Huis > W > Wat Is Een Xlsx Bestand?

Wat is een XLSX bestand?

Xlsx-bestanden zijn de standaard spreadsheet uitgang documenten van nieuwere versies van Microsoft Excel, te beginnen met Microsoft Office 2007.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is een BIN bestand openen?

CD-, DVD- of Blue-Ray-beelden worden geassocieerd met BIN-bestanden. Door hun formaat kunnen ze worden gebruikt als schijven. Ze kunnen worden omgezet in een ISO-bestand, dat kan worden gebruikt om bestanden uit te pakken.

Dienovereenkomstig, waarom kan ik xlsx niet openen?

Waarschijnlijk omdat het bestand is opgeslagen in een bestandsindeling die niet wordt ondersteund in deze versie van Excel. Trouwens, hoe xlsx openen? Programma's die het bestand XLSX openen

  1. Microsoft Excel.
  2. Apple Numbers.
  3. OpenOffice.org.
  4. NeoOffice.
  5. LibreOffice.
  6. iWork Numbers.

En nog een vraag, waarmee xls openen?

Er zijn vele manieren om een XLS-bestand te openen, afhankelijk van het programma dat u op uw computer hebt geïnstalleerd. Enkele programma's die een XLS-bestand kunnen openen zijn Microsoft Excel, Apache OpenOffice Calc, en Apple Numbers. Trouwens, hoe moet je een excel bestand opslaan? De eenvoudigste manier om een Excel-bestand op te slaan is door gewoon te klikken op de knop "Opslaan" in de linkerbovenhoek van het scherm. Hierdoor wordt het bestand zonder wijzigingen opgeslagen op de huidige locatie. Als u het bestand op een andere locatie wilt opslaan, klikt u op het tabblad "Bestand" en vervolgens op "Opslaan als". Dit opent een venster waarin u kunt bladeren naar de gewenste locatie en vervolgens het bestand kunt opslaan.

Gerelateerde artikelen

Hoe zip-bestand openen op tablet?

Er verschijnt een nieuw venster als u met de rechtermuisknop op het zip-bestand klikt. Klik om het uit te pakken.

Je kunt ook vragen kan niet worden geopend omdat de bestandsindeling of de bestand extensie niet geldig is?

1] Wijzig de bestandsextensie

Als u het Excel-bestand niet vanaf de locatie kunt openen, opent u gewoon een Excel-bestand en klikt u op de Bestand tabblad. Ga vervolgens naar Openen > Bladeren en selecteer het bestand dat de fout geeft. Onder het veld Bestandsnaam wijzigt u de extensie van'.
Waarom kan ik mijn Excel bestand niet opslaan? Start Windows opnieuw op in de veilige modus en probeer de werkmap op te slaan op de lokale harde schijf. Als u een netwerklocatie gebruikt om uw werkmap op te slaan, start u Windows opnieuw in de veilige modus met netwerkondersteuning, en probeert u op te slaan.

Waar worden Excel bestanden opgeslagen?

Deel 1: Waar worden tijdelijke Excel-bestanden opgeslagen

Het Excel-tempebestand is bijvoorbeeld opgeslagen in: Windows 10: C: \ Users \ AppData \ Local \ Microsoft \ Office \ UnsavedFiles. Windows 7 of XP: De map is C: \ Documents and Settings \ \ Toepassingsgegevens \ Microsoft.
Mensen vragen ook: hoe kan ik een excel bestand bewerken? Er is niet één definitief antwoord op deze vraag omdat er veel verschillende manieren zijn om een Excel-bestand te bewerken, afhankelijk van de behoeften van de gebruiker. Enkele gangbare methoden voor het bewerken van een Excel-bestand zijn echter het gebruik van de ingebouwde bewerkingstools in de software, het openen van het bestand in een ander programma zoals Microsoft Word of een tekstverwerker, of het gebruik van een plugin of add-on van derden.

Dit in overweging nemend, hoe opslaan als xlsx bestand?

Wanneer u een bestand wilt opslaan als een .xlsx-bestand, moet u een programma gebruiken dat bestanden in dat formaat kan maken en opslaan. Een dergelijk programma is Microsoft Excel. Om een bestand op te slaan als een .xlsx-bestand in Excel, opent u het bestand dat u wilt opslaan, klikt u op het tabblad Bestand, klikt u op Opslaan als en vervolgens klikt u in het dialoogvenster Opslaan als in de lijst Opslaan als type op Excel-werkboek (*.xlsx).

Door Hadley

Vergelijkbare artikelen

Kan een Excel bestand niet openen? :: Hoe bewerken inschakelen?
Handige links