Huis > H > Hoe Kan Ik Whatsapp Downloaden Op Mijn Samsung?

Hoe kan ik WhatsApp downloaden op mijn Samsung?

WhatsApp voor Android installeren en instellen
  1. Open de app Play Store.
  2. Tik bovenaan op Zoeken naar apps en games.
  3. Typ de tekst 'WhatsApp' en tik in de suggesties op WhatsApp Messenger.
  4. Tik op Installeren.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Waarom kan ik geen WhatsApp installeren?

Als je WhatsApp niet kunt installeren vanwege onvoldoende ruimte op je apparaat, probeer dan de gegevens en cache van Google Play Store te wissen: Ga naar Instellingen op je apparaat en tik op Apps en meldingen > Google Play Store > Applicatie-info > Opslag > CACHE LEGEN.
Kan geen WhatsApp downloaden op Samsung?
Algemene stappen om dit probleem op te lossen
  • Checken of je een goede wifi- of mobiele internetverbinding hebt.
  • Check je opslagruimte.
  • Check op Android-systeemupdates.
  • Check of de app beschikbaar is voor je apparaat.
  • Verwijder de app en installeer deze opnieuw.
  • Sluit de Play Store en open de app opnieuw.

Dus, hoe kan ik whatsapp downloaden op mijn mobiel?

Als je WhatsApp wilt downloaden op je mobiele apparaat, kun je dat op een paar verschillende manieren doen. Eén manier is om naar de website van WhatsApp te gaan en daar de WhatsApp-app te downloaden. Een andere manier is om naar de app store van je mobiele apparaat te gaan en te zoeken naar WhatsApp. Zodra je de WhatsApp-app hebt gevonden, kun je deze downloaden en installeren op je apparaat. Hoe krijg ik mijn WhatsApp icoon terug? Als je een iPhone gebruikt, kun je het WhatsApp-pictogram vinden in de App Store. Open de App Store en tik op het zoekpictogram in de rechterbenedenhoek van het scherm. Typ "WhatsApp" in de zoekbalk en tik op de knop "Zoeken". Tik op de knop "GET" naast het WhatsApp-pictogram en tik vervolgens op de knop "INSTALL" om de app te downloaden en te installeren.
Als je een Android-toestel gebruikt, kun je het WhatsApp-pictogram vinden in de Google Play Store. Open de Google Play Store en tik op het zoekpictogram in de rechterbovenhoek van het scherm. Typ "WhatsApp" in de zoekbalk en tik op de knop "Zoeken". Tik op de knop "INSTALL" naast het WhatsApp-pictogram en tik vervolgens op de knop "ACCEPT" om de app te downloaden en te installeren.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Kan WhatsApp niet installeren op nieuwe telefoon?

Start je nieuwe telefoon op en doorloop de opstartinstellingen. Log in met hetzelfde Google-account als op je oude telefoon. Anders kun je de chatgeschiedenis niet downloaden. Download WhatsApp in de Google Play Store.
Waarom WhatsApp opnieuw installeren?
Wie zijn telefoon terugzet naar fabrieksinstellingen, WhatsApp wist of een nieuwe telefoon in gebruik neemt, is zijn WhatsApp-gesprekken kwijt. Wilt u alle appjes en foto's terughebben? Zet de gemaakte back-up in de opnieuw gedownloade app, en alles is weer beschikbaar.

Waarom kan ik WhatsApp niet downloaden op mijn iPhone?

Ga naar instellingen > iTunes en tik op App Store. Tik op Apple ID en kies voor log uit. Het is belangrijk om in te loggen met je juiste Apple ID. Probeer vervolgens om WhatsApp opnieuw te installeren.
Wat heb je nodig om te kunnen whatsappen? Om WhatsApp te gebruiken, moet je een smartphone hebben die compatibel is met de app (d.w.z. een iPhone, Android, BlackBerry of Windows Phone) en een werkende mobiele data- of Wi-Fi-verbinding. Je moet ook de WhatsApp-app downloaden in de app store van je telefoon en een account aanmaken.

Kan iedereen mij een WhatsApp sturen?

Ja, iedereen met jouw telefoonnummer kan je een WhatsApp-bericht sturen.

Door Siblee Wicklund

Vergelijkbare artikelen

Hoe werkt WhatsApp op Samsung? :: Hoe krijg ik mijn WhatsApp weer terug?
Handige links