Huis > H > Hoe Krijg Ik Mijn Oude Clash Of Clans Terug?

Hoe krijg ik mijn oude Clash of clans terug?

Zodra je een e-mailadres hebt waaraan je je spelaccount kunt koppelen, kun je contact met ons opnemen om de procedure voor het accountherstel in gang te zetten en zo je spelvoortgang terug te krijgen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Hoe lang duurt het om Clash of clans uit te spelen?

In het spel speel je om je stadhuis te upgraden, het maximum niveau van het stadhuis is 14. Om dit te bereiken moet je het spel lang spelen, elke upgrade van een stadhuis/gebouw kan in het late stadium tot 18 dagen duren.
...
Clash of Clans
Genrestrategiespel MMOG
Spelmodussingleplayer en multiplayer
Dus, wie is de beste clash of clans speler?
Nederland : Top Spelers
#SpelerClan
1Tjoen輝✨ #YLVJJ228Pluizers
2 ↑1KayDeeVGC #8UQRPRCQNatetion
3 ↑3Aka Sight✨ #2PPRU8QU0Nova I AE
4♥️T!M™⚡☠️✨ #PYCGV92PFC GROOTEGAST

Men kan zich ook afvragen: hoe speel je clash of clans?

Het spel Clash of Clans is een strategiespel waarin spelers hun eigen dorpen bouwen en deze verdedigen tegen overvallers. Spelers kunnen ook andere dorpen overvallen om grondstoffen te krijgen. Het spel heeft een singleplayer campagne modus en een multiplayer modus. Bovendien, hoe zet je een clash of clans account over? Er is geen zekere manier om een Clash of Clans-account over te zetten. Sommige spelers hebben in het verleden echter succes gehad door contact op te nemen met de klantenservice en te vragen of hun account naar een nieuw apparaat kon worden overgezet. Anderen hebben software van derden gebruikt om te proberen een back-up te maken van hun accountgegevens en deze te herstellen, maar dit wordt niet officieel ondersteund en werkt niet gegarandeerd.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Dus, hoe kom ik achter mijn supercell id?

Je Supercell ID herstellen
  1. Zoek in je e-mailaccounts naar berichten die Supercell ID vermelden. Zo kom je erachter met welk e-mailadres je je Supercell ID hebt gemaakt.
  2. Als je weet met welk e-mailadres je je hebt aangemeld, ga dan naar de instellingen in het spel, tik op Losgekoppeld en meld je aan. 👍
Dus, kan je clash of clans uitspelen?
Je kan het spel nooit uitspelen, je wordt sterker/beter en kan zo een steeds hogere ranking krijgen.

Dit in overweging nemend, hoe lang is clash royale uit?

Clash Royale is een computerspel voor Android en iOS. Het werd in maart 2016 uitgebracht door de Finse computerspelontwikkelaar Supercell op basis van het freemium-model.
Dienovereenkomstig, hoeveel heeft clash of clans verdient? In mei 2014 maakte Supercell bekend dat Clash of Clans een omzet van 1 miljoen dollar per dag had gegenereerd. Dit betekent dat het spel in het jaar sinds de release in totaal 365 miljoen dollar heeft opgeleverd.

Daarvan, hoeveel mensen spelen clash of clans?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag, omdat het grotendeels afhangt van hoe men het "spelen" van Clash of Clans definieert. Sommige mensen beschouwen zichzelf bijvoorbeeld alleen als "spelend" als ze actief aan het vechten zijn of gebouwen bouwen/upgraden, terwijl anderen het simpelweg geïnstalleerd hebben van de app op hun apparaat en af en toe inloggen beschouwen als "spelend". Volgens een recent rapport van Sensor Tower hebben in april 2019 wereldwijd naar schatting 33 miljoen mensen Clash of Clans gedownload. Er moet echter worden opgemerkt dat dit cijfer mensen omvat die het spel hebben gedownload, maar niet noodzakelijkerwijs als actieve spelers worden beschouwd.

Door Nedry Gooding

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan je vrienden worden op Clash Royale? :: Waarom kan ik geen app downloaden?
Handige links