Huis > H > Hoe Kan Ik Een Groot Bestand Mailen?

Hoe kan ik een groot bestand mailen?

Hoe verstuur ik grote bestanden via e-mail? Je kunt grote bestanden verzenden via e-mail door een deelbare link naar een bestand of map in Dropbox te maken. In Dropbox zelf kun je over een bestand of map bewegen en deze via e-mail verzenden door op Delen te klikken als die optie verschijnt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is een BIN bestand openen?

CD-, DVD- of Blue-Ray-beelden worden geassocieerd met BIN-bestanden. Door hun formaat kunnen ze worden gebruikt als schijven. Ze kunnen worden omgezet in een ISO-bestand, dat kan worden gebruikt om bestanden uit te pakken.

Bovendien, hoe groot kan een bestand zijn om te mailen?

Voor internet-e-mailaccount. zoals Outlook.com of Gmail, is de gecombineerde bestandsgrootte 20 mb (MB) en voor Exchange-accounts (zakelijke e-mail) is de standaardlimiet voor gecombineerde bestandsgrootte 10 MB.
Hoe maak je een Bestand kleiner Apple?
Kies 'Archief' > 'Maak bestand kleiner' (uit het Archief-menu boven in het scherm). Selecteer de gewenste aanpassingen: Verklein grote afbeeldingen: Afbeeldingen worden verkleind tot de resolutie die in het document wordt gebruikt zonder dat de beeldkwaliteit achteruitgaat.

Dit in overweging nemend, waar vind ik voorvertoning op de mac?

Er zijn een paar manieren om preview te vinden op de mac. Eén manier is om de Spotlight Search te gebruiken, die je kunt openen door op het vergrootglas in de rechterbovenhoek van het scherm te klikken. Typ "Preview" in de zoekbalk en druk op enter. Dit zou het programma Voorbeeld moeten opleveren. Een andere manier om Voorbeeld te vinden is door naar de map Toepassingen te gaan. Deze is te vinden door te klikken op het Finder-pictogram in het Dock en vervolgens "Toepassingen" te selecteren uit de lijst met opties aan de linkerkant. Scroll door de lijst met applicaties tot je Voorbeeld vindt en dubbelklik om het te openen. Hoe kan je een PDF splitsen? Er zijn een paar manieren om een PDF te splitsen:
1. Gebruik een PDF-splitser: Er zijn veel online PDF-splitsers beschikbaar, zoals PDFSplit! (http://www.pdfsplit.com). Upload gewoon uw PDF, selecteer de pagina's die u wilt splitsen en download de nieuwe PDF.
2. Gebruik Adobe Acrobat: Als u Adobe Acrobat hebt, kunt u de PDF openen en "Document > Document splitsen" selecteren. Kies om te splitsen per paginabereik of aantal pagina's, en geef vervolgens aan waar u het nieuwe document wilt opslaan.
3. Gebruik Voorbeeld (alleen Mac): Als u een Mac gebruikt, kunt u de PDF in Voorbeeld openen en "Bestand > Exporteren" selecteren. Kies "Formaat: PDF", selecteer de pagina's die u wilt afsplitsen en klik op "Opslaan".

Gerelateerde artikelen

Hoe zip-bestand openen op tablet?

Er verschijnt een nieuw venster als u met de rechtermuisknop op het zip-bestand klikt. Klik om het uit te pakken.

Hoe kan je een PDF bewerken?

Hoe PDF-bestanden te bewerken:
  1. Open een bestand in Acrobat DC.
  2. Klik op "PDF bewerken" in het rechterdeelvenster.
  3. Gebruik de bewerkingstools van Acrobat: Voeg nieuwe tekst toe, bewerk tekst of werk de lettertypen bij met opties in de lijst met opmaakelementen.
  4. Sla je bewerkte PDF op:
Hoe kan ik een MP4 bestand kleiner maken?
Een van de eenvoudigste en meest eenvoudige manieren om MP4-bestanden te verkleinen, is door het te converteren naar een formaat dat kleiner is. MP4 is een formaat dat grote ruimte inneemt op uw harde schijf en om hetzelfde te vermijden, kunt u het converteren naar kleinere formaten zoals WMV, FLV en andere.

Wat gebeurt er als je een bestand comprimeert?

Het 'samendrukken' of 'inpakken' van bestanden. Gecomprimeerde bestanden nemen minder ruimte in, dat scheelt opslagruimte op de vaste schijf en komt de snelheid ten goede bij verzenden via e-mail. Gecomprimeerde bestanden moeten voor gebruik weer gedecomprimeerd of 'uitgepakt' worden.
Hoe kun je foto's verkleinen? Er zijn een paar verschillende manieren om foto's te verkleinen. Eén manier is het gebruik van een online herschalingstool zoals PicResize.com. Een andere manier is het gebruik van een fotobewerkingsprogramma zoals Adobe Photoshop. En tenslotte kun je een gratis online fotobewerkingsprogramma zoals Pixlr.com gebruiken.

Hoe maak je een PNG bestand kleiner?

PNG-bestanden kunnen kleiner worden gemaakt door het aantal gebruikte kleuren te verminderen, door een kleinere bitdiepte te gebruiken en door het bestand te comprimeren.

Door Gwenneth Kezal

Vergelijkbare artikelen

Wat kost PDF bewerken? :: Hoe PDF verkleinen gratis?
Handige links