Huis > W > Waarom Kan Ik Een App Niet Vinden In De Play Store?

Waarom kan ik een app niet vinden in de Play Store?

Problemen met de Play Store oplossen

Als je de app niet kunt vinden in de lijst met alle apps: Controleer of je een ondersteund Android-apparaat of ondersteunde Chromebook gebruikt. Het is mogelijk dat je de app hebt verborgen en dat je de app weer moet inschakelen. Schakel je apparaat uit en weer in.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Hoe app installeren zonder Google Play?

Je kunt een app ook via op je pc downloaden. Je zet de . apk dan via usb over naar je telefoon, en zet 'em daar in een map waar je er makkelijk bij kunt. Om bij je bestanden op je smartphone te komen heb je een aparte app nodig, een soort Verkenner voor je Android-toestel.
En nog een vraag, kun je play store opnieuw installeren?
Om de Google Play store opnieuw te installeren, klikt u op de nieuwste versie. U downloadt het . apk bestand hiervan en als dit klaar is, klikt u via "downloads" of "apkinstaller" op het zojuist gedownloade bestand. U krijgt nu een melding om het te installeren.

Hoe voeg je een apparaat toe aan Play Store?

Aangenomen dat u verwijst naar het toevoegen van een apparaat aan uw Google Play Store-account:
1. Open de Google Play Store app
2. Tik op het hamburgerpictogram in de linkerbovenhoek om de navigatielade te openen
3. Tik op "Account"
4. Tik op "Een apparaat toevoegen"
5. Voer de naam in van het apparaat dat u wilt toevoegen
6. Tik op "OK". En nog een vraag, kan gedownloade app niet vinden? Het hangt af van waar je de app hebt gedownload. Als u het hebt gedownload uit de App Store, kunt u het vinden op uw startscherm. Als u het van een andere bron hebt gedownload, kan het op een andere locatie staan.

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Men kan zich ook afvragen: kan app niet toevoegen aan startscherm?

Toevoegen aan startschermen
  • Open Alle apps. Meer informatie over het openen van apps.
  • Tik op de app en versleep deze. Er worden afbeeldingen van al je startschermen weergegeven.
  • Sleep de app naar de gewenste positie. Haal je vinger van het scherm.
Kan ik apps downloaden zonder Google account?
Net als bij Google Play kun je in de F-Droid Store zoeken naar apps die je op je smartphone kunt laden en installeren. En zoals gebruikelijk neemt een F-Droid-client de taak op zich om de apps te installeren en te updaten.

Hoe komt het dat ik geen apps kan downloaden?

Check je opslagruimte

Downloads en installaties van apps kunnen worden onderbroken als er te weinig opslagruimte op je apparaat beschikbaar is. In de volgende gevallen kan je apparaat weinig opslagruimte hebben: Je krijgt een melding over opslagruimte.
Je kunt ook vragen hoe kan ik een app installeren? Er zijn een paar manieren om apps te installeren op Android-apparaten. De meest gebruikelijke methode is om de Google Play Store-app te gebruiken, die vooraf is geïnstalleerd op de meeste Android-apparaten. Om een app uit de Play Store te installeren, opent u de app en zoekt u naar de app die u wilt installeren. Zodra u de app hebt gevonden, tikt u op de knop Installeren. De app wordt gedownload en geïnstalleerd op uw toestel.
Een andere manier om apps te installeren is met behulp van een APK-bestand. APK-bestanden kunnen worden gedownload van verschillende websites op het internet. Zodra u een APK-bestand hebt gedownload, kunt u het installeren door het bestand te openen en op de knop Installeren te tikken. De app wordt dan op uw toestel geïnstalleerd.
U kunt ook apps installeren door ze te sideloaden. Sideloading is het proces van het installeren van een app van een andere bron dan de Play Store. Als u een app wilt sideloaden, moet u Onbekende bronnen inschakelen in de instellingen van uw apparaat. Zodra Onbekende Bronnen is ingeschakeld, kunt u apps installeren door een APK-bestand te openen of door een app voor pakketinstallatie te gebruiken.

Hoe kan je Play Store downloaden?

Als u een Android-apparaat gebruikt, kunt u de Play Store rechtstreeks van Google downloaden. Open de webbrowser van uw apparaat en ga naar de website van Google Play Store. Tik op de knop "Installeren" en volg de instructies op het scherm.
Als u een iOS-apparaat gebruikt, moet u de App Store gebruiken. Open de App Store en zoek naar "Google Play Store". Tik op de knop "Verkrijgen" en volg de instructies op het scherm.

Door Ferrand Gedral

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik Google Play Store updaten? :: Kan WhatsApp niet meer downloaden?
Handige links