Huis > H > Hoe Kan Ik Mijn Screenshot Bewerken?

Hoe kan ik mijn screenshot bewerken?

Screenshots bewerken in de Google-app

Nadat je een schermafbeelding hebt gemaakt, krijg je de keuze om 'm te delen of te bewerken. Kies je voor 'bewerken', dan opent een simpele editor. Hiermee kun je niet alleen op de afbeelding tekenen, maar ook bepaalde delen uitsnijden of weggummen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Hoe maak je een screenshot van je iPhone?

Een schermafbeelding maken op uw iPhone
  1. Druk tegelijkertijd op de zijknop en de volume-omhoogknop.
  2. Laat beide knoppen snel weer los.
  3. Nadat u een schermafbeelding hebt gemaakt, verschijnt tijdelijk een miniatuur in de linkerbenedenhoek van uw scherm.
Hoe maak je een lange screenshot iPhone?
#DrTechGirl – Lang screenshot maken met iPhone
  1. Ga naar de webpagina die je wilt vastleggen (in Safari).
  2. Maak een printscreen door de 'volume-up-knop' en de 'power-knop' tegelijk in te drukken.
  3. Klik de printscreen aan.
  4. Je ziet de opties 'Scherm' en 'Paginavullend' in beeld.
  5. Klik op 'Gereed'.

Hoe maak je een screenshot IOS 14?

Er zijn twee manieren om een screenshot te maken op je iPhone met iOS 14. De eerste is om de fysieke thuis- en vergrendelknoppen op uw apparaat te gebruiken. Om dit te doen, houdt u gewoon de thuisknop ingedrukt en drukt u vervolgens op de vergrendelknop. Je toestel zal dan een screenshot maken en opslaan in je camerarol.
De tweede manier om een screenshot te maken is om de nieuwe werkbalk voor screenshots te gebruiken die verschijnt wanneer u lang drukt op het voorbeeld van de screenshot in de linkerbenedenhoek van uw scherm. Deze werkbalk geeft u de mogelijkheid om uw screenshot te delen, te verwijderen of te markeren voordat u het opslaat in uw camerarol. Hoe knip je een screenshot? De meest gebruikelijke manier om een screenshot te knippen is met een beeldbewerkingsprogramma zoals Paint of Photoshop. U kunt ook een speciaal hulpmiddel voor schermafbeeldingen gebruiken, zoals Snagit.
Om een schermafbeelding in Paint te knippen, opent u de afbeelding in het programma en selecteert u het gereedschap "Bijsnijden" in de werkbalk. Klik en sleep vervolgens op de afbeelding om het gebied te selecteren dat u wilt behouden. Wanneer u tevreden bent met de selectie, klikt u op de knop "Bijsnijden".
Om een screenshot in Photoshop uit te snijden, open je de afbeelding en selecteer je het gereedschap "Bijsnijden" op de werkbalk. Klik en sleep vervolgens op de afbeelding om het gebied te selecteren dat u wilt behouden. Als je tevreden bent met de selectie, klik je op de knop "Bijsnijden".
Om een schermafbeelding in Snagit te knippen, open je de afbeelding in het programma en selecteer je het gereedschap "Bijsnijden" in de werkbalk. Klik en sleep vervolgens op de afbeelding om het gebied te selecteren dat u wilt behouden. Wanneer u tevreden bent met de selectie, klikt u op de knop "Bijsnijden".

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Je kunt ook vragen hoe maak ik een printscreen met samsung?

Manier 1: Houd de 'Aan/uit-toets' en de 'Volume omlaag toets' tegelijk ingedrukt om een schermafbeelding te maken. Manier 2: Maak een schermafbeelding door met de zijkant van je hand over het scherm te vegen, dit kan van rechts naar links of andersom.
Waar vind ik mijn screenshots op iPhone?
Waar kan ik de screenshot terugvinden? Je zojuist gemaakte screenshot kan je terugvinden in je Foto-app van je iPhone. Als je Foto-app ingedeeld is met aparte albums, wordt de screenshot automatisch in het album 'Schermafbeelding' opgeslagen.

Men kan zich ook afvragen: kan geen screenshot maken iphone 11?

Druk tegelijkertijd de aan/uit knop en de volume-omhoog knop (+). Houd de knoppen ingeduwd tot je er het geluid van een camerasluiter hoort en het scherm kort flitst. Je screenshot vind jij terug in de hoek links onder in het scherm en op je Foto's galerij.
Daarvan, hoe maak je een screenshot op je mobiel? Er zijn een paar verschillende manieren om een screenshot te maken op een mobiele telefoon. Eén manier is om de aan/uit-knop en de volumeknop tegelijk ingedrukt te houden. Een andere manier is om de home knop en de power knop tegelijkertijd ingedrukt te houden.

Hoe maak ik een lange screenshot?

Er zijn een paar manieren om een lange schermafbeelding te maken op uw computer. De meest gebruikelijke manier is om de Snipping Tool te gebruiken.
1. Open de Snipping Tool door op de knop Start te klikken, snipping tool te typen en vervolgens op Enter te drukken.
2. Klik op de knop Nieuw of druk op Ctrl+N.
3. 3. Sleep de cursor rond het gebied dat u wilt vastleggen. Druk op Esc om de schermafbeelding te annuleren.
4. Als u een schermvullende schermafbeelding wilt maken, drukt u op de Windows-logotoets + Shift + S. Het scherm wordt grijs weergegeven en uw muiscursor verandert.
5. Sleep de cursor over het gebied dat u wilt vastleggen. Druk op Esc om de schermafbeelding te annuleren.

Door Ruiz

Vergelijkbare artikelen

Hoe screenshot maken van hele pagina? :: Hoe kun je verwijderde contacten terughalen iPhone?
Handige links