Huis > H > Hoe Download Je Youtube Videos Op Iphone?

Hoe download je YouTube videos op iPhone?

Open de YouTube-app op je iPhone of iPad. Zoek je favoriete video en open hem. Net onder de titel van de video staat een knoppenbalk. Veeg deze naar links en tik op 'Downloaden'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Kun je YouTube video's downloaden?

Hoe download ik video's van YouTube naar mijn computer? Je kunt video's downloaden die je al hebt geüpload. Als je de video niet zelf hebt geüpload, kun je deze niet opslaan op een computer. Je kunt video's uit de YouTube-app alleen downloaden naar je mobiele apparaat.
Dienovereenkomstig, kun je youtube filmpjes downloaden en offline bekijken?
Je kunt YouTube-video's ook downloaden in de mobiele apps voor Android en iOS. Je kunt op de knop Downloaden tikken die onder video's wordt weergegeven terwijl je ze bekijkt. Of je kunt op de drie stippen naast een video tikken, terwijl je er doorheen bladert en vervolgens de optie Video downloaden te selecteren.

Hoe maak ik een YouTube kanaal voor mijn kind?

Er is niet één definitief antwoord op deze vraag, omdat het proces enigszins kan verschillen afhankelijk van het specifieke platform of apparaat dat je gebruikt. In het algemeen moet u echter een Google-account aanmaken voor uw kind (als het er nog geen heeft) en dit account gebruiken om u aan te melden bij YouTube. Eenmaal ingelogd kunt u op de knop "Een kanaal maken" klikken om te beginnen.
U wordt dan gevraagd wat basisinformatie over het kanaal van uw kind in te voeren, zoals de naam van het kanaal, de beschrijving en de categorie. U kunt nu ook een profielfoto en een bannerafbeelding uploaden. Nadat alle informatie is ingevoerd, kunt u op de knop "Aanmaken" klikken om het proces te voltooien. Hoe kan je een YouTube filmpje opslaan? Er zijn een paar manieren om een YouTube-video op te slaan:
1. Gebruik een YouTube downloader. Er zijn veel verschillende online beschikbaar; sommige zijn gratis en sommige zijn betaald. Als je eenmaal een gerenommeerde hebt gevonden, voer je gewoon de URL in van de YouTube-video die je wilt downloaden en volg je de instructies.
2. Gebruik een schermrecorder. Deze methode is goed als je een livestream of iets dat je niet kunt downloaden wilt opslaan. Er zijn veel verschillende schermrecorders beschikbaar; sommige zijn gratis en sommige zijn betaald. Als je eenmaal een gerenommeerde hebt gevonden, volg je gewoon de instructies om je scherm op te nemen.
3. Gebruik de YouTube-app. Als je de YouTube-app op je mobiele apparaat hebt geïnstalleerd, kun je bepaalde video's offline opslaan. Open hiervoor de YouTube-app en zoek de video die je wilt opslaan. Tik op de drie puntjes in de rechterbovenhoek en selecteer "Toevoegen aan offline".

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Daarvan, kan video niet downloaden op iphone?

Als het niet lukt om foto's, video's of spraakberichten te downloaden of verzenden, controleer het volgende:
  • Je telefoon heeft een actieve internetverbinding met een sterk signaal. Probeer een webpagina te laden om dit te controleren.
  • De datum en tijd op je telefoon zijn juist ingesteld.
En nog een vraag, hoe youtube filmpjes downloaden op pc?
Zoek een filmpje en kopieer de url die boven in de adresbalk van je browser verschijnt. Plak die url vervolgens in de brede balk op downloadvanyoutube.nl. Klik op 'Downloaden' Kies vervolgens op de volghende pagina bij 'Output Formaat' welk formaat het filmpje moet worden, bijvoorbeeld MP4 voor PC en Mac-gebruikers.

Dus, waarom kan ik niet meer downloaden van youtube?

Controleer de sterkte van je internetverbinding

Voor downloaden van video's is een goede internetverbinding vereist. Controleer of je apparaat verbonden is met een wifi-netwerk van minimaal 3 Mbps of een mobiel netwerk dat 3G-, 4G- of LTE-snelheden ondersteunt. Voor een mobiel netwerk heb je ook een databundel nodig.
Bovendien, wat is de beste gratis youtube downloader? Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat er een aantal gratis youtube downloaders beschikbaar zijn, en wat voor de ene persoon de beste is, is dat misschien niet voor de andere. Sommige dingen om te overwegen bij het kiezen van een gratis youtube downloader zijn de kwaliteit van de gedownloade video's, gebruiksgemak, en of de downloader al dan niet extra functies heeft zoals de mogelijkheid om video's te converteren naar andere formaten.

Dienovereenkomstig, hoe kan je video's kijken zonder wifi?

Om video's zonder wifi te bekijken, kunt u ze vooraf offline downloaden op uw apparaat of een videostreamingdienst gebruiken waarvoor geen wifi nodig is, zoals HBO GO of Netflix.

Door Cindi

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik alle tabbladen verwijderen? :: Kun je YouTube filmpjes offline bekijken?
Handige links