Huis > K > Kan Whatsapp Niet Meer Downloaden?

Kan WhatsApp niet meer downloaden?

Als je WhatsApp niet kunt installeren vanwege onvoldoende ruimte op je apparaat, probeer dan de gegevens en cache van Google Play Store te wissen:
  • Ga naar Instellingen op je apparaat en tik op Apps en meldingen > Google Play Store > Applicatie-info > Opslag > CACHE LEGEN.
  • Tik op GEGEVENS WISSEN > OK.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Wat dit betreft, waarom kan ik whatsapp niet downloaden op mijn iphone?

Ga naar instellingen > iTunes en tik op App Store. Tik op Apple ID en kies voor log uit. Het is belangrijk om in te loggen met je juiste Apple ID. Probeer vervolgens om WhatsApp opnieuw te installeren.
Hoe installeer ik een app op mijn Samsung?
Apps downloaden
  1. Ga naar 'Home'-scherm en klik rechts onderin op 'Apps' (Bij tablets staat dit icoontje rechts bovenin)
  2. Selecteer in dit overzicht de 'Play Store'
  3. Type vervolgens bovenin de app die je zoekt.
  4. Klik in de zoekresultaten de app die je wilt downloaden en installeren.

Hoe app op startscherm zetten Samsung?

Om een app op een Samsung-apparaat op uw startscherm te zetten, drukt u lang op het app-pictogram in de app-lade. Dit opent een menu waar u "Toevoegen aan startscherm" kunt selecteren. Dienovereenkomstig, kan geen bestanden downloaden android? Er kunnen een paar redenen zijn waarom u geen bestanden kunt downloaden op uw Android-apparaat. Zorg eerst voor een stabiele internetverbinding. Als je een mobiele dataverbinding gebruikt, probeer dan verbinding te maken met een Wi-Fi-netwerk om te zien of dat je downloadsnelheid verbetert.
Controleer vervolgens of er genoeg opslagruimte op je toestel is voor de download. Als u een groot bestand probeert te downloaden, moet u mogelijk ruimte vrijmaken door onnodige bestanden of apps te verwijderen.
Als u nog steeds problemen ondervindt, probeer dan uw toestel opnieuw op te starten en probeer de download opnieuw uit te voeren. Als dat niet werkt, moet u uw toestel misschien een fabrieksreset geven.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Dit in overweging nemend, is de app obsidentify gratis?

De gratis app ObsIdentify vertelt je in één klik wat je voor je lens hebt. En je helpt de natuur en Natuurpunt ook nog een handje.
Mensen vragen ook: is plantnet gratis?
De applicatie is gratis te downloaden voor iOS en Android in de appstore!

Dienovereenkomstig, is de app lens gratis?

Bezitters van een iPhone of iPad kunnen Google Lens gebruiken via de gratis app Google. Download hem uit de App Store. Daarnaast zit Google Lens ook verwerkt in de app Google Foto's. Op sommige Android-telefoons zijn functies van Lens zelfs toegevoegd aan de camera-app van het apparaat.
Waar zijn al mijn apps gebleven? Als u een iPhone gebruikt, kunt u apps verwijderen door het pictogram ervan ingedrukt te houden totdat het begint te trillen. Zodra ze trillen, kunt u op de "x" op de app tikken om deze te verwijderen.

Hoe krijg ik een app terug op beginscherm?

Er zijn een paar verschillende manieren waarop u een app terug op uw startscherm kunt krijgen. Een manier is om naar je App Drawer te gaan en de app te vinden die je terug wilt op je startscherm. Zodra u de app hebt gevonden, kunt u op het app-pictogram tikken en het terug naar uw startscherm slepen. Een andere manier is om naar uw startscherm te gaan, op een lege plek te tikken en vast te houden, en de optie "Toevoegen aan startscherm" te selecteren.

Door Jowett Ringstaff

Vergelijkbare artikelen

Waarom kan ik een app niet vinden in de Play Store? :: Wat moet ik doen als een app niet compatibel is?
Handige links