Huis > H > Hoe Zet Ik Een Link Op Mijn Startscherm?

Hoe zet ik een link op mijn startscherm?

De snelkoppeling maak je door naar je gewenste website te gaan en vervolgens te klikken op het pictogram Delen onderin het scherm; dat is het middelste pictogram (een vierkantje waar aan de bovenkant een pijl uit steekt). Kies hier voor de optie Zet in beginscherm en kies vervolgens een naam.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Hoe plak ik een URL?

Kopieer de URL die u wilt in de adresbalk van Microsoft Edge door er met de rechtermuisknop op te klikken en kopiëren te selecteren in het snelmenu of door het adres te selecteren en op CTRL + C te drukken. In een app drukt u op CTRL + SHIFT + V om het webadres te plakken.
Hoe maak je een snelkoppeling op je telefoon?
Wie regelmatig dezelfde websites bezoekt maakt hier dankzij Android heel eenvoudig een snelkoppeling van. Ga naar de map Google, druk op Chrome en voeg vervolgens de gewenste website toe aan het startscherm. Zo ben je voortaan nog maar een klik verwijderd van jouw favoriete websites.

Hoe kan ik een link opslaan?

Er zijn een paar manieren om een link op te slaan. Eén manier is om de pagina te bookmarken in uw webbrowser. Hierdoor wordt de link toegevoegd aan uw bladwijzers of favorietenlijst, zodat u er snel weer bij kunt. Een andere manier is om de link te kopiëren en op te slaan in een tekstdocument of spreadsheet. U kunt de link ook naar uzelf e-mailen, zodat u hem kunt openen via uw e-mailaccount. En nog een vraag, hoe een link kopiëren in een mail? Om een link in een e-mail te kopiëren, selecteert u de link met uw muis en drukt u op Ctrl+C (Windows) of Cmd+C (Mac).

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Hoe krijg ik een pictogram op mijn scherm?

Selecteer Start, open Instellingen en selecteer thema's onder Persoonlijke voorkeur . Scrol onder Thema's omlaag en selecteer de optie Instellingen voor bureaubladpictogrammen. Kies de pictogrammen die u op uw bureaublad wilt laten weergeven en klik vervolgens op Toepassen en OK.
Hoe zet je iemand in je snelkoppeling?
Android
  1. Houd een lege ruimte op uw startscherm ingedrukt.
  2. Tik op Widgets en selecteer vervolgens de Snapchat-widget.
  3. Kies of u slechts één vriend of meerdere wilt plaatsen.
  4. Plaats de widget waar u maar wilt.
  5. Tik gewoon op de Bitmoji-snelkoppeling van een vriend om te chatten.

Hoe plak ik iets in de browser?

Als je een andere browser gebruikt

Met behulp van de sneltoetsen kun je kopiëren en plakken: Pc: Ctrl + c voor Kopiëren, Ctrl + x voor Knippen en Ctrl + v voor Plakken. Mac: ⌘ + c voor Kopiëren, ⌘ + x voor Knippen en ⌘ + v voor Plakken.
Daarvan, wat is een url voorbeeld? Een voorbeeld van een url is zoiets als https://www.google.com. Het zou het protocol (https) bevatten, de hostnaam (www.google.com), en mogelijk andere componenten zoals een pad ( /search ).

Hoe krijg het icoon van een app terug op je scherm?

Als het pictogram van een app ontbreekt op uw startscherm, kunt u het herstellen door de lay-out van het startscherm opnieuw in te stellen:
1. Open de app Instellingen.
2. Tik op Algemeen.
3. Tik op Reset.
4. Tik op Lay-out beginscherm opnieuw instellen.

Door Zysk Parsh

Vergelijkbare artikelen

Hoe website bewaren? :: Waar vind ik de activatiecode KPN?
Handige links