Huis > W > Waarom Doet Npo Het Niet Op Smart Tv?

Waarom doet NPO het niet op Smart TV?

1 Oplossing

NPO moet gewoon zorgen voor een goed werkende app. Je mag proberen om de Smart Hub te resetten, maar dan krijg je dezelfde app weer terug. Hetzelfde zou ook gebeuren als je de app zou kunnen herinstalleren.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Hoe zet je Ziggo Go op Smart TV?

Open de Ziggo GO app op je smartphone of tablet en druk linksboven in de app op de menuknop. Druk op TV Kijken en kies vervolgens een zender. Druk vervolgens op het Chromecast of AirPlay icoon om het beeld naar je tv te streamen. Hoe kan ik een app installeren op mijn smartphone? Apps opnieuw installeren of weer inschakelen

  1. Open de Google Play Store-app. op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik rechts op het profielicoon.
  3. Tik op Apps en apparaat beheren. Beheren.
  4. Selecteer de apps die je wilt installeren of aanzetten. Tik bovenaan op Geïnstalleerd.
  5. Tik op Installeren of Aanzetten.

Waar vind ik apps op Samsung telefoon?

Er zijn een paar manieren om apps op uw Samsung-telefoon te vinden:
1. Veeg vanaf het startscherm omhoog of omlaag om de app-lade te openen. Hier worden al uw geïnstalleerde apps weergegeven.
2. U kunt ook de zoekbalk bovenaan de app-lade gebruiken om naar specifieke apps te zoeken.
3. Als u iets specifieks zoekt, kunt u ook door apps per categorie bladeren in de Galaxy Store. Open hiervoor de Galaxy Store-app en tik op het onderdeel 'Apps'. Hoe download je een app op je mobiel? Ervan uitgaande dat u een stap-voor-stap handleiding wilt voor het downloaden van een app op een mobiel apparaat:
1. Open de app store op uw mobiele apparaat. Dit kan de Google Play Store zijn als u een Android-toestel hebt, of de App Store als u een Apple-toestel hebt.
2. Gebruik de zoekbalk om de app te vinden die u wilt downloaden, of blader door de verschillende categorieën.
3. Zodra u de gewenste app hebt gevonden, tikt u erop om de app-pagina te openen.
4. Tik op de app-pagina op de knop "Installeren".
5. Mogelijk wordt u gevraagd uw wachtwoord in te voeren of uw aankoop te bevestigen. Voer de vereiste informatie in en tik vervolgens op de knop "Bevestigen".
6. De app begint te downloaden en er verschijnt een voortgangsbalk op de app-pagina die de voortgang van het downloaden weergeeft.
7. Zodra het downloaden is voltooid, wordt de app op uw apparaat geïnstalleerd en kunt u op de knop "Openen" tikken om de app te starten.

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Hoe krijg ik de app van Viaplay op mijn tv?

Viaplay appTV

Met je afstandsbediening

  1. Zet je televisie en mediabox aan.
  2. Druk op op je afstandsbediening.
  3. Kies Apps.
  4. Ga naar App store voor een volledig overzicht.
  5. Ga met de pijltjestoetsen naar de Viaplay app en open de app met.
Waarom krijg ik Viaplay niet op mijn tv? Als je de app niet kunt vinden op je apparaat, controleer dan hier of je apparaat in de lijst met ondersteunde apparaten staat. Soms moet je de software op het apparaat bijwerken om de app te kunnen zien. Je kunt je apparaat bijwerken volgens de instructies op je tv.

Hoe ontvang ik Viaplay op mijn tv?

Dit doe je door via je smartphone of tablet verbinding te maken met hetzelfde netwerk als je Chromecast of Apple TV, waarna je met je afstandsbediening naar het aangesloten apparaat gaat. Daarna kun je de Viaplay app openen op je smartphone of tablet en beginnen met casten naar de televisie. Dienovereenkomstig, waarom crashen mijn apps als ik die wil openen? Er zijn een aantal mogelijke oorzaken voor het crash-probleem dat u ervaart. Het kan bijvoorbeeld zijn dat uw app niet geoptimaliseerd is voor het besturingssysteem dat u gebruikt, of dat er fouten in de code zitten die niet goed worden afgehandeld. Soms kan het ook zijn dat de app simpelweg te veel geheugen gebruikt en daardoor vastloopt.
In ieder geval is het belangrijk om eerst te achterhalen wat de oorzaak van het probleem is, voordat u probeert het op te lossen. Als u niet weet hoe u dit moet doen, kunt u altijd contact opnemen met de ontwikkelaar van de app of een andere deskundige voor hulp.

Wat is een app crash?

Een app-crash is wanneer een app onverwachts stopt met werken. Dit kan gebeuren door een fout in de code van de app, of door problemen met het apparaat waarop de app draait. Soms kan een app ook crashen als er te weinig geheugen beschikbaar is om de app goed te laten werken.

Door White Tetzloff

Vergelijkbare artikelen

Hoe apps betalen iPhone zonder creditcard? :: Hoe documenten ordenen?
Handige links