Huis > W > Waarom Wordt Mijn Betaalmethode Afgewezen?

Waarom wordt mijn betaalmethode afgewezen?

Soms wordt een transactie geweigerd vanwege onvoldoende saldo. Check in je account of je voldoende saldo hebt om de aankoop af te ronden. Er kunnen specifieke beperkingen voor je kaart gelden, waardoor de transactie geweigerd kan worden.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Waarom kan ik mijn Apple ID niet voltooien?

Als u een bericht krijgt dat uw Apple ID is vergrendeld of uitgeschakeld. Als uzelf of iemand anders uw wachtwoord, beveiligingsvragen of andere accountinformatie te vaak onjuist invoert, wordt voor uw veiligheid uw Apple ID automatisch geblokkeerd en kunt u niet inloggen bij Apple voorzieningen.
Wat dit betreft, hoe zet je geld op je wallet?
Geld opwaarderen naar je wallet is heel eenvoudig.
  1. Kies het bedrag dat je wilt opwaarderen (minimaal € 5)
  2. Kies een betaalwijze – je kunt kiezen voor iDeal of een creditcard (Visa of Mastercard)
  3. Kies voor betalen.
  4. Na betaling staat het saldo direct in je wallet en kun je een lot kopen.

Men kan zich ook afvragen: hoe voeg je een kaart toe aan wallet?

Een kaart toevoegen aan Google Wallet gaat in twee stappen. Eerst moet u de kaart toevoegen aan uw Google-account. Log hiervoor in bij uw account en klik op de link "Een betaalmethode toevoegen". Hier kunt u uw kaartgegevens invoeren.
Zodra de kaart aan uw account is toegevoegd, kunt u deze toevoegen aan uw Wallet door de Wallet-app te openen en op de optie "Een creditcard of betaalkaart toevoegen" te tikken. Vanaf hier kunt u de kaart selecteren die u zojuist aan uw account hebt toegevoegd en de aanwijzingen volgen om de installatie te voltooien. Dit in overweging nemend, hoe zet ik mijn betaalpas in wallet? Aangenomen dat u advies wilt over het opbergen van uw pinpas in een portemonnee:
Als je een portemonnee hebt met een muntzakje, kun je je bankpas daar het beste in bewaren. Zo wordt uw kaart beschermd tegen buigen, krassen of andere schade. Als uw portemonnee geen muntzakje heeft, probeer dan uw bankpas op te bergen in een vak dat niet voor andere zaken wordt gebruikt. Veel portefeuilles hebben bijvoorbeeld een speciale ID-houder. Dit zou een goede plaats zijn om uw bankpas op te bergen.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Hoe werkt Wallet op iPhone 13?

Hoe betaal je met Apple Pay?
  1. Druk tweemaal op de zijknop.
  2. Wacht tot je kaart verschijnt.
  3. Kijk naar je iPhone om te authentiseren met Face ID. Of voer je toegangscode in.
  4. Houd de bovenkant van je iPhone op een paar centimeter van de contactloze kaartlezer totdat je het woord 'Gereed' en een vinkje op het scherm ziet.
Dit in overweging nemend, wat moet je doen als apple pay niet werkt?
De Wallet app werd door minder dan 5% van onze klanten met een Android telefoon gebruikt. Daarom zijn we gestopt met de Wallet app. Kan ik nog betalen met de Wallet app? Nee, dit is niet meer mogelijk.

Wat dit betreft, wat kost apple pay bij ing?

Toevoegen van de ING-betaalpas gebeurt via de Wallet-app van Apple of via de ING-app en is helemaal gratis. Na activatie kunnen klanten met hun telefoon betalen bij elke winkel of service die contactloos betalen ondersteunt. Bankpassen zijn dus in theorie niet meer nodig.
Men kan zich ook afvragen: welke banken hebben geen apple pay? Er zijn een paar verschillende manieren om deze vraag te beantwoorden. Het meest directe antwoord zou zijn dat de banken die Apple Pay niet hebben Bank of America, Citi en Wells Fargo zijn. Een andere manier om deze vraag te beantwoorden zou zijn om te zeggen dat de banken die Apple Pay niet hebben degenen zijn die het nog moeten invoeren als een betaalmethode.

Waarom moet je 16 zijn voor Apple Pay?

Er zijn een paar redenen waarom je 16 moet zijn voor Apple Pay. De eerste reden is dat je voor Apple Pay een creditcard of bankpas nodig hebt, en voor de meeste kaarten moet je 18 zijn om er een te hebben. De tweede reden is dat Apple Pay veel persoonlijke informatie gebruikt, waaronder je creditcardnummer en je vingerafdruk, dus ze willen er zeker van zijn dat je oud genoeg bent om te begrijpen hoe je die informatie veilig houdt.

Door Elnora Gunzelman

Vergelijkbare artikelen

Hoe schakel ik biometrie in? :: Welke metalen haal je allemaal uit je gsm?
Handige links