Huis > H > Hoe Gebruik Je Drie Puntjes?

Hoe gebruik je drie puntjes?

Voor en achter een beletselteken komt doorgaans een spatie. Als evenwel een woord wordt afgebroken, komt er geen spatie voor het beletselteken. Tenzij het beletselteken tussen haakjes staat, komt er aan het einde van een zin geen punt achter het beletselteken. Het derde puntje vormt dan de zinsafsluiting.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe gebruik ik GPX bestanden?

Je kunt gpx gebruiken als je een fiets of wandel gps apparaat hebt. Je kunt het bestand openen met een app nadat je het hebt gedownload. De meeste apps zijn gratis.

Hoe maak je een opsomming in Word?

De gemakkelijkste manier om een lijst te beginnen is als volgt:
  1. Plaats de cursor op de plaats waar het eerste onderdeel van een lijst moet komen.
  2. Klik op het tabblad 'Start'.
  3. Klik in de groep 'Alinea' op de knop Opsommingstekens.
  4. Iets naar rechts verschijnt er direct een zwart bolletje.
  5. Druk op de Enter-toets.
Wat is een Signaalzin?
Signaalzinnen: Duidelijk maken wat volgt (aankondigend)/wat geweest is (terugblikkend). Voorbeelden signaalwoorden: - Opsomming: Ook, bovendien, verder, eveneens, dan, vervolgens, daarnaast, ten eerste... ten tweede, zowel...

Dienovereenkomstig, wat zijn voorbeelden van signaalwoorden?

Er zijn veel voorbeelden van signaalwoorden, maar enkele van de meest voorkomende zijn:
- First
- Next
- Finally
- Last
- Last but not least
- Most importantly Wat is een Verwijswoord voorbeelden? Verwijswoorden zijn woorden die verwijzen naar specifieke voorwerpen of ideeën. Zo kan het woord "kat" een verwijswoord zijn voor een specifieke kat die de spreker kent. Evenzo kan het woord "computer" een verwijswoord zijn voor een specifiek type computer.

Gerelateerde artikelen

Waar gebruik je PNG voor?

Het is geschikt voor logo's, iconen, afbeeldingen met tekst en tekeningen. Wanneer u geen compromissen wilt sluiten over bepaalde details in een afbeelding, en wanneer u een transparante achtergrond nodig hebt, gebruikt u PNG.

Wat is de Structuurwoorden?

Wat zijn structuurwoorden? Structuuraanduidende woorden zijn woorden die het verband duidelijk maken tussen zinnen en alinea's. Denk aan: maar, bovendien, hoewel, daarom en bijvoorbeeld.
Welke signaalwoorden kunnen wijzen op een argumentatie?
Voorbeelden daarvan zijn ten eerste, overigens en trouwens. Als derde heb je signaalwoorden voor argumenten die horen bij andere argumenten, bijvoorbeeld daarbij komt, omdat en vooral ook. Als laatste zijn er argumenten die andere argumenten verdedigen. Voorbeelden daarvan zijn want, namelijk en omdat.

Welke signaalwoorden horen bij een samenvatting?

Kortom, het was een hele spannende film. In dit voorbeeld weet je dankzij het signaalwoord kortom dat er een samenvatting komt. Voordat de samenvatting wordt gegeven, wordt de film besproken. In de samenvatting wordt eigenlijk het belangrijkste van de hele tekst gezegd: dat de film spannend was.
Hoe maak je een opsomming? Enumeraties zijn een type gegevensstructuur dat een reeks met name genoemde waarden kan opslaan. Om een opsomming te maken, gebruikt u het sleutelwoord enum, gevolgd door een lijst van de waarden die u wilt opslaan. Zo kunt u bijvoorbeeld een opsomming maken van de dagen van de week:
enum days {
Sunday,
Monday,
Tuesday,
Wednesday,
Thursday,
Friday,
Saturday
};
Elke waarde in de opsomming krijgt een naam, die je kunt gebruiken om toegang te krijgen. Je kunt bijvoorbeeld de waarde van maandag zo afdrukken:
cout << Monday << endl;
wat het getal 1 oplevert.

Wat is de paradox?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag, omdat hij voor interpretatie vatbaar is. Sommige mensen zouden kunnen zeggen dat de paradox de schijnbare tegenstelling is tussen twee of meer schijnbaar ware beweringen. Anderen zouden kunnen zeggen dat de paradox de situatie is die ontstaat wanneer twee mensen verschillende wereldbeelden en perspectieven hebben die ertoe leiden dat zij dezelfde situatie totaal verschillend begrijpen.

Door Gram

Vergelijkbare artikelen

Hoe zie je of een omega echt is? :: Wat moet er achter een opsomming?
Handige links