Huis > W > Wat Moet Ik Doen Als Een App Niet Compatibel Is?

Wat moet ik doen als een app niet compatibel is?

Eerst gaat u naar de instellingen van uw Android apparaat. Vervolgens zoekt u het kopje “Apps“. Als u hierin bent, kunt u zoeken naar de Google Playstore en hier op klikken. Nu kunt u klikken op “updates verwijderen” en “cache wissen“.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Men kan zich ook afvragen: wat betekent het als je apparaat niet compatibel is?

Wanneer u de website van Google Play gebruikt, wordt een apparaat grijs weergegeven als het niet werkt met de app die u probeert te installeren. Dit komt meestal omdat de app niet beschikbaar is op uw locatie of niet is ontworpen voor het schermformaat of de Android-versie van uw apparaat.
Hoe komt het dat ik sommige apps niet kan downloaden?
Algemene stappen om dit probleem op te lossen
  • Checken of je een goede wifi- of mobiele internetverbinding hebt.
  • Check je opslagruimte.
  • Check op Android-systeemupdates.
  • Check of de app beschikbaar is voor je apparaat.
  • Verwijder de app en installeer deze opnieuw.
  • Sluit de Play Store en open de app opnieuw.

Waarom kan ik geen apps downloaden op mijn Samsung?

Er kunnen een paar redenen zijn waarom u geen apps kunt downloaden op uw Samsung.
1. Een reden kan zijn dat uw toestel niet genoeg opslagruimte heeft voor de app. Probeer enkele andere apps of bestanden die je niet meer nodig hebt te verwijderen om wat ruimte vrij te maken.
2. Een andere mogelijkheid is dat je Samsung niet op de meest recente softwareversie draait. Om bepaalde apps te kunnen downloaden, moet u uw toestel misschien bijwerken.
3. Het is ook mogelijk dat de app niet compatibel is met uw Samsung-model. In dat geval kunt u proberen een andere app te downloaden die een vergelijkbaar doel dient. Trouwens, welke app herkent voorwerpen? Er zijn veel apps die objecten herkennen, maar de populairste en bekendste app is Google Goggles. Google Goggles gebruikt beeldherkenningstechnologie om objecten in een foto te herkennen.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Waarom kan ik een app niet vinden in Play Store?

Problemen met de Play Store oplossen

Als je de app niet kunt vinden in de lijst met alle apps: Controleer of je een ondersteund Android-apparaat of ondersteunde Chromebook gebruikt. Het is mogelijk dat je de app hebt verborgen en dat je de app weer moet inschakelen. Schakel je apparaat uit en weer in.
Dienovereenkomstig, wat moet je doen als je ipad niet compatibel is?
Wat moet je doen als je iPad niet compatibel is?
  1. De app is niet compatibel met de iPad. Controleer de systeemeisen op de app-pagina in de App Store.
  2. Download de app(s) vanaf je iPad via de App Store-app.
  3. Controleer of er een update beschikbaar is voor de app.
  4. Start de iPad opnieuw op.

Dienovereenkomstig, kan niet downloaden op telefoon?

Volg deze stappen:
  • Annuleer en start de download overnieuw.
  • Controleer dat je netwerkverbinding nog actief is. Als je een actieve mobiele gegevensverbinding gebruikt, probeer je om een Wi‍-Fi-netwerk te gebruiken.
  • Ga naar Instellingen > Applicaties.
  • Tik op Play Store > Opslag.
  • Tik op Gegevens wissen en Cache wissen.
Dus, hoe google play store opnieuw installeren? Het proces om de Google Play Store opnieuw te installeren is als volgt:
1. Verwijder de Google Play Store app. Dit kun je doen door naar het menu Instellingen op je toestel te gaan, dan naar het Apps of Applicatiebeheer, en de Google Play Store app te vinden. Tik erop en vervolgens op Verwijderen.
2. Download de nieuwste versie van de Google Play Store-app. Dit kun je doen door op je computer naar de Google Play Store-website te gaan, en het APK-bestand voor de nieuwste versie van de app te downloaden.
3. Breng het APK-bestand over naar uw Android-toestel. Dit kunt u doen door uw toestel via USB op uw computer aan te sluiten, en het APK-bestand naar het toestel te kopiëren.
4. Installeer het APK-bestand op uw toestel. Dit kunt u doen door het bestandsbeheer op uw toestel te openen, het APK-bestand te vinden en erop te tikken om het installatieproces te beginnen.

Kan geen apps installeren op iPhone?

Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u geen apps op uw iPhone kunt installeren. De eerste reden kan zijn dat er niet genoeg opslagruimte is op uw toestel. Wanneer u een app probeert te installeren, zal deze eerst controleren of er voldoende ruimte is op uw apparaat en zo niet, dan zal deze niet installeren.
Een andere mogelijke reden kan zijn dat je niet de laatste versie van iOS op je toestel hebt geïnstalleerd. Apps worden altijd gemaakt voor de laatste versie van iOS, dus als u een app probeert te installeren op een oudere versie van iOS, zal het niet werken.
De laatste mogelijke reden kan zijn dat de app niet compatibel is met uw apparaat. Sommige apps zijn alleen compatibel met bepaalde apparaten, dus als u een app probeert te installeren die niet compatibel is met uw apparaat, zal deze niet werken.

Door Flynn

Vergelijkbare artikelen

Kan WhatsApp niet meer downloaden? :: Waarom verbind mijn Philips tv niet met wifi?
Handige links