Huis > K > Kan Xlsm Bestand Niet Openen?

Kan XLSM bestand niet openen?

Problemen met het openen van het bestand kunnen verschillende oorzaken hebben.

  • De XLSM is mogelijk geïnfecteerd met malware - zorg ervoor dat u deze scant met een antivirusprogramma.
  • Controleer of het bestand beschadigd of beschadigd is.
  • Controleer of de gebruiker waarmee u bent aangemeld beheerdersrechten heeft.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Hoe kan ik een XLSX bestand openen?

XLS en XLSX bestanden zijn spreadsheets - rekenbladen - die gemaakt zijn met Microsoft Excel. Excel is een onderdeel van het kantoorpakket Microsoft Office. Dit soort bestanden kan worden geopend met Excel, maar ook met andere programma's. XLS is het bestandsformaat van Excel-versies tot Excel 2007. Wat dit betreft, kan excel-bestand niet openen in windows 10? Fix Excel-bestand opent geen probleem in Windows 10

  • Klik met de rechtermuisknop op het problematische Excel-bestand.
  • Klik nu op “ Eigendommen ​
  • U moet eerst naar de ' algemeen ”Tabblad.
  • Nu, controleren de optie ' Deblokkeer ​

Dus, kan excel-bestand niet openen op iphone?

Er kunnen een paar redenen zijn waarom u een Excel-bestand niet kunt openen op uw iPhone. Het kan zijn dat het bestand corrupt is, of dat het niet compatibel is met de software die u gebruikt. Als u een programma als Microsoft Excel gebruikt, zorg er dan voor dat u de laatste versie hebt geïnstalleerd. Gebruikt u een ander programma, controleer dan of het compatibel is met Excel-bestanden. Als geen van deze oplossingen werkt, moet u misschien contact opnemen met de persoon die u het bestand heeft gestuurd en hem vragen u een ander formaat te sturen. Kan Excel niet meer openen? Als u Excel niet kunt openen, kan dat verschillende oorzaken hebben. Eén mogelijkheid is dat het bestand dat u probeert te openen corrupt is. Een andere mogelijkheid is dat het bestand is geopend in een ander programma, en dat Excel het niet kan openen. Als u zeker weet dat het bestand niet in een ander programma is geopend, probeer dan uw computer opnieuw op te starten en Excel opnieuw te openen. Als het bestand nog steeds niet wordt geopend, moet u wellicht een programma voor bestandsherstel gebruiken om de gegevens uit het corrupte bestand te herstellen.

Gerelateerde artikelen

Wat is een BIN bestand openen?

CD-, DVD- of Blue-Ray-beelden worden geassocieerd met BIN-bestanden. Door hun formaat kunnen ze worden gebruikt als schijven. Ze kunnen worden omgezet in een ISO-bestand, dat kan worden gebruikt om bestanden uit te pakken.

Wat is extensie xlsx?

xlsx bestand? Xlsx-bestanden zijn de standaard spreadsheet uitgang documenten van nieuwere versies van Microsoft Excel, te beginnen met Microsoft Office 2007. Hoe kan ik een Excel bestand bewerken? Als u in de bewerkingsmodus wilt werken, gaat u op een van de volgende manier te werk:

  1. Dubbelklik op de cel met de gegevens die u wilt bewerken.
  2. Klik op de cel met de gegevens die u wilt bewerken en klik vervolgens ergens op de formulebalk.
  3. Klik op de cel met de gegevens die u wilt bewerken en druk vervolgens op F2.

Hoe maak ik van een Excel bestand een PDF bestand?

U gaat naar “Bestand” en kiest dan “Opslaan als”. Via “Bladeren” zoekt u de gewenste locatie op om het bestand in op te slaan. U kiest nu bij “Bestandsnaam” de gewenste naam. Bij “Opslaan als” kiest u “PDF”. Dienovereenkomstig, hoe beschadigd excel bestand openen? Er is niet één definitief antwoord op deze vraag omdat de beste manier om een beschadigd Excel-bestand te openen afhangt van de omvang van de schade en de versie van Excel die u gebruikt. Enkele mogelijke methoden die u zou kunnen proberen zijn echter het openen van het bestand in een teksteditor zoals Notepad++ of Microsoft Word, het gebruik van een gegevensherstelsoftware zoals Recuva, of het openen van het bestand in een oudere versie van Excel.

Hoe een niet opgeslagen Excel document terughalen?

Er zijn een paar manieren om een niet-opgeslagen Excel-document te herstellen. De eerste is om de tijdelijke map op uw computer te controleren. Dit is waar niet-opgeslagen bestanden meestal worden opgeslagen. De tweede is om de automatische opslagfunctie in Excel te controleren. Deze is te vinden onder het tabblad Bestand, in de sectie Opslaan als. De derde is om een herstelprogramma, zoals Recuva, te gebruiken om uw computer te scannen op niet-opgeslagen bestanden.

Door Gilroy Soukkhavong

Vergelijkbare artikelen

Hoe Excel openen op iPhone? :: Welk bestand is xlsx?
Handige links