Huis > H > Hoe Zet Je Play Protect Uit?

Hoe zet je play Protect uit?

Google Play Protect aan- of uitzetten
  1. Open de Google Play Store-app .
  2. Tik rechtsboven op het profielicoon.
  3. Tik op Play Protect. Instellingen.
  4. Zet Apps scannen met Play Protect aan of uit.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar vind ik abonnementen in Google Play?

U kunt uw abonnementen en verlengingsdata controleren. Ga naar de Play app op uw toestel. Het profielpictogram staat rechtsboven. U kunt de lijst met verlopen abonnementen controleren onder Abonnementen.

Bovendien, welke apps kunnen google play blokkeren?

Ga naar: Instellingen -> Applicatiebeheer, onder het tabje algemeen. Tik op een app. Scroll naar beneden en je ziet welke machtigingen de app heeft.
Dit in overweging nemend, hoe zet ik een app op mijn samsung telefoon?
Apps installeren voor Samsung
  1. Open vanaf het startscherm of het app-overzicht de 'Play Store'.
  2. Tik hier bovenin op de zoekbalk en tik de naam van je app in.
  3. Kies een van de apps uit de lijst en tik hierop.
  4. Tik op 'Installeren'.
  5. Tik op 'Accepteren'.
  6. Jouw gekozen app wordt nu gedownload en geïnstalleerd.

Hoe maak je een app op je telefoon?

Het proces voor het maken van een app op uw telefoon is afhankelijk van het besturingssysteem dat uw telefoon gebruikt. Het proces voor het maken van een app op een iPhone is bijvoorbeeld anders dan het proces voor het maken van een app op een Android-telefoon.
Als je een iPhone gebruikt, kun je de App Store gebruiken om sjablonen en hulpmiddelen te vinden die je helpen bij het maken van je app. Als je een sjabloon of hulpmiddel hebt gevonden dat je bevalt, kun je de instructies volgen om je app te maken.
Als u een Android-telefoon gebruikt, kunt u de Google Play Store gebruiken om sjablonen en hulpmiddelen te vinden waarmee u uw app kunt maken. Als je een sjabloon of hulpmiddel hebt gevonden dat je bevalt, kun je de instructies volgen om te beginnen met het maken van je app. Waar kan ik nieuwe apps downloaden? Er zijn een paar manieren om nieuwe apps te downloaden. Eén manier is om naar de App Store op uw apparaat te gaan en door de verschillende app-categorieën te bladeren. Als u de naam weet van de app die u wilt downloaden, kunt u er ook naar zoeken in de App Store. Zodra u de gewenste app hebt gevonden, kunt u op de knop "Downloaden" tikken om hem te downloaden. Een andere manier om nieuwe apps te vinden is door je vrienden of familie om aanbevelingen te vragen. Je kunt ook online app-lijsten opzoeken om te zien wat populair of trending is.

Gerelateerde artikelen

Hoe heet de Play Store van Apple?

In augustus van dit jaar telde de App Store van Apple meer dan een miljoen apps. Meer dan 50 miljard downloads werden behaald door de meer dan een miljoen apps die in de Play store te vinden waren.

En nog een vraag, hoe lang mag je met een verlopen apk rijden?

Volgens dat artikel mag het voertuig tot maximaal 2 maanden na het verlopen van de APK-vervaldatum op de openbare weg stilstaan (je mag er dus niet mee rijden!), zonder dat de RDW een registercontrole uitvoert. Na deze periode moet het voertuig APK-goedgekeurd zijn of moet de geldigheid van het kenteken geschorst zijn.
Waar wordt bij een APK naar gekeken?
Bij de APK wordt een auto beoordeeld op de volgende onderdelen: de verkeersveiligheid (remmen, wielophanging, schokdempers, banden, stuurinrichting, verlichting en carrosserie) het milieu (uitstoot van uitlaatgassen) de registratie (de kilometerstand, het voertuigbewijs, identificatienummer en de gebruikte brandstof)

Hoe lang duurt een APK?

De gemiddelde tijd voor een APK keuring is ongeveer 45 minuten. In deze tijd wordt de auto volledig nagelopen aan de hand van de APK keuringseisen. Zo wordt er gekeken of uw auto nog veilig genoeg is om deel te nemen aan het verkeer. Ook wordt gecontroleerd of de auto voldoet aan alle eisen op het gebied van milieu.
Dienovereenkomstig, wat is een apk mirror? Een APK mirror is een website waarmee u gratis Android APK-bestanden kunt downloaden. Ze worden meestal sneller bijgewerkt dan de officiële Android Market, en kunnen een goede plek zijn om oudere versies van apps te vinden die niet langer beschikbaar zijn op de Market.

Men kan zich ook afvragen: wat is beta bestand?

Er zijn twee soorten beta-bestanden: release candidates en nightly builds. Release candidates worden meestal vrijgegeven aan een groep gebruikers om te testen voordat de software officieel wordt vrijgegeven. Nachtelijke builds worden automatisch gegenereerd en bevatten de meest recente wijzigingen in de code.

Door Coke

Vergelijkbare artikelen

Kan Google Play op Apple? :: Hoe kan ik een APK bestand downloaden?
Handige links