Huis > H > Hoe Download Je Een Rar Bestand?

Hoe download je een RAR bestand?

Klik met de rechtermuisknop op het RAR-bestand en wijs WinZip aan om het onderliggende menu weer te geven. 2. Klik op Uitpakken naar... en kies de locatie waarop u het bestand wilt opslaan.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is een BIN bestand openen?

CD-, DVD- of Blue-Ray-beelden worden geassocieerd met BIN-bestanden. Door hun formaat kunnen ze worden gebruikt als schijven. Ze kunnen worden omgezet in een ISO-bestand, dat kan worden gebruikt om bestanden uit te pakken.

Kan RAR bestand niet openen?

Alleen Chrome OS ondersteunt RAR bestanden. Op een Chrome laptop heb je dus geen speciale software meer nodig, je kunt de bestanden aanklikken en direct laten uitpakken. Windows, Mac en Linux bieden deze mogelijkheid niet. Sommige RAR bestanden bestaan uit meerdere delen, bijvoorbeeld: bestand.
Waar heb ik WinRAR voor nodig?
Maar wil je zelf gaan posten op het usenet dan heb je WinRAR wel degelijk nodig om je bestanden in te pakken en op te laten delen in "handzame" brokken. Ook als je alleen maar via de email een aantal bestanden wilt versturen is dat het eenvoudigst om deze met WinRAR in te pakken.

Wat is er specifiek aan een RAR bestand?

Een RAR-bestand is een gecomprimeerd bestand dat gebruik maakt van het RAR-bestandsformaat. Dit formaat is ontwikkeld door Eugene Roshal en wordt gebruikt door de WinRAR-software. Het RAR-formaat is gebaseerd op het ZIP-bestandsformaat en gebruikt een algoritme voor gegevenscompressie zonder verlies. Is WinRAR gratis? Nee, WinRAR is niet gratis. Het is een shareware programma, wat betekent dat je het voor een bepaalde periode gratis kunt proberen, maar daarna moet je ervoor betalen als je het wilt blijven gebruiken.

Gerelateerde artikelen

Hoe zip-bestand openen op tablet?

Er verschijnt een nieuw venster als u met de rechtermuisknop op het zip-bestand klikt. Klik om het uit te pakken.

Wat dit betreft, hoe open ik een rar bestand op de mac?

Here's how to open a RAR file with The Unarchiver app on a Mac computer.
  1. Go to the App Store and download The Unarchiver.
  2. The app will prompt you to open it after it finishes downloading.
  3. Click on the Extraction tab and select how you want the app to handle the folder that's created when you open a RAR file.
Wat dit betreft, kan zip bestand niet openen?
ZIP bestand uitpakken op een Android toestel

Android tablets en smartphones hebben geen ingebouwde functie voor het uitpakken van gezipte bestanden. Je kunt hiervoor een app installeren, zoals ZArchiver.

Hoe kan ik een zip bestand openen op mijn iPhone?

Zipbestanden openen op een iPhone of iPod touch
  1. Open de Bestanden-app en zoek het zipbestand of -archief dat u wilt decomprimeren.
  2. Tik op het zipbestand of -archief.
  3. Er wordt een map aangemaakt met daarin de bestanden.
  4. Tik om de map te openen.
Wat kost WinRAR? WinRAR is een shareware programma, wat betekent dat je het 40 dagen lang gratis kunt downloaden en gebruiken. Daarna moet je een licentie kopen om het te kunnen blijven gebruiken. Een single-user licentie voor WinRAR kost $29.

Wat is een RAR file?

Een RAR-bestand is een gecomprimeerd bestand dat kan worden gemaakt door een aantal verschillende programma's, met name WinRAR. RAR-bestanden zijn meestal kleiner dan het originele bestand, waardoor ze gemakkelijker over het internet kunnen worden overgedragen. RAR-bestanden kunnen worden geopend met een aantal verschillende programma's, met name WinRAR.

Door Maidie Merriweather

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan je een zip bestand openen? :: Hoe moet je een ISO-bestand installeren?
Handige links