Huis > K > Kan Referentiële Integriteit Niet Afdwingen?

Kan referentiële integriteit niet afdwingen?

Referentiële integriteit kan niet worden afgedwongen op gekoppelde tabellen. Als de brontabellen echter de bestandsindeling van Access hebben, kunt u de database openen waarin de tabellen zijn opgeslagen en referentiële integriteit in die database inschakelen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Je kunt ook vragen hoe maak je een goede strokendiagram?

Een strokendiagram kun je in Gliffy maken met een zogenaamde three by three table die kunt vinden onder het tabje Containers. Een tweezijdige pijl vind je bij de Basic Shapes. Uiteindelijk kun je de file exporteren.
Mensen vragen ook: wat is een veel op veel relatie?
Er is sprake van een veel-op-veel-relatie wanneer meerdere records in een tabel zijn gekoppeld aan meerdere records in een andere tabel. Tussen klanten en product bestaat er bijvoorbeeld een veel-op-veel-relatie: klanten kunnen diverse producten kopen en producten kunnen door veel klanten worden gekocht.

Wat is een database die door iedereen kan bekeken worden?

Er zijn vele soorten databases die door iedereen bekeken kunnen worden, maar het meest voorkomende type is een relationele database. Een relationele database is een databank die gegevens opslaat in tabellen. Tabellen zijn vergelijkbaar met mappen in een bestandssysteem, waarbij elke tabel een verzameling gegevens opslaat. Tabellen zijn met elkaar verbonden door relaties. Relaties worden gebruikt om gegevens in een tabel te verbinden met gegevens in een andere tabel. Vervolgens, hoe mooie tabel maken in excel? Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, want de beste manier om een mooie tabel te maken in Excel hangt af van de specifieke gegevensset en de gewenste resultaten. Enkele tips voor het maken van een mooie tabel in Excel zijn echter het kiezen van een geschikt grafiektype, het gebruik van een schone en eenvoudige lay-out en het duidelijk labelen van de assen en gegevenspunten.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Hoe maak je een goed overzicht in Excel?

U kunt een tabel maken en opmaken om gegevens visueel te groeperen en analyseren.
  1. Selecteer een cel in de gegevens.
  2. Selecteer Start > Opmaken als tabel.
  3. Kies een stijl voor de tabel.
  4. Stel in het dialoogvenster Opmaken als tabel het bereik met cellen in.
  5. Markeer als de tabel kopteksten bevat.
  6. Selecteer OK.
Daarvan, hoe maak je een grote tabel in word?
Het formaat van rijen, kolommen of cellen wijzigen
  1. Selecteer de tabel. De contextuele tabbladen Tabelontwerp en -indeling worden weergegeven op het lint.
  2. Op het tabblad Indeling kunt u de aangepaste hoogte en breedte opgeven.

Waarom gebruik je een kruistabel?

Een kruistabel wordt in de statistiek gebruikt om snel een globaal visueel inzicht te krijgen in het verloop van en het mogelijk verband tussen twee of meer variabelen. Het meetniveau van de variabelen is nominaal of ordinaal.
Bovendien, wat zijn kolommen excel? Excel-kolommen zijn de verticale cellen in een spreadsheet. Er zijn doorgaans 16 kolommen in een Excel-spreadsheet, maar het aantal kolommen kan indien nodig worden verhoogd. Aan elke kolom is een letter toegewezen, beginnend met A en eindigend met XFD.

Dienovereenkomstig, hoe kolommen even breed maken word?

Er zijn een paar manieren om kolommen dezelfde breedte te geven in Word. Eén manier is om het dialoogvenster "Kolommen" te gebruiken. Ga hiervoor naar het tabblad "Opmaak" en klik op de knop "Kolommen". In het dialoogvenster "Kolommen" kunt u het aantal kolommen selecteren dat u wilt en Word zal automatisch de breedte van de kolommen gelijk maken.
Een andere manier om kolommen even breed te maken is door het gereedschap "Tabel" te gebruiken. Ga hiervoor naar het tabblad "Invoegen" en klik op de knop "Tabel". In het dialoogvenster "Tabel invoegen" geeft u het aantal gewenste kolommen op en Word zal opnieuw automatisch de breedte van de kolommen gelijk maken.

Door Loss Geng

Vergelijkbare artikelen

Wat is de definitie van een rationaal getal? :: Wat is een refererende sleutel?
Handige links