Huis > W > Wat Is De Extensie Van Een Excel Bestand?

Wat is de extensie van een Excel bestand?

IndelingExtensie
Excel-werkmap.XLSX
Excel Macro-Enabled Werkmap (code).xlsm
Binaire Excel-werkmap.XLSB
Sjabloon.xltx

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is een BIN bestand openen?

CD-, DVD- of Blue-Ray-beelden worden geassocieerd met BIN-bestanden. Door hun formaat kunnen ze worden gebruikt als schijven. Ze kunnen worden omgezet in een ISO-bestand, dat kan worden gebruikt om bestanden uit te pakken.

Wat dit betreft, hoe zet je een excel bestand in pdf?

U gaat naar “Bestand” en kiest dan “Opslaan als”. Via “Bladeren” zoekt u de gewenste locatie op om het bestand in op te slaan. U kiest nu bij “Bestandsnaam” de gewenste naam. Bij “Opslaan als” kiest u “PDF”. Hoe opslaan als xlsx bestand? Als u de werkmap wilt opslaan in de huidige indeling Excel werkmap, klikt u op Excel werkmap (*. xlsx). Als u het bestand wilt opslaan in de nieuwe binaire bestandsindeling, klikt u op Excel Binaire werkmap (*. xslb).

Hoe moet je een Excel bestand opslaan?

Er zijn een paar verschillende manieren om een Excel-bestand op te slaan:
1. U kunt het bestand opslaan als een .xlsx-, .xlsm- of .xlsb-bestand.
2. U kunt het bestand ook opslaan als .csv- of .txt-bestand.
3. Tot slot kunt u het bestand opslaan als een .xlsm-bestand met macro-ondersteuning. Trouwens, hoe kan ik een excel bestand bewerken? Open eerst het Excel-bestand dat u wilt bewerken. Klik vervolgens op het tabblad "Bestand" bovenaan het scherm. Klik vervolgens op de optie "Opslaan als". In het venster "Opslaan als" selecteert u de locatie waar u het bestand wilt opslaan. Klik tenslotte op de knop "Opslaan".

Gerelateerde artikelen

Hoe zip-bestand openen op tablet?

Er verschijnt een nieuw venster als u met de rechtermuisknop op het zip-bestand klikt. Klik om het uit te pakken.

Hoe Word document openen zonder Office?

Zowel OpenOffice als LibreOffice zijn twee gratis open-source alternatieven voor Microsoft Office. Om de zaken te verbeteren, ondersteunen de OpenOffice Writer-en LibreOffice Writer-programma's in elke suite de DOC-en DOCX-indelingen, zodat u elk Word-document gemakkelijk kunt openen en bewerken. Daarvan, hoe kan ik excel installeren? Stapsgewijze handleiding: meld je aan voor gratis toegang tot Excel 365

  1. Klik op de knop DOWNLOADEN in de zijbalk om naar de website van Office te gaan.
  2. Klik op de knop AANMELDEN, ongeacht of je wel of geen Microsoft-account hebt.
  3. Als je al een Microsoft-account hebt, kun je hier je inloggegevens invoeren.

Hoe werkt een CSV bestand?

Een CSV-bestand (door komma's gescheiden waarden) is een speciaal bestandstype dat u in Excel kunt maken of bewerken. CSV-bestanden slaan informatie niet op in kolommen, maar door deze te scheiden door komma's. Dienovereenkomstig, hoe kan je een bestandstype veranderen? Er zijn twee manieren om een bestandstype te veranderen:
1. Hernoem het bestand en wijzig de extensie
2. Gebruik een bestandsconverter
Om het bestand te hernoemen en de extensie te wijzigen, opent u eerst het bestand in een tekstverwerker. Sla het bestand vervolgens op als een nieuwe bestandsnaam met de gewenste extensie.
Om een bestandsconverter te gebruiken, zoekt u eerst een bestandsconverter die het bestandstype waarnaar u wilt converteren ondersteunt. Volg dan de instructies van de bestandsconverter om het bestand te converteren.

Men kan zich ook afvragen: kan word bestand niet openen problemen met de inhoud?

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u een Word-bestand niet kunt openen. Het bestand kan corrupt zijn, of het bestand kan een indeling hebben die niet compatibel is met uw versie van Microsoft Word. Als u het bestand kunt openen in een ander programma, zoals Microsoft Wordpad, dan is het bestand niet corrupt en ligt het probleem waarschijnlijk bij het bestandsformaat. In dat geval moet u het bestand opslaan in een ander formaat dat compatibel is met uw versie van Microsoft Word.

Door Solis

Vergelijkbare artikelen

Wat is een XLSB? :: Wat is een xls bestand?
Handige links