Huis > W > Waarom Doet Safari Het Niet Op Iphone?

Waarom doet Safari het niet op iPhone?

Maak verbinding met een ander netwerk

Probeer een website zoals www.apple.com/nl te laden met mobiele data. Als u geen mobiele data hebt, maakt u eerst verbinding met een ander wifinetwerk en laadt u vervolgens de website. Als u een VPN (Virtual Private Network) gebruikt, controleert u de VPN-instellingen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Bovendien, kan safari niet openen omdat er geen serververbinding mogelijk is?

Klik op 'Geavanceerd' en kies het tabblad 'DNS'. Verwijder alle momenteel ingevoerde informatie. Klik op de knop '+', typ 8.8.8.8 en doe hetzelfde, maar voer deze keer 8.8.4.4 in. Start Safari opnieuw en controleer of de fout er nog steeds is.
Trouwens, kan geen webpagina's openen?
Het webadres controleren

Controleer het webadres (URL) in de adresbalk om er zeker van te zijn dat je de juiste webpagina probeert te openen. Als dat het geval is, probeer je dezelfde webpagina te openen op een andere computer die is verbonden met hetzelfde netwerk.

Dit in overweging nemend, is mijn browser verouderd?

Het is moeilijk met zekerheid te zeggen of uw browser al dan niet verouderd is zonder te weten welke browser u gebruikt. U kunt echter controleren of uw browser up-to-date is door de website van de browser te bezoeken. Als u bijvoorbeeld Google Chrome gebruikt, kunt u naar https://www.google.com/chrome/ gaan om te zien of er een nieuwere versie beschikbaar is om te downloaden. Hoe log je in via een andere browser? Aangenomen dat u tips wilt voor het inloggen op een website met een andere browser:
Als u problemen ondervindt bij het inloggen op een website met de ene browser, kan het nuttig zijn om een andere browser te proberen. Verschillende browsers kunnen verschillende mogelijkheden hebben, zodat de ene browser kan inloggen op een website die een andere browser niet kan.
Om in te loggen op een website met een andere browser:
1. Download en installeer de andere browser op uw computer.
2. Open de browser en ga naar de website waarop u wilt inloggen.
3. Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in de daarvoor bestemde velden in.
4. 4. Klik op de inlogknop.
Als u nog steeds problemen hebt met inloggen, kan het zijn dat er een probleem is met de website zelf en niet met de browser. In dat geval kunt u contact opnemen met de klantenservice van de website.

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Wat is de browser van mijn mobiele telefoon?

Op iPads en iPhones staat standaard de Safari browser. Op nieuwere Android telefoons en tablets staat vaak Chrome als standaard ingesteld, maar op oudere apparaten staan meestal nog browsers van de fabrikant (meestal gewoon Internet genaamd).
Trouwens, wat is mijn standaard browser?
Selecteer de knop Start en typ standaard-apps. Selecteer Standaard-apps in de lijst met zoekresultaten. Selecteer onder Webbrowser de browser die momenteel wordt vermeld en selecteer vervolgens Microsoft Edge of een andere browser.

Wat dit betreft, wat is instellen als standaard?

De standaardinstellingen van een app wissen
  • Open de app Instellingen op je telefoon.
  • Tik op Apps.
  • Tik op de app die je niet meer als standaard-app wilt gebruiken. Als je dit niet ziet, tik je eerst op Alle apps bekijken of App-info.
  • Tik op Standaard openen.
  • Zet Ondersteunde links openen uit.
Hoe krijg ik Safari terug op mijn iPhone? Als u per ongeluk Safari van uw iPhone hebt verwijderd, kunt u het terugkrijgen door het te downloaden uit de App Store.

Vervolgens, hoe zet ik mijn zoekbalk terug iphone?

Aangenomen dat u een zoekbalk op het beginscherm van uw iPhone wilt plaatsen:
1. Open de Safari app en ga naar de website die je vanaf je startscherm wilt kunnen doorzoeken
2. Tik op de knop Delen (het ziet eruit als een vierkant met een pijl die uit de bovenkant komt)
3. 3. Tik op het pictogram Toevoegen aan beginscherm. 4. Typ een naam voor de snelkoppeling en tik op de knop Toevoegen
Als u nu op het snelkoppelingspictogram op uw beginscherm tikt, wordt Safari geopend en komt u rechtstreeks op de zoekpagina van de website.

Door Bowen

Vergelijkbare artikelen

Hoe krijg ik Skype terug? :: Hoe Safari instellen als standaardbrowser?
Handige links