Huis > H > Hoe Behoud Ik Mijn Whatsapp Gesprekken?

Hoe behoud ik mijn WhatsApp gesprekken?

Je chatgeschiedenis herstellen
  1. Open WhatsApp > Meer opties > Instellingen > Chats > Chat back-up.
  2. Kies de Google-account waarin je de back-up van je chats wilt opslaan.
  3. Tik op BACK-UP.
  4. Nadat de back-up is opgeslagen, kun je WhatsApp verwijderen van je apparaat en installeren op je nieuwe apparaat.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Kun je WhatsApp berichten terughalen zonder back-up?

Kun je WhatsApp berichten terughalen zonder back-up? Misschien wil je WhatsApp gesprekken terughalen via internet, bijvoorbeeld omdat je geen back-up meer hebt. Dit kan via een speciaal whatsapp-bericht herstelprogramma. Download en installeer dit programma en sluit het Android– of iOS-apparaat op de computer aan.
Daarvan, hoe kan ik mijn whatsapp gesprekken terughalen?
Sluit WhatsApp af en verwijder de app helemaal van je telefoon; Download WhatsApp opnieuw uit de Play Store; Installeer de app opnieuw en voer hetzelfde telefoonnummer in; Kies ervoor, zodra de app dat vraagt, om berichten en media uit een eerdere back-up te herstellen.

Wat gebeurt er als je een WhatsApp chat verwijdert?

Als je een WhatsApp-chat verwijdert, wordt deze permanent verwijderd van je apparaat en van de WhatsApp-servers. Dit betekent dat de chat niet langer toegankelijk is voor jou of iemand anders. Hoe lang blijven berichten in WhatsApp staan? Volgens WhatsApp worden berichten maximaal 30 dagen op hun servers opgeslagen. Daarna worden ze verwijderd. Het is echter belangrijk op te merken dat WhatsApp niet garandeert dat berichten na 30 dagen worden verwijderd.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Waarom kan ik WhatsApp niet overzetten naar nieuwe telefoon?

Heb je een Android-telefoon? Dan kun je WhatsApp alleen overzetten naar een nieuwe Android-telefoon. Voor iOS geldt hetzelfde. Het is onbekend waarom, maar je kunt je chatgeschiedenis dus niet overzetten naar een telefoon met een ander besturingssysteem.
Dus, kun je verwijderde chat terughalen?
Verwijder de WhatsApp app van je mobiel. Ga naar Google Play en installeer WhatsApp opnieuw. Verifiëer je telefoonnummer - dit moet hetzelfde nummer blijven - en kies Herstellen als Whatsapp vraagt of je je chats en media vanuit een back-up wilt herstellen. Volg de verdere instructies.

Waar kan ik mijn WhatsApp backup vinden?

Ga naar 'chats' op de overzichtspagina; Kies bij 'chat back-up' voor 'back-up maken'; Heb je een nieuwe smartphone en wil je je oude WhatsAppgesprekken terugzetten? Kies dan voor 'reservekopie terugzetten' als je WhatsApp voor het eerst gebruikt.
Vervolgens, kun je whatsapp berichten terughalen zonder back-up iphone? Er is geen zekere manier om WhatsApp-berichten te herstellen zonder back-up, maar er zijn een paar methoden die je kunt proberen. Een daarvan is het gebruik van een gegevensherstelprogramma van derden, dat je iPhone kan scannen op verwijderde WhatsApp-berichten en kan proberen deze te herstellen. Een andere methode is het controleren van je iCloud-back-up (als je die hebt) om te zien of je WhatsApp-berichten daar zijn opgeslagen. Ten slotte kun je proberen een oude iPhone-back-up te herstellen om te zien of je WhatsApp-berichten daarin zijn opgenomen.

Dus, heeft whatsapp ook een prullenbak?

Ja, WhatsApp heeft een prullenbak/vuilnisbak. Om deze te openen, ga je gewoon naar het scherm met de chat-/gesprekslijst en tik je op de optie "Prullenbak" bovenaan. Van daaruit kun je alle berichten bekijken die in de afgelopen 7 dagen zijn verwijderd.

Door Edroi Shackett

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan je WhatsApp berichten terughalen iPhone? :: Waar staat backup WhatsApp Android?
Handige links