Huis > W > Welk Bestand Is Xlsx?

Welk bestand is xlsx?

IndelingExtensie
Excel-werkmap.XLSX
Strikt Open XML-spreadsheet.XLSX
Excel-werkmap (code).XLSM
Binaire Excel-werkmap.XLSB

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is een BIN bestand openen?

CD-, DVD- of Blue-Ray-beelden worden geassocieerd met BIN-bestanden. Door hun formaat kunnen ze worden gebruikt als schijven. Ze kunnen worden omgezet in een ISO-bestand, dat kan worden gebruikt om bestanden uit te pakken.

Vervolgens, kan excel-bestand niet openen op iphone?

Als u een bestand (bijvoorbeeld een Microsoft Excel-spreadsheet) wilt openen op uw iPhone of iPad, tikt u op het bestand in de spreadsheetweergave. Als u de spreadsheetweergave niet ziet, tikt u op de knop 'Terug' (op een iPhone of iPod touch) of op 'Spreadsheets' (op een iPad). Waar staat voorkeuren in Outlook? Outlook voor Windows

  1. Selecteer in Outlook het tabblad Beeld.
  2. Selecteer Postvak IN met prioriteit weergeven. De tabbladen Prioriteit en Overige worden boven aan uw postvak weergegeven.

Waar vind ik voorkeuren in Outlook?

Voorkeuren in Outlook vindt u door te klikken op het tabblad Bestand. Klik vervolgens op Opties. Van hieruit kunt u uw mail, agenda, contacten en taakinstellingen wijzigen. Wat zijn aangepaste XML gegevens? Aangepaste XML-gegevens zijn gegevens die niet gemakkelijk te parseren of te lezen zijn met standaard XML-tools. Deze gegevens kunnen de vorm hebben van commentaar, verwerkingsinstructies of andere gegevens die geen deel uitmaken van de kernstructuur van XML. Aangepaste XML-gegevens kunnen worden gebruikt om toepassingsspecifieke informatie op te slaan of om de functionaliteit van een XML-document uit te breiden.

Gerelateerde artikelen

Hoe zip-bestand openen op tablet?

Er verschijnt een nieuw venster als u met de rechtermuisknop op het zip-bestand klikt. Klik om het uit te pakken.

Je kunt ook vragen waarom is excel zo traag?

Voor complexe formules waar grote getallen uit voortkomen, moet Excel hard werken. Wanneer er teveel van dit soort formules in een bestand staan, zal Excel trager worden en soms er zelfs helemaal mee stoppen. Vermijd deze complexe formules en grote getallen: keep it simple! Hoe zet je Scroll Lock uit? Scroll Lock uitschakelen

  1. Als uw toetsenbord geen Schuifvergrendelingstoets heeft, klikt u op uw computer op Start> Instellingen > Toegankelijkheid >Toetsenbord.
  2. Klik op de knop Schermtoetsenbord om deze in te zetten.
  3. Wanneer het schermtoetsenbord op het scherm verschijnt, klikt u op de toets ScrLk.

Hoe beschadigd Excel bestand openen?

Een beschadigde werkmap herstellen

  1. Klik op Bestand > Openen.
  2. Klik op de locatie en map met de beschadigde werkmap.
  3. Selecteer in het dialoogvenster Openen de beschadigde werkmap.
  4. Klik op de pijl naast de knop Openen en klik vervolgens op Openen en herstellen.
Hoe vorige versie Excel document terughalen? Er zijn een paar verschillende manieren waarop u een vorige versie van een Excel-document kunt herstellen. Eén manier is om de ingebouwde bestandsherstelfunctie in Excel te gebruiken. Ga hiervoor naar het tabblad Bestand, klik op Openen en vervolgens op de pijl omlaag naast de knop Openen. Van hieruit zou u een optie moeten zien om een vorige versie van het document te openen.
Een andere manier om een vorige versie van een Excel-document te herstellen is door gebruik te maken van de Bestandsgeschiedenis-functie in Windows. Ga hiervoor naar het menu Start, klik op Configuratiescherm en vervolgens op de optie Back-up en herstel. Van hieruit kunt u op de knop Mijn bestanden herstellen klikken en de aanwijzingen volgen om een vorige versie van het document te herstellen.
Tot slot kunt u ook proberen een hulpmiddel voor bestandsherstel van derden te gebruiken. Deze hulpmiddelen kunnen vaak bestanden herstellen die om verschillende redenen zijn verwijderd of verloren gegaan.

En nog een vraag, is er een gratis versie van office?

Ja, er is een gratis versie van office. Het heet Microsoft Office Starter 2010.

Door Illona Cutten

Vergelijkbare artikelen

Kan XLSM bestand niet openen? :: Wat is een XLSB?
Handige links