Huis > H > Hoe Krijg Ik Youtube-App Op Mijn Smart Tv?

Hoe krijg ik YouTube-app op mijn Smart TV?

Zorg dat je mobiele apparaat en je tv met hetzelfde wifi-netwerk zijn verbonden. Selecteer Inloggen met je telefoon. Open de YouTube-app op je telefoon. Volg de instructies om in te loggen op je tv.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Waar vind ik de Koppelingscode van mijn tv?

De modelcode staat op de verpakkingsdoos of op de sticker aan de achterkant van je tv. Je kunt het ook vinden in het menu van je tv: 1 Toets de menu-knop van de afstandsbediening in. Hoe krijg ik YouTube weer op mijn Samsung tv? Stap 1: Open de YouTube-app op je TV. Stap 3. Ga op je smartphone of pc naar youtube.com/activate en voer de activeringscode in wanneer daarom wordt gevraagd. Stap 5: Als je het aanmeldproces hebt afgerond, zie je het bevestigingsscherm in de app.

Je kunt ook vragen waarom geen youtube op ziggo?

Er zijn een paar mogelijke redenen waarom je geen YouTube-video's kunt bekijken op je Ziggo-account. Controleer eerst of je een sterke en stabiele internetverbinding hebt. Als je een draadloze verbinding gebruikt, probeer dan dichter bij je router te gaan staan of je apparaat rechtstreeks op de router aan te sluiten met een ethernetkabel.
Controleer vervolgens of YouTube wordt geblokkeerd door je Ziggo-account. Log hiervoor in op je Ziggo-account en ga naar de pagina Mijn Diensten. Op de pagina Mijn Diensten zou er een sectie geblokkeerde diensten moeten zijn. Als YouTube in het gedeelte Geblokkeerde diensten staat, moet je contact opnemen met de Ziggo-klantenservice om de blokkade op te heffen.
Als je nog steeds problemen hebt met het bekijken van YouTube-video's, is er mogelijk een storing bij Ziggo in de buurt. Je kunt op de Ziggo Service Status-pagina kijken of er in jouw gebied storingen zijn gemeld. Hoe moet je YouTube installeren? Er is geen YouTube-app die je kunt installeren, maar er zijn een paar manieren om YouTube-video's op je computer te bekijken.
De makkelijkste manier is om naar YouTube.com te gaan in je webbrowser. Je kunt video's bekijken zonder je aan te melden, maar je kunt geen video's leuk vinden, commentaar geven of je abonneren op kanalen.
Als je die dingen wel wilt kunnen doen, moet je een gratis Google-account aanmaken. Zodra je een Google-account hebt, kun je je aanmelden bij YouTube en al die dingen doen.
Als u YouTube-video's op uw tv wilt bekijken, zijn er een paar verschillende manieren om dat te doen. U kunt een HDMI-kabel gebruiken om uw computer op uw tv aan te sluiten, of u kunt een streamingapparaat zoals een Roku of Chromecast gebruiken.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Dienovereenkomstig, hoe kan ik mijn mobiel verbinden met tv?

Tik op 'Smart View' (waarschijnlijk moet je nog een keer naar rechts swipen in het instellingen systeem). Vervolgens gaat het apparaat zoeken naar apparaten waar je het scherm heen kan casten. Dit wordt ook wel 'spiegelen' genoemd. Selecteer vervolgens de televisie waar je het scherm heen wilt casten. Hoe verbind ik mijn telefoon met Smart TV? Je Samsung (of andere Android-telefoon) verbinden met je tv

Zorg ervoor dat je telefoon en je tv met hetzelfde wifinetwerk verbonden zijn. Scrol op je telefoon naar beneden, zodat je het snelpaneel in beeld krijgt. Zet Smart View aan. Je krijgt nu alle apparaten zien die beschikbaar zijn.

Wat is de Koppelcode?

Dit is een 6-cijferige code welke je vindt op een smart-tv, Playstation, Ziggo Horizonbox/Mediabox Next of Humax H3. Door de code in te voeren op een ander apparaat waar je op bent ingelogd (web, je telefoon of tablet ) koppel je de apparaten aan elkaar en ben je ingelogd! Daarvan, hoe kom ik aan een koppelcode? Als u een computer gebruikt, is het verkrijgen van een koppelcode meestal vrij eenvoudig. Op de meeste apparaten kunt u naar het Bluetooth-instellingenmenu gaan en zoeken naar een optie met de tekst "Nieuw apparaat koppelen" of iets dergelijks. Zodra u die optie selecteert, moet uw computer beginnen te scannen naar Bluetooth-apparaten in de buurt. Als uw apparaat in de koppelstand staat, zou het in de lijst met beschikbare apparaten moeten verschijnen. Selecteer het en voer de code in als daarom wordt gevraagd.
Als u problemen hebt met het verkrijgen van een koppelcode, controleer dan of uw apparaat in de koppelstand staat en zich binnen het bereik van uw computer bevindt. Als u nog steeds problemen ondervindt, kunt u de documentatie van uw apparaat raadplegen of contact opnemen met de fabrikant voor hulp.

Vervolgens, wat betekent de code bij samsung tv?

De code bij samsung tv betekent dat de televisie probeert verbinding te maken met een Samsung-server om updates of bestanden te ontvangen. Deze code verschijnt meestal wanneer de televisie voor het eerst wordt ingeschakeld, of wanneer hij probeert verbinding te maken met een nieuwe Samsung-server.

Door Tayler

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan je 18+ video's kijken op YouTube? :: Waarom kan ik niet op YouTube?
Handige links