Huis > W > Wat Is Een Xls Bestand?

Wat is een xls bestand?

De extensie van een bestand dat gemaakt is met het rekenenprogramma (de spreadsheet) `Excel`. Een voorbeeld van zo`n extensie is bijvoorbeeld: `verkoopcijfers. xls`).

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is een BIN bestand openen?

CD-, DVD- of Blue-Ray-beelden worden geassocieerd met BIN-bestanden. Door hun formaat kunnen ze worden gebruikt als schijven. Ze kunnen worden omgezet in een ISO-bestand, dat kan worden gebruikt om bestanden uit te pakken.

Hoe kan ik een Excel bestand openen?

Kies de XLS / XLSX / CSV-bestandslink die u wilt openen met Microsoft Excel via de rechtermuisknop op de contextmenuknop. Het is zo simpel, gebruik gewoon het contextmenu met de rechtermuisknop om Microsoft Excel te kiezen wanneer u maar wilt open een spreadsheet met Microsoft Excel. Je kunt ook vragen hoe werkt xlsx? Met een programma:

XLS bestanden kunnen worden omgezet naar XLSX met Excel (Microsoft Office), Calc (LibreOffice) en Numbers. Gewoonlijk werkt dit door in het menu te gaan naar Bestand > Opslaan als.... Vervolgens kies je XLSX in de lijst met mogelijke bestandsindelingen.

Men kan zich ook afvragen: hoe xlsx openen?

Om een .xlsx-bestand te openen, hebt u een programma nodig dat compatibel is met het Microsoft Excel 2007-bestandsformaat. Dit omvat Microsoft Excel 2007 of later, evenals enkele andere spreadsheetprogramma's. Als u geen compatibel programma op uw computer hebt geïnstalleerd, kunt u een gratis proefversie van Microsoft Excel downloaden van de Microsoft-website. Hoe maak ik van een Excel bestand een PDF bestand? Er zijn een paar verschillende manieren om van een Excel-bestand een PDF-bestand te maken. Eén manier is om de Microsoft Print to PDF-functie te gebruiken. Hiervoor opent u het Excel-bestand dat u wilt converteren, klikt u op Bestand en vervolgens op Afdrukken. Onder Printer selecteert u Microsoft Afdrukken naar PDF. Klik vervolgens op Afdrukken. Uw bestand wordt nu opgeslagen als PDF.
Een andere manier om een Excel-bestand om te zetten naar PDF is door een converter van derden te gebruiken. Er zijn veel verschillende conversieprogramma's online beschikbaar. Download en installeer het programma en open het Excel-bestand dat u wilt converteren. Het programma zal u door de stappen leiden om het bestand te converteren.

Gerelateerde artikelen

Hoe zip-bestand openen op tablet?

Er verschijnt een nieuw venster als u met de rechtermuisknop op het zip-bestand klikt. Klik om het uit te pakken.

Hoe werkt een CSV bestand?

Een CSV-bestand (door komma's gescheiden waarden) is een speciaal bestandstype dat u in Excel kunt maken of bewerken. CSV-bestanden slaan informatie niet op in kolommen, maar door deze te scheiden door komma's. Waarom kan ik geen Excel Bestand openen? Hebt u problemen met het openen van een bestand? Waarschijnlijk omdat het bestand is opgeslagen in een bestandsindeling die niet wordt ondersteund in deze versie van Excel. Controleer de tabel om te zien of dit het geval is. VBA-functies worden niet uitgevoerd.

Dus, waarom kan ik een excel bestand niet openen?

Klik op het tabblad Bestand op Openen. Klik Excel 2013 of Excel 2016 op de locatie waar het spreadsheet zich bevindt en klik op Bladeren. Selecteer in het dialoogvenster Openen de beschadigde werkmap die u wilt openen. Klik op de pijl naast de knop Openen en klik vervolgens op Openen en herstellen. Waarom kan ik Excel niet openen? Er zijn verschillende mogelijke redenen waarom u Excel niet kunt openen. Een mogelijkheid is dat u Excel niet op uw computer hebt geïnstalleerd. Een andere mogelijkheid is dat uw computer niet genoeg geheugen heeft om Excel te openen. Een andere mogelijkheid is dat het bestand dat u probeert te openen corrupt is.

Hoe kan ik een Excel bestand bewerken?

Er zijn een paar manieren om een Excel-bestand te bewerken. De meest gebruikelijke manier is dubbelklikken op het bestand, waardoor het wordt geopend in Excel. Van daaruit kunt u wijzigingen aanbrengen in het bestand.
Een andere manier om een Excel-bestand te bewerken is het bestand te openen in Microsoft Word. Klik hiervoor op het tabblad "Bestand" en vervolgens op "Openen". In het dialoogvenster "Openen" selecteert u het bestand dat u wilt bewerken en klikt u vervolgens op de knop "Openen".
Zodra het bestand geopend is in Word, kunt u er wijzigingen in aanbrengen zoals in elk ander Word-document. Als u klaar bent met de wijzigingen, klikt u op het tabblad "Bestand" en vervolgens op "Opslaan als". In het dialoogvenster "Opslaan als" selecteert u "Excel-werkmap (*.xlsx)" in de keuzelijst "Opslaan als type" en klikt u vervolgens op de knop "Opslaan".

Door Estell Morles

Vergelijkbare artikelen

Wat is de extensie van een Excel bestand? :: Hoe kan ik een xls bestand openen?
Handige links