Huis > W > Wat Zijn Documenten En Gegevens Op Iphone?

Wat zijn documenten en gegevens op iPhone?

Documenten en gegevens: offline leeslijst van Safari, bestanden die in geïnstalleerde apps worden bewaard en ander materiaal in apps zoals contacten, agenda's, berichten en e-mails (en bijbehorende bijlagen).

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Hoe verwijder je bestanden op iPhone?

Verwijderde bestanden permanent verwijderen op iCloud.com

  1. Ga naar Instellingen op iCloud.com en klik op 'Herstel bestanden' (in het gedeelte 'Geavanceerd').
  2. Selecteer elk bestand dat je permanent wilt verwijderen of kies 'Selecteer alles'.
  3. Klik op 'Verwijder'.
Hoe je iPhone opschonen? Inhoud en instellingen wissen
  1. Tik op Instellingen > Algemeen.
  2. Scrol naar beneden en tik in iOS 15 op Zet over of stel iPhone opnieuw in. Tik vanaf iOS 12 op Stel opnieuw in.
  3. Tik op Wis alle inhoud en instellingen.
  4. Tik in iOS 15 op Ga door.
  5. Voer uw toegangscode in als u deze hebt ingesteld.
  6. Tik op Wis iPhone.

Dus, hoe kan ik het geheugen van mijn iphone zien?

De eenvoudigste manier om het geheugen van uw iPhone te zien is door naar Instellingen > Algemeen > Over te gaan. Dit geeft u een overzicht van hoeveel ruimte wordt gebruikt door verschillende categorieën bestanden op uw toestel, en hoeveel ruimte er beschikbaar is. Als u een gedetailleerder beeld wilt krijgen van wat er op uw iPhone aan ruimte in beslag neemt, kunt u het hulpmiddel iPhone-opslag in iTunes gebruiken. Sluit je iPhone aan op je computer en start iTunes. Selecteer je apparaat in de zijbalk en klik vervolgens op het tabblad "iPhone-opslag". Dit toont je een uitgebreide lijst van alle apps en bestanden op je iPhone, samen met hoeveel ruimte ze in beslag nemen. Waar kan ik mijn bestanden vinden? Er zijn verschillende manieren om uw bestanden te vinden:
1. De eerste manier is om de functie "Zoeken" in de bovenste menubalk te gebruiken. U kunt de zoekfunctie gebruiken om specifieke bestanden op naam te zoeken, of u kunt de functie "Geavanceerd zoeken" gebruiken om bestanden op type, grootte of andere criteria te zoeken.
2. De tweede manier is de functie "Bladeren" in de bovenste menubalk. Met deze functie kunt u door alle bestanden op uw computer bladeren, gerangschikt per map.
3. De derde manier is om de functie "Recente items" in de bovenste menubalk te gebruiken. Deze functie toont u een lijst van de meest recent gebruikte bestanden op uw computer.
4. Ten slotte kunt u uw bestanden ook openen via het pictogram "Mijn computer" of "Deze pc" op uw bureaublad. Dit pictogram geeft u een lijst van alle stations en mappen op uw computer, georganiseerd op een vergelijkbare manier als de "Bladeren"-functie.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Wat dit betreft, waar vind ik de bestanden app op mijn iphone?

Met de app Bestanden heb je toegang tot je bestanden en kun je deze ordenen. Het maakt niet uit of ze op je apparaat, in de cloud, op een externe schijf of op een bestandsserver staan. In de weergave 'Recent' zie je miniaturen met een hoge resolutie van de bestanden waar je recent aan hebt gewerkt. Hoe bestanden op iPhone zetten? Sleep bestanden vanuit een map of venster naar de documentenlijst om ze naar het apparaat te kopiëren. U kunt ook klikken op 'Voeg toe' in de documentenlijst in iTunes, het bestand of de bestanden opzoeken die u vanaf de computer wilt kopiëren en vervolgens klikken op 'Voeg toe'.

Kun je verwijderde bestanden terughalen?

Open de prullenbak op het bureaublad door erop te dubbelklikken of er met de rechtermuisknop op te klikken en Openen te kiezen. Zoek het bestand dat u wilt herstellen, klik er met de rechtermuisknop op en kies Herstellen. Hiermee zet u het bestand terug op zijn oorspronkelijke locatie op de computer. Hoe kun je Downloads verwijderen? Om downloads te verwijderen, moet je naar het downloadbestand gaan en daar op de knop 'Verwijderen' klikken.

Hoe kun je je iCloud leegmaken?

Om iCloud leeg te maken, ga je naar Instellingen -> iCloud -> Opslag beheren. Daar zie je hoeveel ruimte je iCloud gebruikt. Als je op 'Wijzig' klikt, kun je kiezen welke bestanden je wilt verwijderen.

Door Koal Corelli

Vergelijkbare artikelen

Hoe Google document downloaden? :: Wat valt er onder documenten en gegevens op iPhone?
Handige links