Huis > H > Hoe Installeer Ik Whatsapp Op Mijn Ipad?

Hoe installeer ik WhatsApp op mijn iPad?

Wil je WhatsApp op je iPad gebruiken?
  1. Stap 1: Verbind de iPhone en de iPad met WiFi.
  2. Stap 2: Open in de browser op je iPad de pagina https://web.whatsapp.com.
  3. Stap 3: Open op je iPhone WhatsApp.
  4. Stap 4: Klik op instellingen onder in het scherm.
  5. Stap 5: Klik op 'WhatsApp Web/Desktop' en scan de QR code.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

En nog een vraag, waarom kan ik geen whatsapp installeren?

Als je WhatsApp niet kunt installeren vanwege onvoldoende ruimte op je apparaat, probeer dan de gegevens en cache van Google Play Store te wissen: Ga naar Instellingen op je apparaat en tik op Apps en meldingen > Google Play Store > Applicatie-info > Opslag > CACHE LEGEN.
Kun je met iPad WhatsApp ook bellen?
WhatsApp op iPad: spraakgesprekken vanaf je tablet

Volgens WABetaInfo kun je straks niet alleen chatten vanaf je iPad via WhatsApp, maar ook bellen.

Men kan zich ook afvragen: waar is mijn whatsapp gebleven?

Er zijn een paar verschillende manieren om deze vraag te beantwoorden. Eén mogelijkheid is dat je WhatsApp-berichten automatisch zijn geback-upt en opgeslagen in je Google Drive-account. Om te controleren of dit het geval is, kun je de Google Drive-app op je Android-apparaat openen en zoeken naar een map met de naam "WhatsApp". Als deze map bestaat, kun je erop tikken om je geback-upte WhatsApp-berichten te bekijken.
Een andere mogelijkheid is dat je de WhatsApp-app per ongeluk van je apparaat hebt verwijderd. Als dit het geval is, kun je proberen de app te zoeken in de Google Play Store. Als de app niet langer beschikbaar is om te downloaden, betekent dit dat deze is verwijderd uit de winkel en dat je contact moet opnemen met de ondersteuning van WhatsApp voor verdere hulp.
Als je je WhatsApp-berichten nog steeds niet kunt vinden, is het mogelijk dat ze permanent zijn verwijderd en niet meer kunnen worden hersteld. Daarvan, waarom kan ik whatsapp niet installeren op mijn ipad? Er kunnen enkele redenen zijn waarom je WhatsApp niet kunt installeren op je iPad. Eén reden kan zijn dat je iPad niet compatibel is met de WhatsApp-app. Om dit te controleren, kun je naar de App Store gaan en zoeken naar WhatsApp. Als de app niet compatibel is met je apparaat, staat dat onder de beschrijving van de app. Een andere reden kan zijn dat je niet genoeg opslagruimte op je apparaat hebt om de app te installeren. Om dit te controleren ga je naar Instellingen > Algemeen > Opslag & iCloud-gebruik. Als je niet genoeg ruimte beschikbaar hebt, moet je wat ruimte vrijmaken door ongewenste apps of bestanden te verwijderen. Zorg er ten slotte voor dat je de nieuwste versie van iOS gebruikt. WhatsApp vereist iOS 9 of hoger. Om je iPad bij te werken, ga je naar Instellingen > Algemeen > Software-update.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Dit in overweging nemend, hoe krijg je whatsapp op je tablet?

Zo gebruik je WhatsApp op je tablet
  1. Open Google Chrome of een andere browser op je tablet;
  2. Surf naar web.whatsapp.com en tik op de menuknop;
  3. Vraag de desktopversie van de website op, en scan de qr-code die in beeld verschijnt;
  4. Scan de qr-code met WhatsApp op je smartphone onder 'WhatsApp Web' in het zijmenu.
Dit in overweging nemend, kan whatsapp niet installeren op nieuwe telefoon?
Start je nieuwe telefoon op en doorloop de opstartinstellingen. Log in met hetzelfde Google-account als op je oude telefoon. Anders kun je de chatgeschiedenis niet downloaden. Download WhatsApp in de Google Play Store.

Waarom WhatsApp opnieuw installeren?

Wie zijn telefoon terugzet naar fabrieksinstellingen, WhatsApp wist of een nieuwe telefoon in gebruik neemt, is zijn WhatsApp-gesprekken kwijt. Wilt u alle appjes en foto's terughebben? Zet de gemaakte back-up in de opnieuw gedownloade app, en alles is weer beschikbaar.
Wat dit betreft, waarom kan ik app niet downloaden? Er kunnen een paar redenen zijn waarom u een app niet kunt downloaden. Eén reden kan zijn dat uw telefoon niet genoeg opslagruimte heeft. Een andere reden kan zijn dat je geen sterke internetverbinding hebt. Ten slotte kan de app niet compatibel zijn met uw telefoon.

Hoe videobellen met WhatsApp op iPad?

Om te kunnen videobellen met WhatsApp op je iPad moet je de app WhatsApp hebben geïnstalleerd. Zodra je WhatsApp hebt geïnstalleerd, open je de app en meld je je aan met je mobiele nummer. Open vervolgens een gesprek met de contactpersoon die je wilt videobellen. Tik op het pictogram voor videogesprekken in de rechterbovenhoek van het scherm. Als de contactpersoon die je probeert te bellen ook WhatsApp heeft, wordt het gesprek doorgezet en kun je elkaar zien en spreken.

Door Kleon Diemert

Vergelijkbare artikelen

Hoe krijg ik mijn WhatsApp op mijn computer? :: Hoe kan ik WhatsApp downloaden op mijn mobiel?
Handige links