Huis > W > Wat Is Een Refererende Sleutel?

Wat is een refererende sleutel?

Refererende sleutel – een veld in een tabel dat een record in een andere tabel identificeert. Waarden in refererende sleutels moeten niet uniek zijn in de tabel en ze mogen leeg zijn. Een tabel mag meerdere refererende sleutels bevatten.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan sleutel niet omdraaien deur?

Het cilinderslot zal niet draaien als je de sleutel nog hebt, en het is meestal geblokkeerd door een vastzittende pal. Een cilinderslot heeft kleine veertjes en pallen en als een daarvan blokkeert, kan de sleutel niet worden omgedraaid.

Wat staat in een tabel?

Een tabel is een geordende lijst van gegevens, een element uit een tabel heet een cel. In tabel is in veel gevallen bedoeld om gegevens overzichtelijk te presenteren. Op een rij staan dan bijvoorbeeld de voornaam van een contact, de achternaam, straat, huisnummer, postcode, woonplaats of nog andere gegevens vermeld.
Vervolgens, wat is relationele integriteit?
Referentiële integriteit in een relationele database is het uitgangspunt dat de interne consistentie tussen de verschillende tabellen binnen die database wordt gewaarborgd. Dat betekent dat er altijd een primaire sleutel in een tabel bestaat als er in een sleutelveld in een andere tabel naar wordt verwezen.

Dienovereenkomstig, wat is een sleutel informatica?

Een belangrijk begrip in de informatica is gegevensabstractie. Gegevensabstractie is het proces waarbij de details van de implementatie van een gegevensstructuur worden verborgen voor de gebruiker van de gegevensstructuur. Hierdoor kan de gebruiker zich concentreren op het gebruik van de gegevensstructuur, zonder zich zorgen te hoeven maken over de details van de implementatie ervan. Wat is het nut van een primaire sleutel in een tabel? Een primaire sleutel is een unieke identificatiecode voor een rij in een tabel. Hij wordt gebruikt om een rij te identificeren bij het opvragen van gegevens uit een tabel of bij het bijwerken van gegevens in een tabel.

Gerelateerde artikelen

Hoe start je een auto met een sleutel?

Het contact zit onder het stuur. Het ziet eruit als een stuk metaal met wat tekst erop. De sleutel moet helemaal in de auto gestoken worden. De meeste auto's hebben een sleutel die je moet gebruiken.

Je kunt ook vragen hoe maak je een overzichtelijke tabel?

Ga naar Invoegen / Tabel / Snelle tabellen en selecteer een kant-en-klaar ontwerp. Pas het naar gelang de gegevens aan door rijen en kolommen toe te voegen of te verwijderen.
Trouwens, wat zijn de kolommen in een tabel?
Een tabel bestaat uit rijen en kolommen. Bij een rij gaat het om de horizontale hokjes van links naar rechts. Bij een kolom gaat het om de verticale hokjes van boven naar beneden.

Men kan zich ook afvragen: hoe reken je een tabel uit?

In een verhoudingstabel reken je getallen om naar de gevraagde hoeveelheid. Je vermenigvuldigt of deelt de getallen, die in dezelfde kolom staan, met hetzelfde getal. De verhouding tussen de getallen boven en onder blijft steeds gelijk. Je werkt stap voor stap naar de onbekende ofwel de gevraagde hoeveelheid toe.
Daarvan, wat zijn integriteitskwesties? Er zijn een paar verschillende soorten integriteitsproblemen die zich in computersystemen kunnen voordoen. Eén type integriteitsprobleem is wanneer gegevens op ongeoorloofde wijze worden gewijzigd of verwijderd. Dit kan gebeuren als iemand toegang krijgt tot het systeem en de gegevens wijzigt, of als de software op het systeem zelf defect is en gegevens onbedoeld verandert. Een ander type integriteitsprobleem is wanneer gegevens niet toegankelijk zijn terwijl dat wel zou moeten. Dit kan gebeuren als een systeem crasht en gegevens verloren gaan, of als gegevens per ongeluk worden gewist.

Trouwens, wat is de betekenis van integriteit?

Het woord integriteit kan op veel verschillende manieren worden gebruikt, maar in het algemeen verwijst het naar eerlijkheid en het hebben van sterke morele principes. Het kan ook verwijzen naar heel en compleet zijn, zonder corrupt of onethisch gedrag.

Door Helbon Siegmund

Vergelijkbare artikelen

Kan referentiële integriteit niet afdwingen? :: Is hout een organische stof?
Handige links