > Geavanceerd. Zorg ervoor dat onder Knippen, kopiëren en plakken de optie Plakopties weergeven wanneer inhoud is geplakt is ingeschakeld. Hoe haal ik een pagina uit een PDF-bestand? Pagina's uit een PDF-bestand verwijderen met Acrobat

  1. Open het PDF-bestand in Acrobat.
  2. Klik op het gereedschap Pagina's indelen in het rechterdeelvenster.
  3. Selecteer de miniatuur van de pagina die u wilt verwijderen en klik op het pictogram Verwijderen om de pagina te verwijderen.

Hoe 1 pagina uit PDF opslaan Mac?

Pagina uit een PDF knippen op een Mac

  1. Klik met de rechtermuisknop op de PDF en kies Open met > Voorvertoning.
  2. In de geopende PDF zie je een weergave van alle pagina's in miniatuur.
  3. Klik op de pagina's die je niet nodig hebt en kies Delete.
  4. De overgebleven pagina kan worden opgeslagen via Bestand > Exporteren.
Hoe maak je van een PDF een PNG? Er zijn vele manieren om van een PDF een PNG te maken. Eén manier is om Adobe Acrobat te gebruiken. Adobe Acrobat heeft een functie waarmee u PDF's als afbeeldingen kunt exporteren. Om een PDF als PNG te exporteren in Adobe Acrobat, opent u de PDF die u wilt converteren. Ga dan naar Bestand > Exporteren naar > Afbeelding > PNG.
Een andere manier om een PDF naar een PNG te converteren is het gebruik van een online converter. Er zijn veel online converters die u met een eenvoudige Google-zoekopdracht kunt vinden. Om een online converter te gebruiken, uploadt u gewoon de PDF die u wilt converteren en kiest u PNG als uitvoerformaat.

Hoe kan je een PDF aanpassen?

Adobe Acrobat is de belangrijkste software om PDF's te bewerken. Om een PDF in Acrobat te bewerken, opent u het bestand in de software en selecteert u het hulpmiddel "PDF bewerken" op de hoofdwerkbalk. Er wordt dan een nieuw venster geopend met verschillende opties voor het bewerken van de PDF, waaronder de mogelijkheid om tekst, afbeeldingen en pagina's toe te voegen of te verwijderen. Zodra u de gewenste wijzigingen hebt aangebracht, selecteert u gewoon "Opslaan" in het menu Bestand om uw wijzigingen op te slaan.

Door Jac

Vergelijkbare artikelen

Hoe voeg ik iets toe aan een PDF bestand? :: Hoe voeg je bestanden samen?
Handige links