Huis > H > Hoe Krijg Ik Mijn Whatsapp Geschiedenis Terug?

Hoe krijg ik mijn WhatsApp geschiedenis terug?

Herstellen vanuit een Google Drive-back-up
  1. Zorg dat je nieuwe Android-apparaat is gekoppeld aan het Google-account waarop je back-up is opgeslagen.
  2. Installeer en open WhatsApp en verifieer je nummer.
  3. Zodra je hierom wordt gevraagd, tik op HERSTELLEN om je chats en media vanuit Google Drive te herstellen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Dus, hoe kan ik whatsapp geschiedenis terughalen iphone?

Je chatgeschiedenis herstellen
  1. Controleer eerst of er een iCloud-reservekopie bestaat in WhatsApp > Instellingen > Chats > Reservekopie chats.
  2. Als je kunt zien wanneer de laatste reservekopie is gemaakt, verwijder en installeer opnieuw je WhatsApp.
Bovendien, heeft whatsapp ook een prullenbak?
WhatsApp heeft geen ingebouwde prullenbak, zoals je bijvoorbeeld op een computer wél hebt. Dit betekent dus ook dat er geen mogelijkheid is om individuele verwijderde chats terug te halen.

Hoe lang blijven WhatsApp berichten bewaard?

WhatsApp-berichten worden voor onbepaalde tijd bewaard. De enige manier om ze te verwijderen is door de hele chatgeschiedenis te wissen. Dit in overweging nemend, kun je whatsapp berichten terughalen zonder back-up? Als je geen back-up van je WhatsApp-chats hebt gemaakt, kun je ze niet herstellen. WhatsApp-chats worden niet opgeslagen op de servers van WhatsApp, wat betekent dat als je geen back-up hebt, er geen manier is om je berichten terug te halen.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Waar is mijn WhatsApp gebleven?

Open de app Play Store. Tik bovenaan op Zoeken naar apps en games. Typ de tekst 'WhatsApp' en tik in de suggesties op WhatsApp Messenger. Tik op Installeren.
Waar kan ik mijn WhatsApp backup vinden?
Ga naar 'chats' op de overzichtspagina; Kies bij 'chat back-up' voor 'back-up maken'; Heb je een nieuwe smartphone en wil je je oude WhatsAppgesprekken terugzetten? Kies dan voor 'reservekopie terugzetten' als je WhatsApp voor het eerst gebruikt.

Bovendien, waar vind ik mijn opgeslagen whatsapp berichten?

Iedere dag wordt er automatisch een back-up gemaakt van je WhatsApp-chats die wordt opgeslagen in het geheugen van je telefoon. Afhankelijk van je instellingen wordt er ook periodiek een back-up van je chats gemaakt naar Google Drive.
Wat gebeurt er als je een WhatsApp chat verwijdert? Als je een WhatsApp-chat verwijdert, wordt deze permanent van je apparaat verwijderd.

Kan je verwijderde berichten terug halen?

Er zijn een paar manieren om verwijderde berichten terug te halen, afhankelijk van de berichtendienst die wordt gebruikt. WhatsApp bewaart bijvoorbeeld back-ups van berichten in Google Drive, dus het is mogelijk om berichten te herstellen die in de afgelopen zeven dagen zijn verwijderd. Ook Snapchat bewaart back-ups van ongeopende snaps in de cloud, dus ook die kunnen worden teruggehaald. Als een bericht echter eenmaal is geopend, is het voorgoed verdwenen.

Door Segalman Altabelli

Vergelijkbare artikelen

Waar staat backup WhatsApp Android? :: Hoe zet ik WAV om naar mp3?
Handige links