Huis > H > Hoe Pak Je Rar Bestanden Uit?

Hoe pak je RAR bestanden uit?

In WinRAR is het ook mogelijk om bestanden te selecteren m.b.v. de spatiebalk of de Insert-toets. Als de bestanden geselecteerd zijn, klik op de knop "Uitpakken in" aan de bovenkant van het WinRAR-venster of gebruik de toetsencombintie "Alt+E", geef de doelmap aan en klik op OK.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Hoe pak je een bestand uit?

Om bestanden uit te pakken
  1. Open Verkenner en zoek de gezipte map.
  2. Als je de volledige map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken en volg de instructies.
  3. Als je één bestand of map wilt uitpakken, dubbelklik je op de gezipte map om deze te openen.
Trouwens, is winrar gratis?
WinRAR gratis download. Altijd beschikbaar via onze servers.

Wat is een WinRAR bestand?

Een WinRAR-bestand is een gecomprimeerd bestand dat wordt gemaakt met de WinRAR-software. Dit type bestand wordt meestal gebruikt om ruimte te besparen op een harde schijf of om bestanden over het internet te versturen. Wanneer een WinRAR-bestand wordt gemaakt, worden de bestanden gecomprimeerd en vervolgens in een .rar-bestand geplaatst. Dit bestand kan dan worden gedeeld of geopend door iedereen die de WinRAR software heeft. Bovendien, kan rar bestanden niet uitpakken? Er zijn een paar verschillende manieren om .rar-bestanden uit te pakken. Eén manier is het gebruik van een programma als WinRAR of 7-Zip. Met deze programma's kunt u de bestanden uit het .rar-archief halen. Een andere manier is het gebruik van een online service zoals Unrar Online. Met deze dienst kunt u het .rar-bestand uploaden en vervolgens de uitgepakte bestanden downloaden.

Gerelateerde artikelen

Kun je DMG bestanden verwijderen?

Als de software al is geïnstalleerd, kunnen de bestanden worden gewist.

Hoe maak ik een RAR bestand?

Een RAR bestand is eigenlijk gewoon het comprimeren van bestanden en mappen tot 1 bestand, genaamd een RAR-bestand. Om een RAR bestand te maken heb je wel speciale software nodig die dit kan.
Wat is Unzippen?
UNZIP = Een bestand unzippen betekent een bestand decomprimeren dat kleiner is gemaakt met een compressieprogramma. WinZip = Windows-programma dat bestanden gecomprimeerd kan inpakken of ingepakte bestanden kan uitpakken (zippen of unzippen).

Hoe maak je van een bestand een zip bestand?

Een bestand of een map zippen (comprimeren)
  1. Zoek de bestanden of mappen die u wilt comprimeren.
  2. Houd de linkermuisknop ingedrukt op het bestand of de map (of klik met de rechtermuisknop), selecteer (of plaats de aanwijzer op) Verzenden naar en selecteer vervolgens Gecomprimeerde (gezipte) map.
Je kunt ook vragen wat doet een zip bestand? Een zip-bestand is een gecomprimeerd bestand dat een of meer andere bestanden kan bevatten. Wanneer je een zip-bestand uitpakt, worden de bestanden die het bevat uitgepakt en in de huidige map geplaatst.

Wat kost WinRAR?

WinRAR is een shareware, wat betekent dat je het 40 dagen gratis kunt gebruiken. Daarna moet je een licentie kopen voor $29 om het te blijven gebruiken.

Door Wystand Sulloway

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak ik de prullenbak leeg op mijn smartphone? :: Hoeveel gigabyte is Overwatch?
Handige links